QoQo Massage Clinics Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De masseuses en de massage waren zoals altijd 5 sterren. Voor het 1st naar Laan op Zuid gegaan en de locatie zelf moet zorgen om zijn naam hoog te houden: een dunne handdoek met een gat erin en een... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

PERFECT!! Vraag zeker naar Viktoria of Diana, deze dames hebben echt gouden handjes. ✨ Ik ben niet snel onder de indruk, omdat ik eerder een slechte ervaring heb gehad bij Qoqo Massage in Hilversum... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik ben de eerste keer geweest ..alles netjes en schoon ik heb de massage prima ervaren… aardige mensen Ik zal zeker terug keren.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vandaag een nek schouder rug massage gehad in Amersfoort. Lisa heeft het geweldig gedaan. Ik had veel last van mijn schouder en nek en ze voelde precies waar dat zat. Ik voel mij herboren!!

Företagsinformation

1. Massageterapeut

Skrivet av företaget

HET GEHEIM VAN QOQO MASSAGE QoQo Massage Clinics combineert traditionele Chinese therapieën met het moderne westerse concept van een gezonde en duurzame levensstijl. Zo verbeteren we uw fysieke gesteldheid én uw mentale welzijn.

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 70 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

146 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Goede hulp

Heerlijk relaxte massage. Mijn lichaam voelt weer soepel. Ook nog een paar oefeningen mee gekregen

20 januari 2026

Svar från QoQo Massage Clinics

Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te horen dat de massage zo goed voor je heeft gewerkt en dat je lichaam weer soepel aanvoelt. Mooi ook dat je praktische oefeningen hebt meegekregen om zelf mee verder te gaan. Bij QoQo Massage Clinics vinden we het belangrijk dat een behandeling niet alleen tijdens de massage, maar ook daarna bijdraagt aan je herstel en service. Graag tot een volgende behandeling!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hele goede technische massage gehad…

Hele goede technische massage gehad door Grey. Hij wist alle knopen zonder voorafgaand aan te geven, te vinden. Dank

21 januari 2026

Svar från QoQo Massage Clinics

Bedankt voor het delen van je ervaring! Wat goed om te lezen dat je zo tevreden bent over de technische massage en de professionaliteit van Grey. Het herkennen en behandelen van de juiste knopen zonder uitgebreide uitleg laat precies zien waar we bij QoQo Massage Clinics voor staan: kwaliteit en vakmanschap in elke behandeling. We zien je graag weer terug!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ilona weet precies wat ze doet

Ilona weet precies wat ze doet. Ik voel mij als herboren. #goudenhanden!

Svar från QoQo Massage Clinics

Dank je wel voor je mooie review! Wat fijn om te lezen dat Ilona precies weet wat ze doet en dat je je zo goed voelde na de behandeling. We geven je complimenten graag aan haar door. Bij QoQo Massage Clinics staan vakmanschap, kwaliteit en persoonlijke aandacht centraal. Graag tot een volgende massage.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

I got good and healthy massage

I got good and healthy massage. Thank you.

Svar från QoQo Massage Clinics

Dank je wel voor je review! Fijn om te lezen dat je de massage als goed en prettig hebt ervaren. Bij QoQo Massage Clinics staan kwaliteit, professionaliteit en zorgvuldige behandelingen centraal. Bedankt voor je vertrouwen en graag tot een volgende massage.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fijne massage, kamer wat koud

Fijne massage, fantastische masseuse. Alleen de kamer was wel te koud om echt comfortabel te zijn.

Svar från QoQo Massage Clinics

Dank je wel voor je review, Veerle! Fijn om te lezen dat je de massage en de masseuse als zo positief hebt ervaren. Bedankt ook dat je het punt over de temperatuur van de kamer deelt, dit nemen we zeker mee om onze service verder te verbeteren. Bij QoQo Massage Clinics vinden we kwaliteit, professionaliteit en comfort tijdens de behandeling erg belangrijk. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen voor een volgende massage.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik heb genoten van mijn ontspanningsmassage bij Oxane

Wat heb ik genoten en wat een lieve vrouw is Oxane. Erg veel kennis over het lichaam en weet precies wat ze doet ik kom zeker bij haar terug .

