RLSTUDIODK Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg fik min Tesla Model Y Juniper behandlet hos Rafal og RL Studio, hvor de gav den en fuld PFF i front og udsatte steder, samt keramisk coating på øvrige deler af bilen. De får mine absolut varmeste... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Zeekr 7X PPF og elastomer coating - Super oplevelse, god og hurtigt service. Det var specielt fedt at mærke hvor meget de brænder for det produkt de arbejder med. De brænder for, nørder med og er... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har lige hentet min Volvo hos RL Studio⁠ og jeg yderst tilfreds med resultatet 🤩 Bilen har fået polering og coating og den står simpelthen som ny. Resultatet er over al forventning og man kan... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi har netop fået behandlet vores næsten nye Ford Explorer med 3 x coating , og hvilket flot resultat!! 👍 Rafael har formået at fjerne alle små og større ridser, så den nu er som en helt ny bil!... Se mer

Företagsinformation

1. Bilservice
  2. Biltillbehör

Skrivet av företaget

Hos RL Studio møder du mennesker, der brænder for eksklusiv bilpleje. Vi har hovedsageligt specialiseret os i lakkorrektion, keramiske coatings samt totalbeskyttelse af bil båd og mc.

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

13 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg fik min Tesla Model Y Juniper…

De får mine absolut varmeste anbefalinger. Hele forløbet i gennem var Rafal særdeles serviceorienteret, venlig og imødekommende. Man har den fulde tillid til, at man overlader sin bil til et særdeles kompetent team. Og resultatet taler for sig selv. Det var en sand fornøjelse at overlade min sprit nye bil til RL Studio.

17 augusti 2026

Zeekr 7X PPF og elastomer coating

Zeekr 7X PPF og elastomer coating - Super oplevelse, god og hurtigt service.

Det var specielt fedt at mærke hvor meget de brænder for det produkt de arbejder med. De brænder for, nørder med og er perfektionistiske om bilen, super fedt!

Vi kørte direkte fra forhandleren med vores Zeekr 7X til RLStudio og fik både PPF på fronten og elastomer coating. En uge senere kørte vi til italien og tilbage igen og har aldrig fortrudt at vi fik den behandlet før turen!

18 juli 2026

Kæmpe anbefaling herfra!🤩

Bilen har fået polering og coating og den står simpelthen som ny. Resultatet er over al forventning og man kan virkelig mærke hvordan Rafal brænder for sit arbejde med vores biler. 👏🏻
Rafal er utrolig dygtig og hans arbejde er meget professionel, han tager sig god tid og får én til at føle sig i gode hænder og man får gode råd til hvordan man beholder sin bil i perfekt stand fremover.
Kæmpe anbefaling herfra!🥰

30 juni 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos…

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos RLStudio. De gjorde et flot stykke arbejde på min bil, og resultatet blev virkelig godt. Servicen var professionel, og de var nemme at kommunikere med gennem hele forløbet. Kan varmt anbefales!

28 juni 2026

En rigtig god oplevelse!

Rafal fremstår som en meget kompetent, professionel og tillidsfuld medarbejder.
Han er ligeledes tålmodig og klar til at bruge tid sammen med kunden, så man går derfra med en god mavefornemmelse!
En kæmpe anbefaling herfra! Vi går nu og venter på et godt tilbud på vores anden bil, det ser vi frem til!

18 juni 2026

Polering, Coating og PPF

Jeg har netop hentet min bil hos RL Studio⁠ og ordet tilfreds dækker slet ikke følelsen! 🤩
Min bil har fået polering, coating samt PPF på fronten og den står simpelthen så flot nu. Resultatet er over al forventning og man kan virkelig mærke stoltheden i håndværket. 👏🏻
Rafal er utrolig dygtig, super imødekommende og meget professionel.
Han møder hans kunder i øjenhøjde, tager sig god tid og får én til at føle sig hørt - ikke bare som endnu et nummer i rækken.
Kæmpe anbefaling herfra!🥰

14 maj 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har fået behandlet en helt ny skoda…

Jeg har fået behandlet en helt ny skoda elroq med coating , super flot resultat 👍
Derefter har jeg fået poleret og coatet bil nr 2 en hvid E- Up fra '21 , hold da op et resultat,👍 virkelig pæn som ny , Rafael formået at fjerne alle små ridser så den nu står som ny 👍👍 super godt arbejde og rigtig god service 👍🌞

23 mars 2026

Har fået coatet min Model Y hos Rafal

Har fået coatet min Model Y hos Rafal, og det er jeg yderst tilfreds med. Han går op i han laver et ordentlig stykke arbejde, og så var han meget fleksibel med at coate bilen, og da jeg havde en del bagpå som skulle udskiftet tilbød han at coate den del senere, når den blev skiftet. Han får topkarakter i udførelse og service!

28 november 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kan virkelig anbefale at bruge Rafal.

Kan virkelig anbefale at bruge Rafal.
Han behandler sine kunder godt, og vejleder dig på en fantastisk måde.
Han er imødekommende og venlig, jeg afleveret min bil med ro i maven, for ved han behandler den fantastisk.

