Det här tycker kunderna
Al ruim twee weken aan het wachten op mijn bestelling, maar ontvang niks. Contact op genomen en uiteindelijk eindelijk een bericht terug gekregen, maar het antwoord was dat zij er niks aan kunnen... Se mer
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
grote scam
Ten eerste waren de tattoo's bijna 2 weken te laat. Ik had hierover een bericht gestuurd via instagram maar daar kreeg ik zelfs geen reactie op. De foto's op hun website zijn duidelijk bijgewerkt want de tattoo's zien er totaal niet zwart uit. Het is eerder grijs waardoor je ze niet ziet op de huid. Ook blijven ze totaal geen week zitten maar eerder 24 uur. Dit is oprecht de grootste scam ooit. Aub geef uw geld hier niet aan uit.
Het zijn oplichters
Het zijn oplichters. ik heb een bestelling gedaan, maar ze sturen niks op. En reageren ook nergens op. Nooit gedacht toen ik de bestelling deed dat ik misschien wel opgelicht zou worden bij het kopen van plak tattoos. maar dat bewijst wel weer dat je deze dagen niet voorzichtig genoeg kan zijn. Wel erg hoor dat dit gewoon kan blijkbaar.
3 weken geleden een bestelling gedaan
3 weken geleden een bestelling gedaan. Niets ontvangen. Krijg op geen enkel bericht een reactie.
Waardeloos bedrijf dus!
Niet binnen gekomen.
Ik heb twee weken geleden een bestelling gedaan en heb nog geen bevestiging gekregen. Heb contact proberen op te nemen met ze maar heb niks gehoord van ze. Triest
Niks ontvangen en geen hulp van verkoper
Al ruim twee weken aan het wachten op mijn bestelling, maar ontvang niks.
Contact op genomen en uiteindelijk eindelijk een bericht terug gekregen, maar het antwoord was dat zij er niks aan kunnen doen en het afhankelijk is van PostNL.
Contact op genomen met PostNL, maar zij kunnen niks terug vinden wbt een bestelling o.i.d.
Nogmaals een bericht terug gestuurd dat ik mijn geld terug wil of een nieuwe bestelling wil ontvangen binnen één week incl bewijs van aflevering, maar tot op heden geen contact.
Vorig jaar gingen het bestellen bij deze shop wel goed, maar ik voel me nu echt opgelicht... Ik zou deze shop echt afraden.
Ik heb al een week geleden besteld en…
Ik heb al een week geleden besteld en nog steeds niks binnen ook geen contact mee te krijgen!
2x een verkeerde bestelling…
2x een verkeerde bestelling binnengekregen. Vervolgens geef ik aan dat ik dus niks aan de tattoo heb gehad en of ik mijn geld terug zou kunnen krijgen aangezien mijn tattoo afspraak al geweest is.. Klantenservice reageert niet echt vriendelijk 'dus wij sturen 2x iets op en nu wil je alsnog je geld terug?'. Ik zou deze site zeker niet aanraden.
Nicht erhalten
Könnten tolle Produkte sein, allerdings bekomme ich sie nicht. Am 12.01. verschickt, heute (21.01.) noch nicht da. Auch die 6 Tage innerhalb Europas passen da nicht. Schade auch dass ich keine Antwort auf meine Mail bekomme.
Hält nicht!!!
Hält nicht, was versprochen wird!
Die Tattoos sind leider schlechter als so manche Kindertattoos.
Sie halten definitv keine Woche. Max. 2 Tage.
Außerdem sind sie sehr klebrig, sodass Fussel sehr leicht kleben bleiben.
+: die eigenen Motive wurden sehr schön umgesetzt.
Dennoch kann ich diese leider nie wieder kaufen.
Slechte kwaliteit van de tattoos
De tattoos die ik had besteld en had aangebracht zijn helemaal niet donker geworden, ze bleven een lichtgrijze kleur waardoor je ze bijna niet kon zien. Daarnaast staat er op de website dat de tattoos ongeveer 2 weken blijven zitten, maar bij mij zijn de tattoos na 4 dagen al vervaagd en dus weggegaan. Dus ik ben wel echt teleurgesteld. Ik heb 6 tattoos opgezet en allemaal waren ze lichtgrijs en zijn ze snel weggegaan.
Goed om te experimenteren
Snel in huis. Hielp mij de keuze te maken voor een echte tattoo. Top.
Zeer tevreden over deze tattoo’s
Zeer tevreden over deze tattoo’s. Ik heb al een paar keer hier besteld en kwaliteit is altijd goed. Aanbrengen gaat makkelijk en ze blijven lang zitten, zoals op de website wordt beloofd.
Geinige tattoos en fijne klantenservice
Super. Snel in huis en ze blijven echt enorm lang zitten!
Tevreden
De tattoo’s waren op tijd binnen en zagen er netjes uit, zoals op de foto’s van de website. Zoals uitgelegd op de website duurt het een tijdje voordat de tattoo’s donkerder werden. De tattoo’s zagen er na 48 uur top uit en bleven lang zitten. Heel erg tevreden! Ik kan me niet vinden in de reacties zoals hieronder..
Snel en goedkoop!
Ik wilde een tattoo laten zetten en heb de tijdelijke tattoo's gebruikt om te kijken hoe het staat. Ze waren snel binnen en de gepersonaliseerde tekst en fond waren top!
Echt troep
Echt troep! 15 euro betaald en je ziet de tattoo haast niet. Dit waren de “bestaande” tattoos. De zelf gemaakte tattoo bleef nog niet eens een dag zitten. Niemand reageert ook op de mail. Weg gegooid geld dus!!!
Foto's komen niet overeen met de tattoo
De tattoo is vele malen lichter dan op de foto's op de site. De tatto is bijna onzichtbaar als ze zijn aangebracht.
Het is echt zonde van je geld om hier te bestellen.
Funktioniert nicht
Tattoos funktionieren nicht.
Lieferung hat viel zu lange gedauert.
Pas op het werkt niet
Pas op het werkt niet! Helaas niet eerst naar de reviews gekeken en meteen besteld. Nadat het niet werkte meteen meerdere keren contact opgezocht via de mail en het contactformulier waarop staat binnen 1 werkdag krijg je een reactie. Helaas klopt daar dus ook niks van! Je wordt totaal genegeerd helaas. Van de 7 a 8 mails 1 korte reactie gehad dat het zogenaamd geen ‘oplichterij was’ en of ik foto’s wou sturen. Fotos gestuurd en je raad het al geen reactie gehad. Heel erg triest service kennen ze ook niet.
Nooit hier iets bestellen
Heb 3 tattoo's besteld. Heb er maar 2 ontvangen waarvan 1 ook niet klopt. Ze reageerde eerste wel op de mail, maar nu helemaal niet meer. Via telefoon en chat hoor ik ook niks. Wat een slecht bedrijf!!
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.