18 januari 2026

Svar från QoQo Massage Clinics

Dank je wel voor je mooie review, Joyce! Wat fijn om te lezen dat je zo hebt genoten van de ontspanningsmassage bij Oxane en dat haar kennis en aanpak zo goed bij je aansloten. We geven je lieve woorden graag aan haar door. Bij QoQo Massage Clinics vinden we het belangrijk dat elke behandeling professioneel en persoonlijk is. We kijken ernaar uit je weer te mogen ontvangen voor een volgende massage.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hele fijne deep tissue massage van Veerle

Veerle was heel gastvrij en een hele fijne masseuse die de behoeftes van mijn lichaam tijdens de deep tissue massage feilloos aanvoelde en de meeste klachten al met 1 sessie kon verhelpen.

18 januari 2026

Svar från QoQo Massage Clinics

Dank je wel voor je uitgebreide en mooie review! Wat fijn om te lezen dat je zo’n goede ervaring had met de deep tissue massage van Veerle en dat zij zo goed kon aanvoelen wat je lichaam nodig had. Het is mooi dat je al na één behandeling verschil merkte. We geven je complimenten graag aan haar door. Bij QoQo Massage Clinics staan professionaliteit, persoonlijke aandacht en effectieve behandelingen centraal. Graag tot een volgende massage.

Fantastisch!!!

17 januari 2026

Svar från QoQo Massage Clinics

Dank je wel voor je enthousiaste review! Fantastisch om te lezen dat je zo tevreden bent. Bij QoQo Massage Clinics doen we ons best om elke behandeling met kwaliteit en professionaliteit uit te voeren. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen voor een volgende massage.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

The experience was amazing!

17 januari 2026

Svar från QoQo Massage Clinics

Dank je wel voor je review! Geweldig om te lezen dat je de ervaring zo goed vond. Bij QoQo Massage Clinics staan kwaliteit, professionaliteit en persoonlijke service centraal in elke behandeling. Bedankt voor je vertrouwen en graag tot een volgende massage.

Professionele massage

Professionele massage, met aandacht en zorg. Heel fijn! En de snoepjes zijn lekker...
Bij QoQo Laan op Zuid Rotterdam

16 januari 2026

Svar från QoQo Massage Clinics

Dank je wel voor je fijne review, Annette! Leuk om te lezen dat je de massage als professioneel hebt ervaren en dat aandacht en zorg zo duidelijk aanwezig waren tijdens de behandeling. Mooi ook dat je het bezoek aan QoQo Massage Clinics Laan op Zuid in Rotterdam als prettig hebt ervaren, tot aan de details aan toe. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen voor een volgende massage.

Alles was goed

Alles was goed. Ik had enorme spanning in me schouderbladen en onderrug en ze heeft dit perfect behandeld!

16 januari 2026

Svar från QoQo Massage Clinics

Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te lezen dat alles goed was en dat er zoveel aandacht is geweest voor je schouderbladen en onderrug. Het is belangrijk voor ons dat klachten zorgvuldig en effectief worden behandeld. Bij QoQo Massage Clinics staan professionaliteit en kwaliteit van elke massage centraal. We zien je graag terug voor een volgende behandeling.

Great massage

Great massage, my neck and shoulders feel much better!
Cristiana is the best!

14 januari 2026

Svar från QoQo Massage Clinics

Dank je wel voor je fijne review! Super om te horen dat je nek en schouders zich zoveel beter voelen na de massage. Mooi dat Cristiana zo’n positieve indruk heeft achtergelaten — we geven het compliment graag aan haar door. Bij QoQo Massage Clinics staat een professionele behandeling en persoonlijke service altijd centraal. Je bent van harte welkom voor een volgende massage.

Top massage

Dame die mij gemasseerd heeft luisterde goed naar mijn wensen!

14 januari 2026

Svar från QoQo Massage Clinics

Dank je wel voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je de massage als top hebt ervaren en dat er goed is geluisterd naar je wensen. Bij QoQo Massage Clinics vinden we het belangrijk dat elke behandeling persoonlijk wordt afgestemd, met aandacht voor kwaliteit, service en professionaliteit. Mooi dat dit voor jou zo goed is overgekomen. Je bent altijd welkom voor een volgende massage.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fijne ontspannen massage en goed mijn…

Fijne ontspannen massage en goed mijn gespannen nek en schouders aangepakt.

