Fantastisk service! Et sengeben brækkede i skruen på vores lidt ældre sovesofa - med en fantastisk hjælpsomhed om type og model, modtog vi hurtigt et nyt ben (alt inklusive) fra fabrikken. TAK!
Det här tycker kunderna
Alt gik som det skulle, især kommunikationen og assistance fra Kristian var tip top 😊
Skuffend service Sælger fortæller at der gives besked i forhold til levering inden kl 10.00 pågældende dag. Skøn service, så det er muligt at planlægge sin dag. På leverance dagen, kommer der ik... Se mer
Meget kompetent ekspedient der sørgede for hurtig levering. Sengen er god, men den første madras var for hård og måtte slippe 1200,- plus 500,- i kørsel for en ombytning 14 dage efter. De kaldte det e... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
Sengekompagniet har alt til soveværelset. blandt andet senge og madrasser i mærkerne: Tempur, Auping, Dunlopillo, Carpe Diem, Viking, Villy Nørgård, Innovation, Hestbæk, med flere. Vores 4 butikker ligger placeret i Søborg (Gladsaxevej 356), Hillerød (Sigrunsvej 18), København V (Rosenørns Alle 18) og Glostrup (Hovedvejen 135).
Kontaktuppgifter
Gladsaxevej 356, 2860, Søborg, Danmark
- kontakt@sengekompagniet.dk
- www.sengekompagniet.dk
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Ubehagelig service aldrig nogensinde vil jeg købe noget derfra eller anbefale det til andre
Ubehagelig service Frederiksberg afdeling.
Jeg var nede og købe Södals sengetøj samt to puffer jeg skal bruge til min nye lejlighed . Jeg forklare ham der ekspediteret mig at de ting jeg køber nu er til min nye lejlighed jeg skal flytte ind til den 2 feb .
Nogle uger efter og et par dage inden jeg skal flytte vil jeg gøre mit sengetøj klar til den nye lejlighed og mine nye seng som iøvrigt ikke er købt hos dem.
Jeg vasker sengetøjet som der står på brugsansvisning . Desværre bliver det lidt misfarvet med sorte pletter hvilket undret mig så var jeg nede at klage . Jeg får at vide at de vil sende det til leverandøren .
Jeg bliver ringet op og får at vide at en af de ansatte havde taget det med hjem og vasket det og det står nu klar og pænt .
Jeg kommer derned for at hente sengelinned og stiller den ansat et meget uskyldigt spørgsmål om jeg kan bytte en af de puffer som stadig er pakket ind til den røde jeg så for den så jeg ikke sidst . Er godt klar over at den er købt for 3 uger siden , men jeg forklar den ansat om han ikke kan huske At jeg skulle flytte i den nye lejlighed her d 2 feb og at puffen var ikke brugt endnu , og den rr stadig pakket . Det kan han godt huske .
Han vil vende tilbage .
Jeg kommer hjem og opdager at sengelinned stadig er med mærker, men den her gang var der også misfarvninger som hvide pletter . Det var der ikke på sidst, så det må have kommet efter den ansat havde vasket det .
Jeg ringer så nu her og får talt med hende der havde vasket det .
Hun klager og anklager mig for at jeg tit kommer ind og bytter tingene . Hun nævner en lampe som er købt for over et år siden som jeg havde byttet . Og at nu vil jeg bytte puffen .
Jeg prøver at forklar at lampen var købt og da vi åbnede pakken kunne vi ikke lide modellen mm derfor har vi vel lov til at returnere den . Hun klager over at pakken var åbnet og igen nævner hun at jeg tit vil bytte tingene selvom der er gået langt tid .
Jeg spørger igen hvilket ting det drejede sig om , for det kan jeg ikke relatere til og nævner igen at det med puffen var kun et spørgsmål jeg stillede og mht sengelinned så bruger vi kun sengelinned fra Södal og jeg har aldrig oplevet at det er sket noget på det . Jeg siger så at de skulle have overvejet at sende sengelinned retur til leverandøren som jeg blev lovede af ham den anden ansat istedet for at de selv skulle vaske det derhjemme .
Jeg må inderømme at jeg er helt paf over den måde hun har talt til mig på og beskyldt mig for de ting som ikke passer .
Kan ikke lade være med at tænke på om det er fordi at jeg aldrig købt min nye seng fra dem og valgte et andet sted . For husker sidste år da min kæreste købte en seng hos dem og skrivebord og andre ting var de så søde og total service minded og vi købte endda det samme sengelinned fra södal bare i en anden farve og det har aldrig fejlet noget .
Jeg kom tilbage et år efter pga deres service men efter idag får de hverken mig el min kæreste aldrig at se igen . Og endda hverken nogle af mine veninder eller netværk .
Jeg får min penge tilbage for sengelinned men jeg skulle høre på at de normalt ikke gøre det. .men fejlen er ikke hos kunden her , fejlen er hos dem . De vælger at vaske sengelinned selv fremfor at sende det til levrendøren og finde ud af hvad der er sket !
Må virkelig inderømme at jeg er i chok over hendes telefon samtale , er både ked af det og vred
Hvad bilder hun sig ind at tale sådan til mig !
Mvh Darine Sleiman Frederiksberg
Svar på din besvarelse : Kære Pia og tak for dit svar .
1 er der tale om de mørke pletter jeg kom ind og klagede over 1 gang . De andre lyse pletter på sengelinned opdagede jeg efter du havde vasket sengelinned.
Jeg har altid vasket mit sengelinned og alt vasketøj i min vaskemaskine og der har aldrig været noget . Og det er korrekt at jeg har fået en ny vaskemaskine , men det er fordi jeg er flyttet og ikke kan betale sig at jeg tager den med . Og ikke fordi den var dårlig mm .
2 du nævner det med lampen et år efter det synes jeg ikke er okay at du lige skal tage den op til samtalen .
3 - mht ombytning af puffen spurgte jeg din kollega uskyldigt om det var muligt så kan ikke se en grund til du skulle nævne det i telefonen på en hård måde og anklage mig for at jeg hele tiden vil bytte tingene . Det var blot et spørgsmål derfor undret det mig den samtale vi havde sammen skulle ende i en diskussion.
Jeg havd planer om at købe flere ting hos jer som jeg mangler til min nye lejlighed , men efter den samtale må jeg indrømme at lysten ikke er eksisterende.
Jeg kommer en af dagene og returnere sengelinned, måske skulle I overveje at sende det returer til Södal og tjekke om der er produktionsfejl på den .
Mvh Darine

