Simpelthen for dårligt at lukke vores genbrugspladser en søndag når vi alle har fri i weekenderne til NETOP at få ordnet vores affald!
Det här tycker kunderna
Utroligt dårlig administration af vejarbejde, og div problemer der har været de sidste par år, + dårligt lavede vejbump og chikaner, samt halv dårlig økonomisk administration generalt. Er de ting de... Se mer
Jeg har intet pænt at sige om ledelsen eller byrådet i Randers kommune. Jeg tabte rigtig mange penge - pga. de samme mennesker der havde ansvaret i NWsagen - for ikke at betale mig og snyde mig, b... Se mer
Lukket genbrugspladser i Randers om søndagen! Hvorfor?
Alt ved Randers kommune er dårligt
Alt ved Randers kommune er dårligt, specielt når der skal betales penge tilbage til borgerne.
Kommunalt inkompetence
Jeg kan ikke forstå at det kan være nødvendigt at gener mig med ting og sager jeg ikke har bedt om bare fordi jeg har givet tilladelse til at kontakte mig med helbredsmæssig informationer fra hospitalssystemet derudover er der nogen dumme svin der føler at det er tilladt at kontakte mig med andre ting udover det Hvem er det dumme svin og hvordan får man til at holde op
Behandlingen af ressourcesvage medborgere
Kend din kommune på, hvordan den behandler ressourcesvage og syge borgere på kanten af arbejdsmarkedet. Jeg har set mennesker blive ødelagt. Randers Kommune er absolut forfærdelig. En række sager har ramt medierne gennem årene, men der er absolut ingen forandring sket. Samme praksis, samme kultur, samme mangel på respekt for medmennesker fortsætter. Man må konkludere, at politikerne ønsker det sådan, for det er ikke fordi det ikke er kendt eller dokumenteret.
Jeg har intet pænt at sige om ledelsen…
Jeg har intet pænt at sige om ledelsen eller byrådet i Randers kommune.
Jeg tabte rigtig mange penge - pga. de samme mennesker der havde ansvaret i NWsagen - for ikke at betale mig og snyde mig, betalte Randers kommune landets dyreste advokat mod mig.
Jeg har sendt officiel klage til Folketingets ombudsmand og Ankestyrelsen, som fører tilsyn med kommunerne.
Jeg er lige ved at kaste op hver gang jeg ser Jesper Kaas blamere sig. Jeg synes det er hån mod alt værdi i og forvaltningslov, at den mand er blevet tildelt et ridderkors. Så bliver det vist ikke mere løgnagtigt. Han skulle snarere have et spark i r.... og ud af det job.
Puha.
Puha.
Jeg ved slet ikke hvor jeg skal starte.
Men et er vigtigt. Du hverken kan eller vil arbejde eller bo i Randers Kommune.
Jeg har kun oplevet at man prøver at hjælpe men man mangler i den grad færdigheder. Og Randers Kommune mangler at tage ansvar for mange af deres virkelig udsatte borgere.
I dag er jeg blevet smidt ud af Borgerservice.... Det er så aldrig sket før. Jeg talte pænt og ordentligt men alligevel var det nemmeste at smide mig ud.
Her står jeg og skal flytte lige om lidt men det er Randers Kommune som ikke har formået at behandle min ansøgning om enkeltydelser. Jeg havde al dokumentation i orden for en måned siden hvor jeg var på Borgerservice. Men en studentermedhjælper har åbenbart ikke sendt det nødvendige.
I dag ville jeg ordne tingene og så vælger Borgerservice i Randers at smide mig ud...
Jeg er målløs og efter et 1,5 år her i Randers begynder jeg at forstå, hvorfor der er så mange psykisk syge borgere. For systemet gør jo det modsatte af at hjælpe dem.
Ligegyldighed ved kontakt
Jeg ringer til Randers Kommune, da vi på adressen for 3 gang på 2 måneder oplever, at skraldemændene IKKE lukker hverken låge, eller i øvrigt stiller skraldespandene korrekt på plads. Jeg ringer til Affaldskontoret og får fat i den mest ligegyldige medarbejder jeg længe har talt med. Hun mente ikke at det var et kæmpe problem med lågen - Trods at vi har 2 hunde, og bor op af en hovedvej. En mere flabet og devaluerende ansat, har jeg sjældent mødt. Slår adressen op i systemet, og fortæller “ja, jeg har jo også mange andre henvendelser!”.
Manglende respons på skadedyr 👌
Jeg fik svar på, at de ikke kendte til problemstillingen, og derfor ville vende tilbage, når de havde undersøgt. Nu sidder jeg, 2 1/2 måned senere, og har stadig ikke hørt fra dem, har også rykket for svar, men stadig intet svar.
Skolerne
Randers Kommune lever simpelthen ikke op til gode standarder. Det er simpelthen for dårligt at hvis man. Har brug for hjælp kan man ikke få det min lærer sagde nej til at jeg kunne gå på toilettet nu har jeg nyrer sten og tisse problemer fordi jeg ikke kan komme på toilettet det er simpelthen for dårligt at i ikke har styr på jeres skoler her for lidt tid siden var der er børn der spiste glasskår i skole gården på en skole og det er simpelthen ikke iorden eller noget. shout-out til John Francis Moses på Vestervang skolen Randers legende lærer. #givjohnenforfremning
Keep up the good work
Hvem har glemt at deres kontaktpersoner…
Hvem har glemt at deres kontaktpersoner skal være med. Mage til inkompetence. Er det overhovedet forsvarligt at venstre er repræsenteret af et menneske der ikke har godt af at blive fremstillet og latterliggør sig selv så det gør ondt at se på.
