Sengekompagniet har endnu ikke formået at tilbagebetale mig mine penge for luksus topmadras som jeg prøvede i deres 100 dages prøveperiode. Jeg har nu haft kontakt med dem af flere omgange hvor jeg få... Se mer
Det här tycker kunderna
Fantastisk service! Et sengeben brækkede i skruen på vores lidt ældre sovesofa - med en fantastisk hjælpsomhed om type og model, modtog vi hurtigt et nyt ben (alt inklusive) fra fabrikken. TAK!
Jeg har købt en Nordham sofa i Søborg afd. og lige fra første samtale med Martin fik jeg den bedste behandling jeg kunne ønske mig sofaen kom før tid (super) og da jeg havde problemer med to skruer ,b... Se mer
Senge kompagniet har de flinkeste medarbejdere. De går lidt længere for kunden. Jeg forstod det sådan at de ville give 2 timers varsel inden levering. De kom dog med 20 minutters varsel. Hvilket gj... Se mer
Företaget har svarat
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
Sengekompagniet har alt til soveværelset. blandt andet senge og madrasser i mærkerne: Tempur, Auping, Dunlopillo, Carpe Diem, Viking, Villy Nørgård, Innovation, Hestbæk, med flere. Vores 4 butikker ligger placeret i Søborg (Gladsaxevej 356), Hillerød (Sigrunsvej 18), København V (Rosenørns Alle 18) og Glostrup (Hovedvejen 135).
Kontaktuppgifter
Gladsaxevej 356, 2860, Søborg, Danmark
- kontakt@sengekompagniet.dk
- www.sengekompagniet.dk
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Fantastisk service og kundepleje i…
Fantastisk service og kundepleje i samarbejde med Tempur👍🏻
Fuldkommen jammerlig kundeservice
Vi købte en seng og sengegavl fra Sengekompagniet i oktober 2023 fra butikken på Frederiksberg.
Vi køber også en madras, som der, pga. oversvømmelse ved fabrikken, vil blive leveret senere.
Vi får derfor en lånemadras - der er 20 cm kortere end sengen.
Derefter følger, ja, i hvert fald 4 måneder, hvor vi selv skal følge op på, hvornår vi modtager den nye madras.
Det er kort sagt virkelig irriterende, at vi SELV skal følge op på, hvornår vi får vores varer.
Da madrassen så endelig skulle leveres, ringede firmaet IKKE før de kom - med resultatet, at de så stod uden for døren kl. 9 om morgenen. Uden at ringe forinden som aftalt, og inden det aftalte leveringstidspunkt mellem 10-18.
Når jeg så ringer for at følge op eller for at brokke mig over de manglende svar, så får jeg næsten aldrig svar tilbage fra butikken telefonisk, selvom jeg bad om at de ringede tilbage til mig.
Efterfølgende finder vi ud af, at den leverede gavl har beslaget monteret forkert, hvorfor der bliver bestilt en ny. Vores adresse bliver ikke rettet af Sengekompagniet, og derfor ender montøren med at møde op et helt andet sted, fordi Sengekompagniet har begået den fejl.
Det endte med, at både montør og jeg selv skældte butikken ud for fejlen, og at jeg måtte aftale montagen direkte med montøren, så Sengekompagniet ikke skulle stå som mellemled (og igen ødelægge ordren).
Jeg har flere gange ringet til butikken og bedt om en tilbagemelding, men de gider af en eller anden årsag ikke ringe tilbage til mig, når jeg ringer.
Kort sagt har kundeservicen og alt det rundt om været elendigt. Vi bruger aldrig flere penge i den butik. Kunne jeg give 0 stjerner, havde jeg gjort det. Elendigt.
Edit pba. svar: Tja, det er jo fint nok, at I nu skriver, at I har tilbudt kompensation, som jeg har afvist. Men det hænger bare ikke sammen, når I i øvrigt ikke gider at ringe tilbage til mig, selvom jeg har bedt om det. Stadig elendigt.

Svar från Sengekompagniet
Hurtig levering.
Perfekt Service med Service på - selv efter en "bagatel"
Vi havde været på udkig efter ny kontinental seng i et stykke tid, og var i flere forskellige forretninger, og havde egentligt ikke noget budget - det skulle være den rigtige seng til den rigtige pris.
Sengekompagniet var den sidste butik vi besøgte(fordi det geografisk gav mening) og efter en lang dag med besøg i 4 andre butikker, med en noget lunken service (især priserne taget i betragtning) Var vores forventninger ikke voldsomt store, selvom vi dog har handlet mindre ting i Sengekompagniet Søborg for år tilbage.
Vi kom ud til Peter I Søborg som bare fra start af gav den gas med god service.
Vi prøvede rigtig mange senge, også forskellige typer, og der var ikke rigtig nogen der passede mig, jeg prøvede at beskrive hvad jeg "manglende" og Peter lyttede ivrigt, og kastede "kastede" mig ivrigt rundt i alle deres senge og slæbte tilogmed topmadrasser på tværs af fabrikanterne for at give mig "præcis den følelse jeg ønskede" - Jeg skammede mig næsten til sidst.
Til sidst fandt vi en, og fik en god pris - og selvom jeg prøvede at presse Peter på prisen, var han hård! Han sagde - Det er prisen - for der skal ikke komme nogen om 2 uger og sige de har fået den markant dyrere (eller billigere for den sags skyld).
Det holdning kan jeg egentlig godt lide (og prisen fejlede heller ikke noget, men jeg skulle jo prøve)
Alt kommunikation omkring levering forløb præcis som det skulle, og vi vidste hele tiden hvor vi var i processen, og fik leveret til tiden som aftalt.
