Va tråkigt att man måste ge dem någon stjärna alls. Bokade flyg för mig och vänner. Vid bokning stod det att kabinväska och liten väska ingick i priset. När jag klickade ”betala” gick priset plötsligt... Se mer
Det är skämt hur de kan driva en verksamhet baserat på att lura folk , totalt katastrof ingen svarar i telefon och ngn svarar så är det engelsktalande person som inte pratar bra engelska, de loar at... Se mer
Så länge man inte behöver assistans via deras kundsupport går det att boka med dem. Har rest flera gånger. Idag försökte jag boka om min biljett, skulle vara -500kr billigare men slutade att jag fick... Se mer
Seat24 vägrade återbetala flygbiljetter som blivit avbokade, trots att flygbolaget hade betalat tillbaka till Seat24. Efter 5 månader och oändligt många samtal till deras värdelösa support som svarade... Se mer
Informationen kommer från olika externa källor
Seat24 erbjuder billiga flygbiljetter när du vet vart du vill. Boka flyg online och välj bland flygresor hos 650 flygbolag.
Storbritannien
- www.seat24.se
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Andra tittade också på
Kundtjänst som ljuger och fullständig…
Kundtjänst som ljuger och fullständig värdelös.
Hade kommit till en bokstav i mitt namn vid bokningen. Jag ringde först flygbolaget som sa att jag var tvungen att gå via Seat24 men det var inte avgifter från deras håll. Ingen svår process.
Då hörde jag av mig till Seat24 som ville ha drygt 2 000 kr för att åtgärda det. Mer än vad biljetten kostade..
De hänvisade att de inte kunde göra något för det är flygbolaget som tar ut kostnaden men jag ringde flygbolaget och de hade inga kostnader för detta. Sen sa de att de hoppas att de hjälpte mig och la på. Sista gången det blir seat24
Uruselt
Uruselt, ändrade tider på bokningar till dagen efter, ingen kundtjänst som svarar i Sverige. Boka aldrig med dem.
Riktigt dålig kundservice
Riktigt dålig kundservice. De har bokat om min flight där jag mellanlandar EFTER att sista flighten hem har avgått. Jag har kontaktat dem flera gånger men de säger att information kommer men jag får aldrig någon information. Jag har kompisar som flyger med samma flight med ticket.se och de fick information för flera veckor sedan. Det innebär att Seat24 redan bör ha informationen. Oavsett, hittills ingen bra kundupplevelse öht.
Oseriöst
Anlita aldrig detta bolag om du vill undvika strul. Dom lovade att boka om en en biljett för detta betalades en avgift på 335 kr. Någon ombokad biljett kom aldrig trots tre telefonsamtal till deras kundtjänst som är ett kapitel för sig.
KATASTROF !
Flygbolaget ställer in vårt flyg
Flygbolaget ställer in vårt flyg. Seat24 tar 0 ansvar och kontaktar inte flygbolaget för att initiera återbetalning utan är upp till konsumenten att kontakta flygbolaget för att få återbetalning. När man gjort det skickas pengarna till seat24 som då tar en hanteringsavgift på 335kr trots att de inte gjort något. De betalar inte heller ut pengarna per automatik utan då måste man själv höra av sig till Seat24 IGEN för att få ut SINA pengar.
Orimligt dålig service. Boka inte via. dem, boka direkt hos flygbolagen istället.
Fruktansvärt oseriös callcenter
Fruktansvärt oseriös callcenter. Har gjort två bokningar och sen får jag ingen bekräftelse fast de dragit pengarna. 5 timmar senare när jag får tag i dem säger de att bokningen inte gått igenom. Gör ändå en till bokning och likadant händer igen. Fick lägga ned en halv dag. Detta bolag ska ni inte välja.
Helt ärligt vad f-n är detta för…
Helt ärligt vad f-n är detta för företag. Köpt biljetter till Kroatien i juni månad. Men nu har tiderna på flyget ändrat så det passar inte oss. Och jag har betalat för avbeställningsskydd men dem vill inte hjälpa mig med detta. Har varit i kontakt med dem nu 8 gånger.
Trots att seat24 i sina villkor skriver…
Trots att seat24 i sina villkor skriver "Tjänsten ”Ombokningsbar biljett” tillåter dig att boka om dina flygbiljetter även när de inte är ombokningsbara enligt flygbolagens regler."
Hävdade seat24 att mina biljetter ej var ombokningsbara pga flygbolagets regler. Köpet av tillvalstjänsten var med andra ord 2000kr i sjön.
Otroligt dåligt och oseriöst bolag
Otroligt dålig bemötande. Vi fick inte tillbaka pengar för våra ombokningsbara biljetter under corona då norwiegan slutade flyga till grekland.
