Anfritidshuse Omdömen 9

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Dømt i Byggeriets ankenævn

Den 23/4-25 er AN Fritidshuse dømt for fejl og mangler for kr. 90.400,- i leveret anneks til en værdi af kr. 437.549,-

Altså fejl og mangler for samlet 21% af den samlede købesum. (Indtil videre).

AN Fritidshuse har gennem hele processen nægtet alle fejl og mangler vi har oplyst. Nu har byggenævnet´s kurator og nu Byggeriets ankenævn givet os fuldt medhold i vores klage om fejl og mangler.

I mellemtiden har vi konstateret yderligere fejl og mangler, som omhandler bl.a. manglende gulvafløb og manglende vådrumssikring.
Disse fejl og mangler vil vi nu oprette en ny sag på.

Hvis du overvejer at bruge dette firma, så skal du være velkommen til at kontakte mig, så du kan få hele rapporten tilsendt, før du beslutter om du tør bruge AN Fritidshuse.

Du kan også kontakte Bygeriets Ankenævn
(Ankenævnssag journalnummer 2024-02-0528)

23 april 2025

Svar från Anfritidshuse

Dette er nu dit andet opslag om samme sag og du ønsker stadig ikke at tale med os, da du lægger røret på ved opkald og kun focussere på at skrive over trustpilot,

Vi finder det beklageligt, at der fortsat oprettes negative opslag om os på Trustpilot. Set i lyset af, at 38 ud af dine 39 anmeldelser er negative, må vi desværre konstatere, at vi i dag ville have ønsket, at vi havde foretaget en grundigere vurdering af samarbejdsgrundlaget fra starten.

For det første er det misvisende at påstå, at AN Fritidshuse er "dømt" for fejl og mangler. Der er tale om en civilretlig afgørelse truffet af et ankenævn – ikke en domstol.

Vi har på intet tidspunkt afvist, at der forelå enkelte mangler. Tværtimod har vi udvist vilje til at udbedre disse, men har desværre ikke fået adgang eller mulighed for at gennemføre arbejdet.
Vores vurdering er, at udbedringerne er af mindre karakter og kan udføres inden for én til halvanden arbejdsdag.
Den økonomiske vurdering på 90.000 kr. er derfor efter vores opfattelse stærkt overdreven og beror på et skøn – ikke en konkret eller retvisende opgørelse.

Vi ønsker også at imødegå det indtryk, at vi har nægtet at tage ansvar. Det er ikke korrekt. Det, der til gengæld er veldokumenteret, er, at vi er blevet mødt med urimelige krav om yderligere rabatter og truet med negative anmeldelser, hvilket vi betragter som uacceptabel adfærd.
Hvad angår de påståede "yderligere fejl og mangler", er dette ikke dokumenteret og er allerede blevet afvist af vores juridiske rådgiver. Det er direkte usandt og misvisende at fremstille det som et faktum.

Vi noterer os med tilfredshed, at Byggeriets Ankenævn har givet os medhold i, at vi skal have mulighed for at udbedre de forhold, hvor vi ikke er blevet nægtet adgang, som i at udbedre mangler. Det ønsker vi fortsat at gøre – hurtigt og professionelt – som vi hele tiden har tilbudt.

AN Fritidshuse

Helårshus i en haveforening

Jeg har fået bygget et helårshus i en haveforening af A.N.Fritidshuse.

Jeg er yderst tilfreds med resultatet.
Processen undervejs har været præget af dygtige og effektive løsninger og professionel rådgivning.

29 mars 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Meget professionelt og personlig oplevelse

Vi har købt et Skagen nøglefærdigt sommerhus, og hele processen har været fantastisk. Modtog et opkald kort efter min henvendelse og lige siden har det været et personligt og professionelt forløb.
Vi har boet der i 3 uger, og er så tilfredse. Stor anbefaling herfra!

Vi kigger på Anneks som en tilføjelse allerede.

12 mars 2024

Hej Kevin
Tak, det er vi meget glade for at høre, og vi håber, at vi også kan flå lov til at hjælpe jer med et anneks : )
Mvh,

Sommerhus på Bogø

Vores oplevelse med AN Fritidshuse har været fantastisk! Fra start til slut har de vist enestående professionalisme og ekspertise i opførelsen af vores dejlige sommerhus. Kommunikationen var åben og gennemsigtig, og de overholdt både tidsplanen og vores forventninger til kvalitet. AN Fritidshuse har virkelig skabt vores drømmesommerhus, og jeg kan ikke anbefale dem nok til alle, der søger en pålidelig og dygtig byggepartner. Tak til AN Fritidshuse for at gøre vores sommerhusdrømme til virkelighed!

7 september 2023

Hej Kenneth
Hvor er det dejligt, at I har været tilfredse med vores ydelser og tak for de pæne ord.
Vh,

Opførsel af isoleret anneks

Jeg fik bygget et isoleret anneks. Rigtigt godt forløb fra indledende planlægning, tilpasninger og tegninger og så til sidst levering.
Rigtig fin og hurtig kommunikation og håndtering af den praktik der altid er med opgaver som denne.
Kan varmt anbefale AN Fritidshuse!

9 oktober 2023

Hej André
Vi er superglade for, at du har været tilfreds med os og dit anneks. Tak for anbefalingen.
Vh,

Fik bygget sommerhus gennem AN

Fik bygget sommerhus gennem AN Fritidshuse, og jeg er overordentlig tilfreds. Blev guidet godt gennem udvælgelses processen, og vi fik ramt en super skarp pris, og de rigtige materialer. Bygge processen gik som smurt, og fra de startede til jeg havde mit nøglefærdige hus gik der 3 måneder. 10/10 would recommend!!

1 juli 2023

Hej Carsten
Tak for din gode anmeldelse. Vi er rigtig glade for, at du er tilfreds med dit sommerhus : )

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Det er nemt at få bygget sommerhus når det er på den her måde.

Jeg har fået bygget et sommerhus gennem AN Fritidshuse, kan kun anfalde dem, har været superprofessionelle og alt er forløbet som vi havde ønsket os. Det er nemt at få bygget sommerhus når det er på den her måde.

10 augusti 2023

Hej Josef
Hvor er det dejligt, at du har været tilfreds med vores ydelser. Tak for anmeldelsen og rigtig god fornøjelse med dit sommerhus : )

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.