Seest Huse er ikke bygget på et fundament af service
Jeg indgik i 2018 kontrakt med Seest Huse (Skare Byg) om at bygge et fritidshus på min grund i Odsherred. Afleverings datoen var 11 marts 2019. Huset er i og for sig pænt, det blev leveret til tiden, og jeg formoder, at det er velbygget, men den ”service” jeg har modtaget af Seest er under al kritik. Siden kontrakten blev skrevet under gik kommunikationen stærkt ned af bakke. Det var svært at få information om f.eks. materiale specifikationer og tidsplan. Byggeansøgningen blev sendt til kommunen med fejl (to gange). I tiden op til, og i løbet af byggeriet var der situationer hvor jeg ville forvente at det professionelle firma som jeg betaler halvanden million kroner ville give mig et venligt tip, hvis jeg var ved at træffe en dum/dyr beslutning eller ikke så et problem, men Seest strakte sig ikke en centimeter uden for deres kontrakt.
Men… det mest beklagelige er at nu, over 2 mdr siden afleveringsdatoen, er der stadig mangler som jeg informerede Seest om inden for en uge, inkl de elektriske kabler. Jeg har rykket skriftligt utallige gange, svaret er at ”leverandørerne ikke lige har været forbi”, og flere deadlines er kommet og gået. Hvis Seest ikke kan overkomme et byggeri på Sjælland skal de ikke acceptere jobbet. Jeg har desværre betalt fuldt ud, da der ingen disputs var, at ansvaret var Seest’s. Jeg kan dermed ikke anbefale nogen, især ikke første-gangs husbyggere, eller grundejere på Sjælland, at sætte lid til Seest.
OPDATERING 28 juli 2019:
Ida Skare har ret i at de sidste mangler inkl. nedgravning af kabel og installering af LOVPLIGTIG røgalarm blev udbedret.... 3 måneder efter leverance datoen.
Jeg står stadig 100% ved alle de observationer jeg har delt ovenfor, for hvilke min faste bopæl skulle være fuldstændig irrelevant for en professionelt ledet virksomhed.
18 maj 2019
Omdöme utan inbjudan