Jeg er nødt til, at bruge et pænt sprog, fordi det tvinger Trustpilot mig til, så man ikke kan ytre sig ordentligt. Hvad i alverden bilder Red Barnet sig ind?!?! De skal eddersusme ikke komme... Se mer
Företaget har svarat
Jeg støttede jer igår, da nogen af jeres søde frivillige kom forbi. Det viste sig at de lige havde været inde og få støtte fra min hustru også. Det er ikke okey. Dertil spurgte jeg om jeg villle blive... Se mer
Företaget har svarat
Hænger reklamer der dingler ud af ens brevsprække. Tænk hvis man ikke var hjemme eller på ferie, så kunne tyve se hvor der var fri bane. Idioter
Företaget har svarat
Niels Lauridsen idnr 13021 holdt et oplæg, der gjorde et dybt indtryk. Med stor passion, indsigt og nærvær satte han fokus på børns vilkår og de udfordringer, unge møder i en digital tidsalder. De... Se mer
Företaget har svarat
Red Barnet er en del af Save the Children - verdens største uafhængige børneorganisation. Red Barnet kæmper for børns rettigheder. Red Barnet giver akut og langsigtet hjælp til udsatte børn i Danmark og resten af verden.
Danmark
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
De skal bare ikke sms’e hele familien, hvis vi vil give noget, skal det ikke være fordi de skriver…!

Svar från Red Barnet
sender spam sms'er. jeg vælger selv hvem, hvad, hvor og hvornår jeg hjælper andre. det er 100% udelukket, at jeg donere noget igennem jer nu!
Det er jo total usmageligt at kontakte folk på den måde!
Redigeret: hvorfor sender en mail når man kunne svare på sms'en med RBSTOP
Tænker den frameldelse er lige så gyldig som den på mail. Om ikke andet, må man tage sagen videre hvis i fortsætter jeres hovedløse handlinger.
Det er fantastisk så mange der hjælper til, men lad os nu selv vælge igennem hvilken vej, vi alle hver især hjælper til!
At tage beslutningen, og tænke "det er nok smart at sende den ud til alle danskere" (fordi alle jeg har talt med, har fået sms'en) er bare at gå over grænsen.
Prøv med tv/radio eller reklamer på de sociale medier. Det andet er bare at gå for langt!

Svar från Red Barnet
Rådden forening. Skamløst tiggeri. Skal forbydes omgående. Tænk hvis alle foreninger henvendte sig på SMS eller mail?
Alle ved at pengene går til administration (lønninger), så stem på et parti der vil hjælpe børnene og spar dine penge.
Jeg tilråder alle at blokere Red Barnet nu !!
edit: I får ALDRIG flere oplysninger om mig frivilligt. Uetiske skod foretagende. Tigge SMS er ikke i orden!! Og de ansatte burde skamme sig. Få et ordentligt job, som ikke går ud på at misbruge andre mennesker.

Svar från Red Barnet
Jeg finder det usmageligt at modtage en sms-besked, trods man er reklame-beskyttet. Uanset hvad formål indsamlingen måtte være til, har jeg frabedt mig reklamer af en grund. Det gælder også sms.
Stop jer selv. Utrolig respektløst og usmageligt.

Svar från Red Barnet
Så træt at uopfordrede sms'er, har tidligere frabedt mig deres mail/sms'er, men de bliver ved ☹️☹️.
Støt dem ALDRIG, du kommer aldrig ud af deres klør igen.

Svar från Red Barnet
Trods tilmelding til Robinsonlisten modtager jeg spam pr. SMS.
På redbarnet.dk forsøger man at skrive sig udenom mit fravalg af spam - ynkeligt at man tillader sig at tilsidesætte MIT valg.
"Det er vores erfaring at mange, der er skrevet på Robinsonlisten, har skrevet sig på, fordi de ønsker at blive fri for irrelevante reklamer af alle slags. Men også, at de fleste godt kan se relevansen i at vi kontakter dem i en ekstraordinær situation som denne. Og til trods for ønsket om at være på Robinsonlisten vil rigtig mange gerne bakke op om vores arbejde for de børn, der har så stort behov. Derfor sender vi i særlige tilfælde SMS’er til dig, der er tilmeldt Robinsonlisten"
Ovenstående frit fortolket:
"Jeg mener at vide, at de fleste mennesker, som har købt en hvid bil, egentlig hellere ville have en rød, så jeg går rundt om natten, og maler tilfældige hvide biler røde
Jeg er ikke helt så god mod børn, som I formentlig er, men I kan helt sikkert sætte jer ind i, at jeg hjælper folk, som ikke er i stand til at træffe selvstændige valg?"
Afslutningsvis vil jeg helt ekstraordinært tilbyde ansatte i Red Barnet, at uanset hvilken farve din bil har, maler jeg den gerne for dig. Overlad trygt valg af farve til mig - jeg kender dine ønsker bedre end du selv ;-)
Er så træt at, at blive spammet til med deres sms'er, når man prøver at lave det stop som de beskriver får man kun dobbelt op på henvendelser.. Det er simpelthen ikke iorden

Svar från Red Barnet
Jeg får også spammails, og er medlem af Robinsonlisten. Er dette lovligt? Jeg anmelder det som spam.