Gick upp till ARN där dom fick rätt av nån anledning.
Detta är helt ärlig recension av det vi fått uppleva och jag rekommenderar verkligen ingen att köpa biljetter via seat24.
Vi är Extremt missnöjda med Seat24
Vi är Extremt missnöjda med Seat24. Köp inte något av dem.
De lurade oss att köpa en avbokningsgaranti som var lika dyr som flygbiljetten samt som vi fick sitta i kö totalt 6 timmar, 3 olika samtal på dålig engelska för att få tillgång till, samt enbart hälften av beloppet som vi fick tillbaka gick att använda eftersom det enligt information via chatt med Seat24 att vouchern enbart gick att använda vid ett bokningstillfälle, trots att det stod att den skulle gälla i ett år.
Varning
Varning! Varning! Varning!
Betalade 11 000kr för en resa inklusive Flex Plus. Avbokade resan 18 timmar senare pga av ytterliga kostnader. Får tillbaka 5500kr , förmodligen om ett par år enligt andra.
Övermoget bolag
Bokade flyg t.o.r. Sri Lanka
Angivet pris innan alla tillägg var 25563kr för 4 personer.
Under bokning ökade priset till 42554kr med alla tillägg.
Då reseläget med pågående covid var lite osäkert, så hade vi köpt till avbokningsgaranti för 5073kr som sedan visade sig vara ren bluff, vid försök att avboka gick det inte, Seat24 hänvisade till flygbolaget som hänvisade tillbaka till Seat24.
Så vi fick chansa på att genomföra resan.
Vid incheckning på Arlanda visade det sig att Seat24 INTE genomfört platsreservation som de tagit betalt 7564kr för, så gruppen var spridd över olika platser över planen.
När jag sedan kollat upp detta så visade det sig att de sittplatser vi valt dessutom ingick i grundpriset.
Så Seat24 tog extra betalt 7564kr för något som ingick i grundpriset och utförde inte ens bokning.
Seat24 tycks leva i dödsryckningar nu, tar alla chanser att lura kunder på extra avgifter.
Som ensam resenär kan man använda dem om man är bekväm med osäkerhet och INTE tar något tillägg överhuvudtaget, men.. finns ju bättre sätt att boka flyg.
Boka aldrig med seat24 !!!!
Ingen bra upplevelse alls
Ingen bra upplevelse alls. Men vill du chansa så gör det, för mig blir det i varje fall en engångsförseelse.
Aldrig mer seat24.
VARNING!!!
VARNING!!!
Deras avbokningsgaranti är ett skämt. Vi förlorade 5000 kr när vi avbokade och fick en voucher till nästa resa som gäller i 12 månader på 90% av flygbiljetten inte bagaget. Jag har aldrig varit med om något liknande.
Rigtigt lurendrejeri.
Sjuka avgifter
Fruktansvärd service och sjuka avgifter. Vi fick en ändring av flygplats från Arlanda till Bromma, ska flyga vidare från Arlanda. Flygbolaget går med på full återbetalning, men Seat24 tar en avgift på 335kr (!!!) för att avboka. Vansinnigt. Har jobbat i resebranschen många år innan covid-19 och aldrig varit med om nåt liknande.
Jag måste säga trots alla dåliga…
Jag måste säga trots alla dåliga recensioner att jag är super nöjd. Mycket ändringar i min biljett till Thailand och bestämde mig för att försöka avboka biljetten pga långa transfer tider mm. Lite lång väntetid i telefon men super trevligt bemötande och bra service. Nu sitter jag här 8 dagar efter avbokning och pengarna finns redan på mitt konto. Så för min del extremt nöjd med allt.
Något av det sämsta jag har varit med…
Något av det sämsta jag har varit med om. Seat24 ska inte får fortsätter driva verksamhet.
Sämsta resebyrån jag någonsin använt!
Sämsta resebyrån jag någonsin använt! Bokningen skedde december 2019 och när Corona kom blev mitt flyg som skulle avgått Juni 2020 inställt. Sedan dess har inte en enstaka krona blivit återbetald, även fast de påstått att de ”vidarebefordrat min återbetalning till den respektive avdelningen”…
Boka aldrig flyg genom dessa bovar!
Ja nu har jag väntat på återbetalning…
Ja nu har jag väntat på återbetalning sedan midsommar förra året (ca 17000svkr) men det verkar inte som ni ens bryr er.Väldigt Vänligt JAGVÄNTAR PÅ PENGAR OCH SVAR FRÅN er. Lars Tranefors ananasgatan 2 51435 Tranemo tele: 0705174035
(jag har blivit erbjuden ersättning men det händer inget)