Kæmpe anbefaling herfra,

Jeg vender helt sikkert tilbage😊.

4 december 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Utroligt detaljeorienteret og gennemført resultat…

Har nu fået poleret og keramisk coatet 2 biler hos dem. Der er ingen tvivl om at der er ekstremt høj sans for detaljen, og de går virkelig op i deres håndværk. Der bliver kræset for bilen og resultatet er vildt flot! Kæmpe anbefaling herfra 👏

21 november 2025

Hej Mikkel

Tak for din anmeldelse,

Sætter stor pris på din tilfredshed og din anbefaling, tak

Mvh Rafal RL Studio

Coating af min nye Cupra Tavascan

Jeg har lige fået min nye Cupra Tavascan coatet ved RL Studio, hvor hele bilen incl alle ruger, glastag og fælge fik en omgang. Virkelig et godt resultat, alle dørfalser var også coatet, og bilen var rengjort indvendigt. Jeg vil helt klart anbefale RL Studio. Og Rafal vejledte mig i hvordan jeg skulle pleje bilen fremadrettet for at få det bedste resultat.

14 november 2025

Svar från RLSTUDIODK

Tak for din fine anmeldelse Kurt, håber du i mange år vil have din bils flotte udseende og at vask og vedligeholdelse er en sand fornøjelse efter vores behandlingen. Rigtig god dag.

Kan anbefales

Efter en coating hos RL Studio er vores VW Golf flottere end en ny. God vejledning fra Rafal.

28 augusti 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har netop fået lavet keramisk…

Jeg har netop fået lavet keramisk coating samt PPF-folie på bagdørene af min nye Tesla hos RLStudio og jeg kunne ikke være mere tilfreds!

Bilen fremstår utrolig flot i lakken, med en spejlblank finish der virkelig fremhæver designet. Den keramiske coating giver en imponerende glans, men gør det også meget nemmere at vedligeholde bilen fremover – noget jeg ser meget frem til i det daglige.

Servicen har været helt i top fra start til slut. Personalet hos RLStudio har været super venlige, imødekommende og fleksible hele vejen igennem processen. Man føler sig virkelig godt behandlet som kunde.

Alt i alt varmeste anbefalinger herfra. Hvis du overvejer keramisk coating eller PPF, så er RLStudio et rigtig godt valg!

18 juni 2025

Hej Lars

Først og fremmest tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive en så fin anmeldelse, sætter jeg virkelig pris på.

Og tak for din tillid :)

Rigtig god aften

Mvh Rafal

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Det har aldrig været nemmere at vaske…

Det har aldrig været nemmere at vaske min bil i hånden.
Jeg havde min Ford Fiesta fra 2016 ude ved RL studio og få en polering og graphine coating og aldrig har den været mere glat, glansfuld og lækker i lakken.
Det ligner nu en ny bil og er meget nemmere at holde og vaske.
Samt de produkter de sælger til vedligehold og rengøring af bilen spiller Max og fungere mega godt til coatingen.
Kæmpe kæmpe anbefaling herfra💪🏻

10 april 2025

Mange tak for din tillid Christoffer og på gensyn. Mvh Rafal

FANTASTISK OPLEVELSE 10/5

FANTASTISK OPLEVELSE 10/5

Altså, hvor skal man begynde.
Service - God
Produkt - God
Pris - God

Kæmpe anbefalding herfra!
Bliver mødt med god forklaring om, hvad der skal ske. Lånebil i mens opkald da han fandt noget på bilen, som ville øge prisen, men godkendte det først med mig.
Helt igennem en god oplevelse.

17 april 2025

Tusind tak for de rosende ord Rasmus. Mvh Rafal

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Enestående resultat – min gamle Mondeo står som ny!

Jeg fik lavet en polering af min gamle Ford Mondeo hos RL Studio, og jeg er mildest talt blæst bagover af resultatet. Lakken står knivskarp, og vandet perler af som på en ny bil – det er tydeligt, at der er blevet lagt kærlighed i hver eneste detalje.

Super professionelt arbejde, enormt detaljeorienteret og med en kvalitet, der virkelig taler for sig selv.

Jeg kan varmt anbefale RL Studio til alle, der vil give deres bil nyt liv!

16 april 2025

Tusind tak for tilliden og på gensyn. Mvh Rafal

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi har fået poleret og lakforseglet…

Vi har fået poleret og lakforseglet vores MG 5 .Efter behandlingen var alle vaske ridser væk. Fantastisk flot arbejde , vi er meget tilfredse, glæder os til at komme igen. Vores varmeste anbefalinger til dette sted.
Rigtig rart sted , fantastisk team med Rafal i front 😉👍🏻
Rudi Nelann Rasmussen

11 mars 2025

Svar från RLSTUDIODK

Tusind tak for de rosende ord Rudi det glæder mig virkeligt at i er tilfredse. På gensyn :) mvh Rafal

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.