Da vi fik sengen og gavlen, havde gavlen en mindre kosmetisk skade på indvendigt på benet helt nede ved gulvet (som ikke ville være synlig når først den stod bag sengen) - og plastikindpakningen omkring kernerne var på en mindre stykke af kernerne "smeltet" sammen med kernerne. Dette betød mindre kosmetiske skader på kernerne (som jo så er pakket ind i betræk) da vi forsigtigt skar plastikken løs med en kniv.
I princippet havde det ikke nogen praktisk eller visuel(synlig) betydning, men synes også det var ærgerligt når man lige havde købt ny seng.
Vi henvendte os til Peter pr. mail, som straks sagde at sådan skulle det bestemt ikke være. Kort efter fik vi en mail om at de ville levere en ny kerne - og en ny gavl - og få det hasteproduceret til os.
Denne mail læser vi desværre først efter 2 dage, hvorefter vi hiver fat i Peter og fortæller at vi nok ikke har været præcise nok, og det var begge kerner der var problemet - INTET problem, den bytter vi også, men Peter kunne ikke nå at få den med vognmanden til 1. levering.
Hvad gør man så?
Peter kom i egen høje person ud (faktisk samme dag som vognmanden)i sin egen privatbil og leverede den sidste af de nye kernre, og smed den op i sengen og det hele.
Der var intet øje tørt.
Alt det her på under 1½ uge.
Intet mindre end verdensklasse service at bytte en galv og 2xkerner for små visuelle fejl, istedet for at give en mindre ubetydelig kompensation, (som nok havde været billigere).
Jeg medgiver sengekompagniet i Søborg min allervarmeste anbefalinger.
Tak til Peter, og sengekompagniet !! - Vi kommer helt sikkert igen.
Der blev lagt meget arbejde i
Der blev lagt meget arbejde i, at vi kunne få den optimale løsning på vores ønsker.
Det drejede sig på intet tidspunkt bare om at prakke os noget på.
Der var flot løbende kontakt fra sengekompagniet både i butikken og telefonisk.
En butik der varmt kan ANBEFALES.
Altid god og saglig betjening samt gode…
Altid god og saglig betjening samt gode tilbud.
Betjeningen
Selvom vi havde nogle problemer med en topmadras, der lugtede og blev ombyttet, fik vi en meget professionel og venlig betjening
Rigtig dårlig service
Rigtig dårlig service! Vi købte en Hovden sovesofa for 5år siden i Hillerød. Hvor stellet var gået i stykker, ført tog det meget lang tid før vi fik svar på om den kunne laves eller hvad der skulle ske, vi fik besked om at den ikke kunne laves men at vi kunne købe et nyt stel, efter noget tid opdager vi selv at de i deres katalog med Hovden sovesofaer har stående st der er 5års garanti på mekanisme og rammer, vi tager ned i butikken og møder her en medarbejde som slet ikke vil hjælpe os da det er hans kollega jeg tidligere har skrevet med over mail så han vil slet ikke svare os på noget. Jeg skriver så en ny mail oh får her besked om at garantien kun gælder i Norge. Der er ikke noget at komme efter og på trods af det hele vælger vi at betale for et nyt stel da vi bare rigtig gerne vil kunne slå vores sovesofa sammen igen da det er ret intimiderende ikke at kunne det. Når den bliver leveret er det så ikke engang hele stellet vi modtager
Rigtig god kundeservice.
Rigtig god kundeservice.
Min sovesofa er bare så “nice”, virkelig kvalitet.
God oplevelse med alle medarbejdere
Meget vidende og informativ sælger.
Dem, der leverede sengen var meget servicemindede.
Hurtig ekspedition 😊
Super service af Rune
Dejligt at kunne tale med et levende…
Dejligt at kunne tale med et levende menneske om mit køb! God service 👍🏼
Alle kan lave fejl..specielt her i den…
Alle kan lave fejl..specielt her i den travle periode..
Men fejlen blev anerkendt og rettet, så det alligevel blev jul..
Tak til Kristian
God jul fra
Bodil Marie larsen
Seng blev aldrig leveret
Jeg skulle have leveret en seng i dag mellem 14-18. Jeg får en sms tidligere på dagen hvori der står den bliver leveret mellem 13.30-15.30. Klokken bliver 15.30 og der er ingen seng. Jeg ringer og får at vide at sengen leveres omkring kl 17. Der er ingen seng kl 17, men 17.50 bliver jeg ringet op af fragtmanden at sengen leveres 18.05 og undskylder for forsinkelsen. Der bliver fortsat ikke leveret nogle seng og sengekompagniet svarer ikke på deres telefon. Ringer op til fragtmanden kl 20.45 som siger at han har kørt sengen tilbage på lageret med en undskyldning om at dem som skulle have båret sengen op aflyste og derfor blev det ikke til noget. Jeg har ventet i 9 timer på en seng som aldrig kom. Denne seng har jeg forsøgt at få reklameret i et år…
Hæve- sænke motorene virker ikke
Blev leveret to sengebunde
Kun een af dem kunne hæve og sænke
Blev i øvrigt leveret senere end lovet
Sengekompagniet. Kan varmt anbefale dette firma.
Kan varmt anbefale dette firma.
Sengen kom som aftalt. Der blev ringet nogle dage før ang. tidspunkt for levering.
Chaufføren ringede selv samme dag, hvilket tidspunkt, han kunne være på adressen. Han var meget venlig. Gerne 10 stjerner herfra.
Hurtig ekspedition og godt produkt
…og når prisen så er fin, så kan jeg kun anbefale Tempur-elskere at kigge ind hos jer…
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.