Snelle levering van een nieuwe thermostaat Erg jammer dat de oude niet meer te repareren is en nu maar hopen dat deze ook weer 15 jaar meegaat
Det här tycker kunderna
LS, prima geholpen en van advies voorzien aan de telefoon. geadviseerd product gekocht en binnen twee dagen in huis. Installatiebedrijf(heb daar een contract) gebeld en afspraak gemaakt voor aansl... Se mer
Företaget har svarat
Met volle tevredenheid een Floor buddy gekocht, en eindelijk warme voeten, En het scheelt ook energie voor je CV, deze kan 1/2 graden lager, Makkelijk te leggen, en een behoorlijk comfort erv... Se mer
Företaget har svarat
Ik ben uiterst goed geholpen. Helaas valt het resultaat wel tegen. Het was voor mij een soort pilot. Ruimte op hoek van woning met slecht geïsoleerde vloer. Geeft een hoog verbruik in deze koude pe... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
In de webshop www.quickheat-floor.nl hebben we diverse elektrische verwarmingsproducten voor vloer en wand. Voor de echte doe-het-zelvers bieden we complete pakketten om zelf elektrische vloerverwarming te installeren, maar hiernaast hebben we ook een aantal eenvoudig aan te sluiten elektrische verwarmingsproducten aan waarmee u een slimme warmte oplossing in huis haalt, denk hierbij aan een tapijtverwarming, spiegelverwarming, een verwarmde voetenmat of een infrarood verwarmingspaneel.
Kontaktuppgifter
Techniekstraat 34, 4538BW , Terneuzen, Nederländerna
- 085-4015710
- info@quickheat-floor.nl
- www.quickheat-floor.nl
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 månad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Snelle levering van een nieuwe…
Snelle levering van een nieuwe thermostaat
Snelle levering en goed uitleg.
Alles zoals beloofd en op tijd binnen
Goed product
Snelle levering, goed product. Goede documentatie bijgeleverd, ook Nederlands.
Ik heb telefonisch goed en net advies…
Ik heb telefonisch goed en net advies gekregen ivm vervanging van een 14 jaar oude thermostaat van Quickheat.( defect)
Besteld en snel geleverd op tijd.
Inbouw van de nieuwe thermostaat was geen probleem duidelijke instructies meegeleverd.
Ik heb telefonisch uitgebreide begeleiding gekregen bij de software instellingen van de dagelijkse tijd temp etc deze moesten voor mij anders ingesteld worden.
Klantenservice had de identieke werkende thermostaat in de hand en kon mij stap voor stap instrueren ivm de diverse instellingen.
Ik ben zeer tevreden met de klantenservice zeer vriendelijk en heel behulpzaam en ik kan Quickheat dan ook ten zeerste aanbevelen.
Het product werkt goed en heeft multiple instellingen beschikbaar .

Zoals al eerdere bestelling,correct
Zoals al eerdere bestelling,correct, en volgens bestelling op tijd bezorgd.
Voelt betrouwbaar! "
Goede informatieve communicatie middels…
Goede informatieve communicatie middels email en telefoon.
Alleen maar lof voor de oplossing.
Nadat we de 1e zending hadden teruggestuurd, werden we gebeld met de mededeling dat het n foutieve zending was. Nadat we het goede pakket hadden ontvangen, hebben we de retourkosten netjes vergoed gekregen. Top geregeld en onze voeten zijn inmiddels lekker warm.

Svar från Quickheat-Floor
Voor derde keer rugbuddy besteld
Voor derde keer rugbuddy besteld.
Top product. Snelle levering

Lekkere warme voeten
De site was duidelijk in zijn uitleg. Alles was te vinden en duidelijk omschreven. De maten, het verbruik, de mogelijke energiebesparing, de heerlijke warme voeten, het klopt allemaal. Geen woord overdreven.
Op zondag besteld en op dinsdag al in huis. Met de track en trace is het altijd fijn om te weten wanneer het bezorgd wordt. Voor ieder die last heeft van koude voeten. Dit is de oplossing.

Svar från Quickheat-Floor
Zeer te vreden.Omdat wij een antieke salontafel hebbenEn deze gewoon op het tapijt en de vloerverwarming kan staan.Snel warm.Maar een fijne warmte.Niet te koud en niet overheersend.Goede aankoop
De aankoop goed ,maar de koeriersdienst was wel goed verzorgd.Maar de track klopte niets van 2 dagen voor thuis gezeten.

Svar från Quickheat-Floor
Goede en snelle levering van het…
Goede en snelle levering van het bestelde artikel. Ook goede en correcte administratieve verwerking.

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.