Renahemstockholm Omdömen

TrustScore 1.5 av 5

1,7

Extremt opålitliga – håll er långt borta Bokade flyttstäd till kl. 09 inför tillträde. De dök aldrig upp. Jag ringde flera gånger, fick bara tomma löften om att de var “på väg” – men ingen kom... Se mer

Jag anlitade Renahem för en provstädning hemma. Agusta som kom till mig var fantastisk. Jag är imponerad av hennes arbete och person. Omdöme för henne är fem stjärnor. Jag vill dock veta hur villko... Se mer

Vi avbokade beställningen 3 dagar efter, så då var det 3 veckor före dom skulle komma. Inget bekräftelse på mail att dom mottagit avbokningen. Nu har vi mailat total 3gr för att få en bekräftelse... Se mer

Mycket dålig

TrustScore 1.5 av 5

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Alla omdömen

0 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Stöld

Inget fel på städningen i sig. Men flertalet föremål försvann från lägenheten. Bland annat en brödrost från Smeg och två bourgognekupor från Riedel. Behövde maila flera gånger för återkoppling men de tog inget ansvar och erbjöd ingen lösning. Oseriöst. Kommer inte anlita igen.

4 september 2025

Extremt opålitliga

Extremt opålitliga – håll er långt borta

Bokade flyttstäd till kl. 09 inför tillträde. De dök aldrig upp. Jag ringde flera gånger, fick bara tomma löften om att de var “på väg” – men ingen kom förrän 14:30. De skyllde på att jag avbokat och att de haft fel nummer, trots att vi pratat via rätt nummer flera gånger. Totalt oacceptabelt.

Jag har mejlat 4 gånger och ringt utan svar. Ändå skickar de en faktura på fullt belopp. Kommer att bestrida den.

Oseriöst, oprofessionellt och respektlöst. Anlita inte detta företag.

31 juli 2025

Vi avbokade beställningen 3 dagar…

Inget bekräftelse på mail att dom mottagit avbokningen.
Nu har vi mailat total 3gr för att få en bekräftelse men inget svar.
Även försökt att ringa utan framgång men en räkning har dom lyckats skick.
Rådet anlita en seriös städfirma så slipper ni problem.

19 januari 2025

Det är den värsta tjänst jag någonsin…

Det är den värsta tjänst jag någonsin köpt.

Jag Köpte tjänsten i september, flyttstäd skulle utföras den 1a oktober. Jag besiktigar arbetet och det är smuts i hela lägenheten. Inte ens golven är damsugade.

Jag skickar filmer och bilder, blir utlovad att detta ska ombesörjas och omhändertas, och det inom en vecka. Nu har det gått tre veckor, ingen har varit i lägenheten. Ingen har gjort jobbet.

Detta företag måste vara en bluff.

1 oktober 2024

VARNING

VARNING! Anlita INTE det här företaget. Företaget är oseriösa, kundtjänstpersonalen är otrevlig och skriker i telefon. Dom städar inte alls bra och när man anmärker på städ så vägrar de dyka upp igen och vill ändå ha betalt. Sämsta städfirman jag någonsin stött på.

31 augusti 2024

Under all kritik!!

Under all kritik!!! De förra ägarna bokade flyttstäd med detta företag, när vi fick tillträde var det fortfarande otroligt smutsigt! Vi reklamerade städet till de förra ägarna och jag fick sen prata och boka om städet… men de glömde bort tiden och ringde inte tillbaka… var så otroligt otrevliga! Sedan när de väl kom tillbaka och ”städade” så var det ändå sjukt smutsigt efter! De kan med andra ord inte ens städa!
Anlita inte det här företaget!!!

20 september 2024

VARNING!

