RVSvakman Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ruime keuze en goed contact over bestelling en levertijd. Snel en goed geleverd. Bij montage beschadigde ik een beugel en die werd als nabestelling ook heel snel geleverd.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

17 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik raad dit bedrijf van harte aan

Ik raad dit bedrijf van harte aan! Vanaf het eerste contact werd ik vriendelijk en professioneel geholpen. Er wordt goed geluisterd naar je wensen en afspraken worden nagekomen. De kwaliteit van het werk is uitstekend en de service is top. Je merkt dat klanttevredenheid hier echt voorop staat. Ik ben ontzettend tevreden met het eindresultaat en zou dit bedrijf zonder twijfel aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar kwaliteit, betrouwbaarheid en een fijne samenwerking. Bedankt voor de geweldige service!

8 maj 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hele fijne ervaring gehad met dit…

Hele fijne ervaring gehad met dit bedrijf, half Nederland afgezocht voor wat we wilden en niets gevonden. Tot dat iemand me dit bedrijf aanraadde, geweldig!! Binnen een paar minuten had ik precies uitgezocht wat ik wilde. Levering was ook snel, dus van mij 5 sterren!
Een echte aanrader in alle opzichten!

12 mars 2026

Topservice!

26 juni 2026

Aanrader!

Fijne website om trapleuningen in allerlei kleuren, maten en buigingen te bestellen! Goed telefonisch geholpen met vraag omtrent de mogelijkheden voor gebogen leuningen.

11 augusti 2026

Snel en mooi vakwerk

2 leuningen besteld voor vervanging van mijn oude houten leuningen. Na dik een week werd het al geleverd door een uiterst vriendelijke bezorger van het bedrijf zelf. Zelf makkelijk te plaatsen als je al beetje handig bent.. mooi laswerk/ coating en netjes voorgeboord door de vakmannen
Ben tevreden!

9 augusti 2026

Top bedrijf

Top bedrijf. Bestelling netjes en goed ingepakt geleverd. Goede prijs kwaliteitverhouding. Ik zou het iedereen aanbevelen. Bedankt vakmannen!

7 augusti 2026

Veel keuze

Veel keuze, goede kwaliteit met een prima prijs en fijn op tijd geleverd! Aanrader!

10 juli 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wij hebben hier onze trapleuning…

Wij hebben hier onze trapleuning besteld voor onze nieuwbouw woning. Ook nog telefonisch contact gehad en keurig te woord gestaan door Chris. Wat wij fijn vonden is dat we onze eigen kleur konden bepalen. Prijs kwaliteitverhouding is top.

20 maj 2026
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Goede kwaliteit, service kon beter

Ik heb 4 leuningen besteld bij LEUNINGvakman waarvan 2 met buigwerk. Ik kan hier niets op aanmerken. Het las- en lakwerk is perfect. De levering verliep vlot en alles was mooi en stevig ingepakt. Bij levering heb had ik opgemerkt dat de stokeind schroeven te kort waren voor montage. Na telefonisch- en mailcontact met een (onervaren?) medewerker kon er geen oplossing gevonden worden voor dit foutje.. Pas na een slechte review nam de zaakvoerder contact met me op en werd alles correct opgelost.

9 mars 2026

RVS trapleuningen

Wij hebben de houten trapleuningen vervangen voor RVS trapleuningen. Een van de leuningen was voorzien van buiging.

Op de website kan je alle informatie kwijt mbt maatvoering.

Wij konden de nieuwe leuningen precies op de plaatsen monteren van de vorige leuningen. Scheelt een hoop om weg te werken op de muur.

4 maj 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Aanrader: veel keuze en netjes geleverd

We hebben een leuning besteld bij RVSvakman en zijn super tevreden! De webshop is fijn in gebruik en je hebt echt enorm veel keuze. De leuning ziet er gewoon netjes uit en was ook goed verpakt. Alles kwam keurig aan. Wij zijn er blij mee!

20 mars 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Bestel hier niets mensen!

Bestel hier niets mensen.
Leuningvakman/rvsvakman is een grote prutser. Oude leuning via transportbedrijf opgestuurd naar dit bedrijf zodat ze de oude leuning na konden maken maar helaas komt deze prutser z’n beloftes niet na. Heb vervolgens een niet passende trapleuning ontvangen met een hele andere vorm, verkeerd geboorde gaten etc. Bedrijf neemt geen verantwoordelijkheid en laat klant met de ellende zitten. Beloftes om mijn geld terug te storten worden niet nagekomen. Sterker nog: bedrijf heeft mij overal geblokkeerd en reageert nergens meer op!

10 februari 2025

Een zeer tevreden klant

Een zeer tevreden klant schrijft deze review vol lof over rvsvakman i.v.m. de geleverde gebogen trapleuningen.
Super mooi kwalitatief product.
Handige montage

Bestel hier je trapleuning als je kwaliteit wilt voor een goede prijs.

22 januari 2024

Duidelijk en snel geleverd

Duidelijke website met duidelijke meetinstructies. Goede prijs kwaliteit verhouding. Heb hier 5 rvs trapleuningen gebogen en op maat besteld. Ondanks dat de gaten voorgeboord waren had ik nog om een extra boor en boormal gevraagd. Dit zat ook bij de levering. De levering was binnen een werkweek gedaan. Bedrijf is ook elke keer bereikbaar geweest via telefoon.

30 november 2022

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.