Jeg fik min Tesla Model Y Juniper behandlet hos Rafal og RL Studio, hvor de gav den en fuld PFF i front og udsatte steder, samt keramisk coating på øvrige deler af bilen. De får mine absolut varmeste... Se mer
Det här tycker kunderna
Zeekr 7X PPF og elastomer coating - Super oplevelse, god og hurtigt service. Det var specielt fedt at mærke hvor meget de brænder for det produkt de arbejder med. De brænder for, nørder med og er... Se mer
Jeg har lige hentet min Volvo hos RL Studio og jeg yderst tilfreds med resultatet 🤩 Bilen har fået polering og coating og den står simpelthen som ny. Resultatet er over al forventning og man kan... Se mer
Vi har netop fået behandlet vores næsten nye Ford Explorer med 3 x coating , og hvilket flot resultat!! 👍 Rafael har formået at fjerne alle små og større ridser, så den nu er som en helt ny bil!... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Hos RL Studio møder du mennesker, der brænder for eksklusiv bilpleje. Vi har hovedsageligt specialiseret os i lakkorrektion, keramiske coatings samt totalbeskyttelse af bil båd og mc.
Kontaktuppgifter
Industrivej 8, 8653, Them, Danmark
- info@rlstudio.dk
- www.rlstudio.dk
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Super duper service!
Super fede produkter og den fedeste service! Helt klart 5 stjerner værd!
Anbefaler RL Studio!!
Hvis man kunne give 10 stjerner ville…
Hvis man kunne give 10 stjerner ville RL Studio helt klart få det! Fremragende stykke godt håndværk! Min bil har været på et helt fantastisk wellness ophold, hvor den fik en polering og en coating- nu er det sommer:-)
Tak!!!
Super kvalitetsprodukter og…
Super kvalitetsprodukter og kundeservice i top👍
Super gode produkter til en fair pris
Super gode produkter til en fair pris, hvor alle har råd til, at gøre nogle fede resultater på deres bil.
- altid rar at handle med, og giver gode tips.
Super kvalitet og fleksibilitet.
Havde efter en uheldig maleroplevelse en rød bil dækket af en masse malerstøv der ikke kunne vaskes af, og med 2 dage til en udstilling hvor bilen skulle deltage var jeg noget presset.
Jeg snakkede med flere andre firmaer, hvor man enten bare meldte ud at man ikke havde tid, eller nærmest havde opgivet opgaven på forhånd enten ved og komme med en meget høj pris eller simpelthen afvise opgaven.
Efter en snak med RL Studio kunne de dagen efter tage bilen ind, og til fyraften fik jeg et glansbillede af en bil tilbage. Prisen var fair, og præcis det vi havde aftalt på forhånd, og det til trods havde de taget sig af enkelte detaljer som vi ikke havde aftalt skulle ordnes.
Jeg kan helt klart anbefale RL Studio, og vil helt sikkert anvende dem selv på et senere tidspunkt. Både til udstillings biler og til hverdags bilen der skal piftes lidt op igen.
SERIØS rådgivning og fantastisk slutresultat
Fantastisk venlig modtagelse og SERIØS rådgivning, hvor det ikke automatisk var det dyreste som var det bedste til mig og min måde at holde bilen på. Og slutresultatet er intet mindre end imponerende. Ikke sidste gang jeg benytter deres service og de skal have mine varmeste anbefalinger. Absolut INTET at klage over - Tværtimod..!!!
Ny bilen igen og igen!
Utroligt lækkert at få gjort sin bil ren hos RL Studio, nærmest som at få en ny bilen igen og igen! Kan klart anbefale R.L Studio til andre!
Har fået coatet mine alufælge til UG
Har fået coatet mine alufælge til UG. De skinner, de er glatte og er supernemme at rengøre.
Derudover har jeg købt vaskemidler samt voks af dem med en god instruktion i hvordan det skal bruges.
Jeg har en hvid bil og ALT tjære samt flyverust er væk nu.
Kan kun anbefale RL Studio👍🏻
God og professionel service 👍
RL Studio, bilpleje i verdensklasse.
På adressen i Silkeborg, tryller manden bag RL studio med sin viden omkring bilpleje i alle afskygninger... Det gør han med et smil på læben og det er tydeligt at han brænder for flotte resultater. I shoppen sælger han alle de produkter han bruge og henter man sine vare hos ham er han altid klar med lidt tips og tricks.
Jeg bruger kun produkter købt hos RL studio, de er lette at arbejde med og lige så effektive som man ser på video’erne på RL studion’s facebook side...
Fantastiske produkter og hurtig levering!
Super God service!!
Super God service , og altid venlig til at hjælpe med at besvare yderligere spørgsmål vedr. Vedligeholdelse.
Kan, og bliver i forvejen anbefalet !
Fantastisk service og et firma der…
Fantastisk service og et firma der virkelig ved hvad de laver, både med professionel klargøring og fremragende produkter, der holder hvad de lover!!
Klar anbefaling herfra.
Jeg er en meget glad bil ejer!
Jeg er en meget glad bil ejer!
Jeg har for et årstid siden været forbi Rlstudio med min Audi a3 sportsback. Den var inde forbi til en keramisk coating 4nano (Rock)
Og det er helt vildt som den stadig stråler af glans og som vandet bare præller af.
Jeg benytter kun Rlstudio, i forhold til køb af deres lækre bilpleje produkter og selvfølgelig når jeg skal have godt råd og tips til den rette behandling og pleje af bilen inde som ude!
Jeg kan trygt anbefale andre at henvende sig til Rlstudio.
De har styr på det de laver og altid servicen helt i top😁👍
Altid det fedeste resultat og den…
Altid det fedeste resultat og den bedste service, desværre kan man kun give 5 stjerner men Rafal fra RL Studio fortjener 100🤩
Skide go service og ved alt om…
Skide go service og ved alt om produkter og er en fantastisk menneske og elsker det han laver og ved hvad han laver 😊 man kommer kun hjem med det man skal bruge
Perfekt stykke arbejde en mand der…
Perfekt stykke arbejde en mand der virkelig kan finde ud af og håndtere kunder og behandle kunder som kunder skal behandles. Dette er sku et firma i verdensklasse👍🏻👍🏻
Super service og altid god for en…
Super service og altid god for en forklaring om produkterne, kommer gerne igen 👍
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.