Svar från Red Barnet
Bliver uopfordret kontaktet pr. sms til at donere.
Jeg er ikke medlem af Red Barnet og desuden opført på Robinson listen.
Hvor svært kan det lige være?!!
red barnet fremsender opråb til handling med penge selvfølgelig for at redde 40000 børn i Ukraine.
Det er fup og svindel.
Total ufattelig markedstingførsel og ubegribelig hensynsløst at tjene penge på andres nød
Red barnet er ejet af Putin
Man modtager uopfordret mails og sms'er fra denne godhedsindustri-fabrik.
Er lige blevet opsøgt af en Red Barnet medarbejder foran Netto. Han spurgt, om han måtte fortælle mig lidt om en sag de havde i Red Barnet for tiden, at det kun ville tage 10. Min. Det sagde jeg ok til, inden jeg får set mig om, skal han bruge mit telefon nummer, da jeg spørger hvorfor, så det kun til, at de kan få mit svar på hvordan han havde været overfor mig. Dernæst remsede han videre om denne sag om mobning af danske børn på nettet, så skulle han lige bruge min fødselsdato og de sidste i mit cpr.nr. igen kun ift. at de skulle bruge det som dokumentation på, at jeg ikke bare var en fiktiv person, han snakkede med. 1-2-3 så kommer det frem jeg skal til at støtte en sag med et månedligt beløb ! Jeg havde tidligere spurgt om man kunne få tilsendt materiale “ja ja det får du” - ja det skal jeg love for, når man har registeret sig til et abonnement. Jeg bad medarbejderen om at slette mine data, for det vil jeg ikke være med til - blev mødt med et “Hvorfor - det jo en god sag for danske børn”. Synes simpelthen det er en usmagelig markedsføring en organisation som Red Barnet vil stå indenfor.
Indsamlingsontainere med dårlige luger, hvor poserne sad fast, som ofte blev tømt for sjældent, så der i perioder flød med poser og sække. Ca. 1 år efter første kontakt, kom der andre containere (da de andre åbenbart ikke kunne udbedres) og lovning på tømning 2 gange om ugen fra virksomheden Trasborg, som står for containernes stand og tømning.
Jeg har nu i 3 dage forsøgt at afmelde mit abonnement via den mail red barnet referer til at man skal afmelde dig abonnement på... De svarer ikke, det er virkelig dårlig service, og et bondefangeri.... Når man taler med dem på gaden, giver de udtryk for at man kan melde sig ud nemt, og lige når man har lyst.. I ville få meget mere ud af at være ærlige..
Hvis man kunne give minus havde jeg gjort det.
Jeg tror på, at Red Barnet har nogle gode sager - bestemt; men når de udsender facer'e til at antaste folk ved supermarkeder i små byer, ja, så mister jeg al respekt for dem.
Jeg sagde ja til at svare på spørgsmål, da jeg troede, det var en Coop-medarbejder med en spørgeskemaundersøgelse (!). Jeg lod ham bare skvadre derudad, men satte grænsen, da han bad om min fødselsdato - det fik han ikke, og så stak jeg ham en løgn om, at jeg ville se på det online - bare for at slippe for ham. Så sagde han, at jeg ikke ville kunne få en lige så fordelagtig pakke (!); men da jeg svarede, at det ingen betydning havde, stoppede han.
Jeg har aldrig talt med Red Barnet, eller støttet dem med penge.
Af en eller anden årsag har de fået det muligt at lave en MÅNEDLIG aftale med dem selv hvor jeg betaler 150 kr.
Som jeg har betalt til i God knows how long...
Umuligt at slippe ud af deres kløer når først de har kontaktinfo! Jeg støttede i et par måneder med lidt mønt, som jeg dog valgte at droppe da de næsten hver dag ringede for at spørge om ikke jeg ville give lidt mere end jeg gjorde.. Det havde jeg ikke lyst til, så jeg afmeldte dem fra betalingsservice.. Siden da har haft gennemsnitligt 20-25 opkald pr måned fra et utal af forskellige numre, som alle præsenterer sig som værende fra Red Barnet.. Jeg blokerer dem løbende, men de fortsætter med at ringe fra nye numre. Da jeg spurgte ind til hvordan man bar sig ad med at blive slettet i deres system, havde sælgeren en generisk undskyldning om at de SKULLE opbevare mine kontaktinfo i X antal år fordi jeg tidligere havde støttet dem, så næste skridt bliver vel klagenævn, ombudsmand eller hvem hulen der kan løse sådan noget... Usympatisk og kynisk er de første ord der kommer frem hvis jeg skal beskrive forretningsmodellen, med provisionslønnede gadesælgere, provisionslønnede Telemarketingmedarbejdere på telefonen osv..
Giv dem for guds skyld ikke nogen som helst oplysninger, de opgiver ikke og er kun ude på at redde deres egen röv! Gad vide hvor mange af de penge de kradser ind, der rent faktisk går til de børn de foregiver at ville hjælpe?
Jeg har prøvet at oprette en profil på deres intranet kaldet frivillignet de sidste par dage efter en samtale med deres lokale HR-leder, og de rykker for børneattest, der skal laves på profilen. Deres intranet virker ikke, da hovedkontoret er for beskæftiget til at have IT-support...? Og jeg får at vide at jeg skal ansøge om at blive frivillig igen og igen, fordi så kan de oprette mig. Og derefter får jeg at vide, at jeg ikke må spamme deres hovedkontor...xD
Mangler minus stjerner. Lever slet ikke op til deres logo.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.