13 januari 2026

Svar från QoQo Massage Clinics

Dank je wel voor het delen van je ervaring! Fijn om te horen dat de massage zo goed heeft geholpen bij je gespannen nek en schouders. We vinden het belangrijk dat elke behandeling bij QoQo Massage Clinics zorgvuldig wordt afgestemd op wat je lichaam nodig heeft, met aandacht voor kwaliteit en professionaliteit. Mooi dat dit voor jou zo duidelijk merkbaar was. We zien je graag weer terug voor een volgende behandeling.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik begrijp de lage kwalificaties niet…

Ik begrijp de lage kwalificaties niet geheel. Ik ben opperbest geholpen in Zoetermeer. Zelfs vandaag op Zondag 11 januari kan ik binnen enkele uren terecht, daar mijn pijn in de schouders,nek en rug behoorlijk aanvoelt. Telefonisch even niet bereikbaar, maar gelukkig is Zoetermeer niet zo groot en kan ik er dus even heenrijden. Vriendelijke Oekraïense Nelia, kan mij toch redelijk best te woord staan. Met een beetje Engels en zelfs een beetje Nederlands komen we samen tot de slotsom dat ik in de late middag welkom ben voor de massage. Eenmaal daar om 17:30 uur moet ik nog heel even wachten, want er is nog iemand in de afrondende fase zich aan het aankleden. Een prima en verwarmde kamer wordt mij toegewezen en ik kleed me om voor de sessie.
De kamer en de behandeltafel ziet er prima en netjes uit, alles schoon dus.
Wat betreft de behandeling zelf, niets dan lof. Nelia voelt en wrijft alle pijnlijke plekken naar een uiterst prima gevoel als ik na een uur behandeling weer van de behandeltafel afstap.
Om het een vervolg te geven, om bepaalde plekjes nog nader en intensiever te behandelen, na straks weer een werkweek op de bus te hebben gezeten, heb ik voor volgende week nog weer een afspraak gemaakt en wederom op zondag. Waar anders kan je op zondag terecht?

11 januari 2026

Svar från QoQo Massage Clinics

Dank je wel voor je uitgebreide en positieve review! Fijn om te lezen dat je zo snel terecht kon bij QoQo Massage Clinics Zoetermeer en dat je ondanks de drukte goed bent geholpen. Mooi dat de service, de communicatie en de professionele behandeling zo hebben bijgedragen aan het verminderen van de klachten in je schouders, nek en rug. Goed om te horen dat alles netjes en verzorgd was en dat je de massage als zeer prettig hebt ervaren. De complimenten zijn uiteraard doorgegeven aan onze collega. We waarderen het vertrouwen dat je ons opnieuw geeft met een vervolgafspraak en zien je graag weer terug voor je volgende behandeling.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Mega onvriendelijke klantenservice

Mega onvriendelijke klantenservice, ze had geen zin om te werken denk op oudejaarsdag.

31 december 2025

Svar från QoQo Massage Clinics

Dank je wel dat je dit met ons deelt. Jammer om te lezen dat je de klantenservice als onvriendelijk hebt ervaren, zeker op een dag als oudejaarsdag. Dat is niet de service en professionaliteit waar QoQo Massage Clinics voor wil staan. We nemen dit soort feedback serieus en gebruiken dit om onze service te verbeteren. Mocht je dit verder met ons willen bespreken, dan kun je contact opnemen met onze klantenservice, zodat we hier inhoudelijk naar kunnen kijken.

Goede massage

Den Haag Frederikstraat: fijn dat ik voor dezelfde dag nog een afspraak kon maken (terwijl ik voor en mij na mij diverse andere mensen zag dus rustig was t zeker niet).keurig op tijd geholpen, door een zeer vriendelijke en deskundige medewerker. Ik heb een zeer goede ontspanningsmassage gehad, mijn nek en rug zijn goed losgemaakt en mijn lichaam voelde daarna weer heerlijk ontspannen.

19 december 2025

Svar från QoQo Massage Clinics

Dank je wel voor je uitgebreide en mooie review! Fijn om te lezen dat je dezelfde dag nog terecht kon bij QoQo Massage Clinics Den Haag Frederikstraat, ondanks de drukte. Goed om te horen dat je keurig op tijd bent geholpen en dat je de medewerker als vriendelijk en deskundig hebt ervaren. Mooi dat de massage je nek en rug goed heeft aangepakt en dat je lichaam daarna weer prettig aanvoelde. We waarderen je feedback en zien je graag terug voor een volgende behandeling.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Een nieuwe klant een vaste klant weten te maken

Als nieuwe klant erg tevreden over de service van QoQo in Almere. De eerste keer had ik s nachts via Treatwell een massage geboekt voor de volgende ochtend. Helaas was dit niet op tijd bij Qoqo doorgekomen waardoor de masseur niet aanwezig was. Het salon is wat simpel ingericht en maar 1 medewerker aanwezig. Maar ze had me heel goed opgevangen en na wat belletjes het geld netjes terug laten storten.