Nordic Waste
Nordic Waste er håndteret elendigt af kommunen. Borgmesteren har travlt med at pege fingre, men flaskehalsen peger på Torben Hansen selv.
Randers kommune lader til at være i…
Randers kommune lader til at være i lommen på Nordic waste, ellers ta hinanden i hånden, det går som det plejer, = plat og svindel med borgernes kr, men alt for en ende, Nordic Waste = Svin an mas !!!
jeg syndes det er dårlig at man ikke…
jeg syndes det er dårlig at man ikke kan få hjælp fra kumunnen
Udbetalings kontor , ydelses kontor
Randers kommune har sendt 2 forkert fakturer til mig skulle betales 2020
Jeg har kontakt dem , de siger skal ikke betale noget
Efter et år har sendt igen samme fakturaer
De siger at jeg skal betale selvom de ved ikke hvor de fakturaer kommer fra
Og de kan ikke komme tilbage med systemet og de har overført til gældstyrelsen
Man kan ikke tror hvad de siger i opkald
Fra 2020 til nu problemet er ikke låst
Gældstyrelsen har trukket beløbet
Randers Kommunes socialtandpleje
Randers Kommunes socialtandpleje, forsøg på mandrab. Efter tandudtrækning ved socialtandplejen, for at få protese i over og undermund. Protesen er efter otte til ti uger utroligt løstsiddende og passer dårligt i munden. de har aldrig været funktionsdygtige, kun kosmetisk. Da aftrykket blev lavet med de originale tænder, og gummer har trukket sig. Nægter christina tand-tekniker på socialtandplejn at lave nye aftryk. så jeg har ikke kunne få fast føde i fire måneder nu. vægttab på 16 kg inden for perioden, og taber stadigt. jeg fik at vide det var mig der ikke gad tygge, for Christina socialtandtlægen syntes de sad godt. skejby sygehus kæbeafdeling måtte konstatere at proteserne passer utroligt dårligt, og medfører mange smerter, og er ufunktionsdygtige til indtagelse af fast føde. min mestringsvejleder Dorte K, syntes christina havde ret, så jeg skulle bare øve mig...( prøv klippe en metalplade med en fladtang)...hvis ikke du kan så er det fordi du ikke vil. ..var hendes ord. Så jeg vil ADVARE andre i.h.t socialtandplejen, at du IKKE vil blive lyttet til. Christina fortæller dig hvordan du har det, og det må være dig der gør ting forkert, hvis der er vedvarende smerter forbundet med dårligtpassende proteser. selvom de ikke har gjort deres arbejde korrekt, vil denne fejl koste Dig, som patient. om det koster dig livet for deres fejl og undladelse at forbedre, så er det det, der kommer til at ske. ØNSKER IKKE DET SKER FOR ANDRE.
Skrækkelig behandling
Jobcenter i Randers kommune er sat til for at vi som ikke har arbejde pt kan få lidt hjælp, men hjælpen de giver og som de giver, er trusler, tvang og latterliggørelse.
Jeg har en fuld forståelse for at man har regler osv som skal overholdes, men ligefrem at be folk om at tag et arbejde hvor de kan gå hjem og føle sig intet værd men kun kan sige jeg har gjort hvad jeg skulle. Det er fuldstændigt uhyrt, jeg har haft mange job og praktikker så det ikke fordi jeg så absolut ikke kan arbejde eller ikke vil, men at have et job hvor man bliver mere deprimeret det er da og s...e på folk. Når man så prøver at forklare sagsbehandleren tingene så får man i hovedet tag jobbet eller lev af ingenting, mere direkte så det - job eller skrid.
Jeg har så måtte tag jobbet uden nogen motivation og en trist følelse, fordi man sagde jeg er blevet tilbudt et, jeg forstår man skal finde job ja, men skal man hvis man mister sit selvværd.
Jeg sidder tilbage med en følelse af at blevet fortalt jeg er ligeglad, nasser og dovn.
Kan ikke være rigtigt der bliver råbt højt om arbejdes glæde når det de mener faktisk er tag hvad der kommer eller pak dit l..t vi er ligeglad.
Måske den værste kommune i DK.
Måske den værste kommune i DK.
Byrådet bruger penge på mærkelige ting, såsom en ny trappe ved Thors bakke med en liggende statue der har kostet millioner.
Hovedløse projekter om flytning af kraftvarmeværket, for at bygge boliger som ingen almindelige borgere har råd til, det var bedre om de byggede noget som enlige og pensionister har råd til at betale.
mærkelige vejføringer af ringvejen, og jeg kunne blive ved i dage.
Det er flot :-(
Det er flot :-(
Min mor har fået besked om, at nu skal hun bruge MitID. Da hun ikke selv kan finde ud af, at bruge det (hun er 78), skal vi forbi Borgerservice i Rander, så vi kan få arrangeret det, så jeg kan hjælpe hende med f.eks at betale regninger.
Forsøger så at booke tid, men 1,5 mdr. frem er der ingen ledige tider. Men man har kun 30 dage til at skifte fra NemID til MitID.
Så igen - Flot (og ikke på den fede måde)
Ventede 25 minutter i telefon og så…
Ventede 25 minutter i telefon og så bliver der sagt hallo 3 gange og lagt på, sikke en service man får år 2022.
Kunne man vælge 0 stjerne havde jeg gjort det. Føj et system.
Det blæser alt for meget.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.