VARNING!! Fruktansvärd upplevelse !! Fick hela badrummet och all sten förstörd pågrund av att dom använde frätande kalkmedel på natursten. Ingen tar något ansvar för att komma med en lösning eller ställa saker till rätta. Städningen var under all kritik. Katastrofdåligt. Önskar jag kunde ladda upp bilder så att ni fick se. Jag var tvungen att ta in en ny städfirma som fick städa om allt. Ett rent bluffbolag och dum som jag var läste jag inte på innan jag anlitade dom under trustpilot eller Reco. Jag kan nu se att flera har varit med om samma upplevelse. Hemskt att sådana här skojar-bolag får existera. Extremt otrevliga och kaxiga också.

19 januari 2024

Bokade dom för ett flyttstäd

Bokade dom för ett flyttstäd, pratade både i telefon med dom innan och fick en bokningsbekräftelse via mail. De skulle komma kl. 09 och på eftermiddagen skulle jag lämna över nycklarna till nästa hyresgäst. När klockan var 10.00 och ingen hade kommit eller hört av sig så ringde jag. Först blev jag KLICKAD 6 ggr innan jag kom fram. Kvinnan i telefonen var otrevlig från första början innan hon ens visste vad det handlade om. Hon sa att det måste ha varit hennes kollega som bokade in mig för hon hade missat det och redan skickat ut alla städare för dagen. Ingen sympati what so ever och fick inte ens en ursäkt. Så funderar du på att boka städ via rena hem så skulle jag starkt rekommendera att du tänker om. De är opålitliga och galet otrevliga!

6 augusti 2024

Anställdas villkor?

Jag vill dock veta hur villkoren för de anställda ser ut. Någon som vet? Hur kan jag kolla?

19 juni 2024

VARNING!!!!!

VARNING! Bokade in en flyttstäd men fick ingen bekräftelse. Ringde och påminde de vid 5 olika tillfällen, fick samma svar att de "skulle skicka bekräftelsen alldeles nu". 5 ggn sade jag nej tack till Rena Hem som städfirma!!!

3 maj 2024

Oseriöst företag

Bokade flyttstädning. Städaren pratade ingen svenska eller engelska utan bara spanska så var svårt att ge instruktioner. Sa att det skulle ta 7 timmar men lämnade efter 5 timmar. Sen visade det sig att de struntat i att städa köksfläkten så fick ägna en timme åt det själv. Uppenbara fläckar som de helt missat. När jag sen påpekar detta till firman så tjafsar de om att om jag inte har bra bildbevis på detta så ljuger jag och att jag inte kommer kunna driva detta vidare som första svar. Inte förlåt eller förstå min sida alls. Rena Hem Stockholm är ett girigt blufföretag som tar alla genvägar för att tjäna enkla pengar och gärna kör över sina intet ont anande kunder. Undvik till varje pris!

30 januari 2024

Bokar flyttstäd 2 månader i förväg för…

Bokar flyttstäd 2 månader i förväg för att få en tid som passar mitt schema.
Samma dag, 1 timme innan det är bestämt, så börjar de att skicka sms och ändra tiden.
Till slut kommer det ngn för att ta nyckeln.
Jag frågar om de inte har ngn dammsugare då personen bara lämnar en plastpåse med några trasor.
Jo, svarar hen, det ska komma en dammsugare men att det ju är väldigt rent i lägenheten.
Då jag har bråttom till mitt jobb så går jag efter att personen har lovat att skicka sms när allt är klart.
Inget sms kom den dagen, inte nästa heller.
När man väl kom in i lägenheten så var det damm på golven, kladdig diskbänk och damm under fönsterbrädor.
En hel dag försökte jag ringa till Rena Hem för att lämna klagomål och för att fråga vad de ska göra åt saken.
Ingen svarar under hela dagen.
Jag skriver mail på mail men ingen återkoppling.
Jag har faktiskt aldrig varit med om något liknande och jag ber alla att noga tänka efter innan man bokar städ från Rena Hem-de är Skitiga Hem