Bij een nieuwe afspraak ging het wel door. Mijn hele rug en schouders zaten vast en dat heeft de masseuse op een hele goede manier los gekregen. Ik heb wel vaker professionele massages gehad, maar dit is wel echt een van de beste die ik heb gehad.

Ik heb alweer een nieuwe afspraak gemaakt.

6 november 2025

Svar från QoQo Massage Clinics

Wat fijn om te lezen dat je ondanks de miscommunicatie bij je eerste boeking zo tevreden bent over de service bij QoQo Massage Clinics Almere! Goed om te horen dat je zo netjes bent opgevangen en dat de massage daarna zo professioneel en effectief is geweest. Geweldig dat je rug en schouders weer goed zijn losgemaakt en dat je de behandeling tot de beste rekent die je hebt gehad. Bedankt voor je vertrouwen en leuk dat je alweer een nieuwe afspraak hebt ingepland — we kijken ernaar uit je weer te zien!

Heerlijke ontspanningsmassage bij Qoqo Rotterdam-Hillegersberg door Galyna

Veel slechte reviews gelezen maar mijn ervaring vandaag was fantastisch. Bij QoQo Rotterdam Hillegersberg van Galyna een heerlijke ontspanningsmassage gekregen. Nek, rug, schouders, armen, benen, elk vingerkootje en elke teen is heerlijk losgemaakt. Ik ga zeker terug. Betaling was met een cadeaubon die online was gekocht. Geen enkel probleem. Aanrader!

14 oktober 2025

Svar från QoQo Massage Clinics

Bedankt voor je uitgebreide en mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo’n goede ervaring hebt gehad bij QoQo Rotterdam-Hillegersberg en dat Galyna je zo goed heeft geholpen. We geven je complimenten met plezier aan haar door. Geweldig dat alles, van de massage tot de betaling met de cadeaubon, naar wens verliep. We kijken ernaar uit je binnenkort weer te verwelkomen bij QoQo Massage Clinics!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ongepast

(Update weken erna; opnieuw niks gehoord. Geen mail of belletje. Schaamteloos en zeer onprofessioneel na zo’n incident.)

Helaas een niet bepaald prettige ervaring bij Qoqo gehad. Ik heb geprobeerd dit via de klantenservice op te lossen maar tot heden is geen moeite gedaan mij terug te bellen, helaas dan maar een review.
Ik kwam afgelopen week voor een ontspanningsmassage. Een vriendelijke studente masseerde me. Tot ze zonder vragen of aangeven mijn ondergoed tot onder mijn bil schoof (er geheel onder) en mijn billen tot laag begon te masseren. Ik vond dit uiterst ongepast, verstijfde. Alles was zichtbaar. Het duurde tien minuten voor ik dit durfde aan te geven, ik kreeg een ‘oke’. Ik heb hierna de massage uitgezeten en voelde me alles behalve comfortabel. Dit moet absoluut gevraagd worden, ik lag als dame compleet naakt en het masseren kwam veels te dichtbij intieme delen. Heb diezelfde avond de klantenservice gechat, met de vraag of ik gebeld kon worden. Dit kon niet; de dag erna zelf gebeld. Klantenservice gaf aan ‘oh vervelend ik kan opschrijven dat je liever een andere masseur wilt’. Aangeven dat dit volgens mij ongepast was? Hierop gaf ze aan te gaan overleggen en terug te bellen. Ben meer dan een week verder. Erg jammer, kwalijke zaak.

28 juli 2025

Beste Rh,

- Update -

Bedankt voor de update. We hebben geprobeerd contact met je op te nemen, maar dat is helaas niet gelukt. Onze excuses hiervoor.

Zou je in je review kunnen aangeven welke vestiging je hebt bezocht, op welke datum en als je dat wilt, je naam? Dan kan ik je gegevens erbij zoeken en neem ik contact met je op om dit op te lossen. Bedankt!

----

Wat ontzettend vervelend om te lezen dat u deze ervaring heeft gehad bij ons. Dit is absoluut niet hoe een massage bij QoQo Massage Clinics hoort te verlopen, dat het geheel onder u billen was. Wij nemen uw melding zeer serieus en willen dit graag persoonlijk met u bespreken.

Wij zullen zo snel mogelijk rechtstreeks contact met u opnemen om dit zorgvuldig met u door te nemen en samen tot een oplossing te komen.

Onze oprechte excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren. We zorgen ervoor dat dit serieus wordt opgepakt en nemen passende maatregelen om herhaling te voorkomen.

Amber
QoQo Massage Clinics

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.