Fantastisk service
Fantastisk service. De to medarbejdere som monterede, og satte sovesofaen op var yderst behagelige, og dygtige. Alt har været perfekt. Bedste hilsner fra John Brandstrup.

Svar från Sengekompagniet
Rar og charmerende opfølgning på min bestilling
Jeg bestilte en gul puf, hvor der gik lidt tid før jeg hørte fra Sengekompagniet. Opfølgningen var en sjov, rar, charmerende og service-mindet opfølgning. Så jeg er glad kunde og anbefaler gerne! Super puf.
For mig var det en rigtig god oplevelse…En god oplevelse
For mig var det en rigtig god oplevelse det bliver ikke sidste gang at jeg handler der
produkt-tekniske udfordringer undervejs…
produkt-tekniske udfordringer undervejs - håndteret perfekt - personalet imødekommende - mvh p..
Rigtig god service
Rigtig god service, rigtig god seng og sælger (Rune) fra Hillerød afdelingen var virkelig god til at holde os opdateret omkring sengen og følge op.
Kan anbefales!
Ualmindelig god service
Ualmindelig god, og rar betjening af henholdsvis Ove og Stig fra butikken i Glostrup. Sjældent jeg føler mig så værdsat og kompetent hjulpet.
Og kæmpe skud ud til Leverings servicen, som bare spillede ved første levering.
6 måneder og sengen virker stadigvæk ikke...
Vi købte en elevationsseng med 2 styreenheder, en til hver side. Pludselig virker den ene sengestyringsenhed ikke og vi kontakter Sengekompagniet i Hillerød. Der bliver bestilt en ny enhed som vi selv afhenter, vi kan ikke få den tilsendt, vi bliver bedt om at møde fysisk op. Den nye enhed virker og vi må endnu engang køre tilbage og aflevere den. Så bestiller de en ny enhed hjem som vi igen afhenter for at installere selv, den virker heller ikke... Sengekompagniet konstaterer så at det må være en anden teknisk fejl på sengen og de sender 2 folk som skal skifte den del man nu tror det er..., men de kan ikke.. så de går med uforrettet sag. Så bliver vi igen kontaktet om selv at lægge os under sengen, selv videofilme...., ja det er rigtigt.. selv videofilme sengen og sende filmen til Sengekompagniet.. Så her, efter 6 måneder... har vi en seng der ikke virker, kørt flere gange frem og tilbage, teknikkere har været og endnu har ingen løst problemet.., det er simpelthen ikke acceptabelt!!
OPDATERING: dagen efter denne anmeldelse blev jeg ringet op af Sengekompagniet i Hillerød, som lovede at få en serviceteknikker fra Dunlopillo ud og se på sengen. Han kom dagen efter og kunne konstatere... at fejlen skyldtes forkerte/svage svejsninger på selve rammen, han skiftede så rammen og vores seng virker. Så tak til Rune Thorsen i Hillerød for at agere så prompte efter min oprindelige anmeldelse.

Behagelig betjening
Behagelig betjening, kompetent rådgivning, og meget beredvillige og hjælpsomme i forbindelse med levering.
Top hjælp til valg og fin service hele vejen
Jeg fik udsøgt hjælp og en virkelig god service fra jeg trådte ind i forretningen til sengen stod færdigmonteret i mit soveværelse.
Hurtig og meget behagelig oplevelse
Super betjening fra Kristian i Søborg
Super betjening fra Kristian Thejll Jakobsen og afdelingen i Søborg. Vi var på udkig efter en seng med specifikke mål som kunne leveres hurtigt, og til trods for min meget sene email forespørgsel svarede Kristian med det samme med en god løsning der passede til vores ønsker. Vi glæder os til at sove i vores nye seng som bliver leveret om 2 dage:-) Det er da virkelig god kundeservice!! Tak!:-)
Virkelig god service og hurtig levering
Det var super fint og så viste de sig…
Det var super fint og så viste de sig at være de billigste vi kunne finde.
Lynhurtig levering
Lynhurtig levering. Produktet lever op til min forventning
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.