1 september 2023

ANLITA EJ detta företag

ANLITA ej detta företag när det gäller flytt.
Sedan november 2022 har jag försökt att få ersättning för skadad möbel. Slarvig flytt De bokstavligen slängde in allt i mitten på ett rum Även om jag hänvisade vart det skulle ställas. De lovade inplasta ömtåliga möbler vilket inte gjordes.
Flyttade till nyproduktion. De har gjort märken i golv och dörrlister .
Dålig/ingen återkoppling på Mail eller telefon De håller ej vad de lovar .
Dålig eller ingen svenska.
Nu verkar det som de byter företags namn med befintlig personal.
/ Marita

1 november 2022

Varning

Varning! Anlita inte för flytt. De har duktiga säljare, men i princip inget fungerade bra. Vi fick mycket merjobb på grund av detta.

24 april 2023

VARNING PÅ HÖG NIVÅ

VARNING! Vill du uppleva det sämsta företaget i världshistorien så skall du anlita detta företag. Anlitade den för en flyttstäd. KATASTROF. Kom en ensam kvinna för att städa stor ville med garage. Var så illa städat att det inte gick att bedöma om det ens hade städats! De dök inte upp på avtalad tid för att städa om. De ljuger för de nya ägana att vi givit dem fel uppgifter om antal kvm, men detta är ren LÖGN! Allt står i kontraktet svart på vitt. Nu svarar de ej mer på mail eller telefon, trots åtskilliga kontakter. RUFFEL och BÅG är det snällaste jag kan komma på. Förtjänar inte ens EN stjärna! Tyvärr undersökte vi inte tidigare omdömen, då hade men direkt förstått att man INTE skall anlita detta företag. DE HAR ABSOLUT INGEN YRKESSTOLTHET, totalt lurendrejeri på hög nivå! Vägrar att svara oss på åtskilliga mail och samtal

28 april 2023

VARNING!!!

VARNING!!!! Mina möbler gick sönder under flytten pga ovarsamt hantering. Dom vägrar att kompensera och ljuger om att man ska få en handläggare och ringer sen inte upp.

23 februari 2023

STOR VARNING FÖR DETTA FÖRETAG!!!

STOR VARNING FÖR DETTA FÖRETAG!!!
Jag beställde packning, flytt och flyttstädning.
De var Mycket tillmötesgående och insmickrande innan flytt. Det var inget som var några problem, de skulle fixa ALLT.
Flytten skulle gå 10 mil från Stockholm.
För det första, flyttkillarna hade ingen erfarenhet av flytt. Ingen av dem kunde svenska.
För det andra så hade de valt en för liten flyttbil för en normal 3 rummare jag hade ändå flyttat över väldigt mycket själv)
Så det var inte jättemycket grejer kvar.
De lämnade kvar grejer i lägenheten, förrådet och en del stod t.o.m trapphuset, de bara struntade i att ta med dem. De lämnade också min lägenhetsdörr på vid gavel, enl min granne.
Vi fick åka två ggr fram och tillbaka till Stockholm för att hämta saker som de struntat i att ta med. Sammanlagt 40 mil.
För det tredje var det så dåligt packat så att många saker var förstörda.
För det fjärde var städningen urusel enl de som flyttade in, de skickad 15 bilder till mig på allt som inte var städat.
Slutligen så svarade de inte när jag kontakta dem för att klaga. Jag har skrivit flera SMS och mejl och skickat bilder utan ett enda svar. Förutom när jag skrev att jag skulle bestrida räkningen. Då svarade de: ”bestrida finns inte bara garanti”
Sedan inte ett ord. inget avdrag på fakturan.

9 november 2022

VARNING!

Varning! Mardrömsflytt. På flyttdagen hör de av sig för att säga att de inte kommer. Efter mycket om och men kommer 5 killar, ingen talar svenska. Resultate-: Förstörda antika möbler, förstörd tavla, vårdlöst hantering av möbler och som inte att det räckte så stals saker som var/såg nya ut. Företaget är supersvårt att få tag på och har blivit lovad kompensation men nu en månad senare säger att det inte kommer bli så. Hemsk upplevelse.

29 november 2022

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis