QoQo Massage Clinics Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De masseuses en de massage waren zoals altijd 5 sterren. Voor het 1st naar Laan op Zuid gegaan en de locatie zelf moet zorgen om zijn naam hoog te houden: een dunne handdoek met een gat erin en een... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

PERFECT!! Vraag zeker naar Viktoria of Diana, deze dames hebben echt gouden handjes. ✨ Ik ben niet snel onder de indruk, omdat ik eerder een slechte ervaring heb gehad bij Qoqo Massage in Hilversum... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik ben de eerste keer geweest ..alles netjes en schoon ik heb de massage prima ervaren… aardige mensen Ik zal zeker terug keren.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vandaag een nek schouder rug massage gehad in Amersfoort. Lisa heeft het geweldig gedaan. Ik had veel last van mijn schouder en nek en ze voelde precies waar dat zat. Ik voel mij herboren!!

Företagsinformation

1. Massageterapeut

Skrivet av företaget

HET GEHEIM VAN QOQO MASSAGE QoQo Massage Clinics combineert traditionele Chinese therapieën met het moderne westerse concept van een gezonde en duurzame levensstijl. Zo verbeteren we uw fysieke gesteldheid én uw mentale welzijn.

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 70 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

145 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Heel fijn om met zoveel kennis en…

Heel fijn om met zoveel kennis en kundigheid geholpen te worden door Sabrina.

3 februari 2026

Svar från QoQo Massage Clinics

Dank je wel voor je positieve review! Geweldig om te lezen dat je de behandeling van Sabrina als zo kundig en prettig hebt ervaren. We vinden het belangrijk dat je bij QoQo Massage Clinics kunt rekenen op kennis, aandacht en professionele service. We zien je graag terug voor een volgende massage.

zeer professioneel

Svar från QoQo Massage Clinics

Dank je wel voor je 5 sterren en je mooie compliment. Fijn dat je onze professionaliteit zo hebt ervaren tijdens je behandeling. Bij QoQo Massage Clinics zetten we ons iedere dag in om massages en service op hoog niveau te bieden. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen in de kliniek.

Shoba was excellent

Svar från QoQo Massage Clinics

Dank je wel voor je 5 sterren en je mooie compliment over Shoba. Fijn om te horen dat je haar behandeling als excellent hebt ervaren. We geven je woorden graag aan haar door. Bij QoQo Massage Clinics doen we er alles aan om iedere massage met zorg en professionaliteit uit te voeren. Graag tot een volgende keer!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Veerle is zeer kundig in haar werk

Veerle is zeer kundig in haar werk. Echt een fijne massage gehad!

Svar från QoQo Massage Clinics

Dank je wel voor je positieve review! Geweldig om te lezen dat je de massage van Veerle als zo kundig en fijn hebt ervaren. We vinden het belangrijk dat iedere behandeling bij QoQo Massage Clinics met aandacht, vakkennis en kwaliteit wordt gegeven. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen in onze kliniek.

Voet/onderbeen massage

Voet, onderbeen en knie massage gekregen van Mira.
Zeer tevreden; ik had erg last van spierpijn in mijn linkerbeen.
Dit is verholpen en ik kon daardoor fijn ontspannen genieten vd voetmassage.

Svar från QoQo Massage Clinics

Dank je wel voor je mooie review en de 5 sterren! Fijn om te lezen dat de voet-, onderbeen- en kniemassage van Mira zo goed heeft geholpen bij de spierpijn in je linkerbeen. Mooi dat de behandeling effectief was en dat je daarna echt van de voetmassage kon genieten. We geven je compliment graag aan haar door. Bij QoQo Massage Clinics staan kwaliteit en persoonlijke aandacht centraal bij iedere massage.

Heerlijk ontspannend!

Svar från QoQo Massage Clinics

Dank je wel voor je enthousiaste reactie en de 5 sterren! Geweldig om te horen dat je de massage als heerlijk ontspannend hebt ervaren. Daar doen we het voor. Bij QoQo Massage Clinics zorgen we ervoor dat iedere behandeling met zorg en professionaliteit wordt uitgevoerd. We zien je graag terug in onze kliniek.

Heel fijn

Heel fijn! Helemaal zen en ontspannen de deur uitgelopen.

10 februari 2026

Svar från QoQo Massage Clinics

Dank je wel voor je 5 sterren! Wat mooi om te lezen dat je helemaal zen en ontspannen de deur uit bent gelopen. Fijn dat de massage zo goed heeft uitgepakt voor je. Bij QoQo Massage Clinics doen we er alles aan om iedere behandeling met zorg en aandacht uit te voeren. Graag tot een volgende keer!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Een waanzinnige dame met passie

Een waanzinnige dame met passie . En mega gericht op de gast !
Het is duur maar elke euro waard

10 februari 2026

Svar från QoQo Massage Clinics

Dank je wel voor je enthousiaste review en de 5 sterren! Geweldig om te horen dat je de behandeling als zo positief hebt ervaren en de passie en gastgerichtheid zo hebt gewaardeerd. Dat is precies waar we bij QoQo Massage Clinics voor staan: kwaliteit, aandacht en professionele service. Fijn dat je het elke euro waard vond en hopelijk zien we je snel weer terug in onze kliniek.

Heerlijk

Heerlijke massage

Svar från QoQo Massage Clinics

Dank je wel voor je mooie review, Vikesh! Fijn om te lezen dat je de massage als heerlijk hebt ervaren. Bij QoQo Massage Clinics staan kwaliteit, professionaliteit en een goede behandeling altijd centraal. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen voor een volgende massage.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Erg fijne en stevige massage.

Erg fijne en stevige massage.

Svar från QoQo Massage Clinics

Dank je wel voor je fijne review, Esmeralda! Mooi om te horen dat je de massage als fijn en stevig hebt ervaren. Bij QoQo Massage Clinics zorgen we voor professionele massages die aansluiten bij jouw wensen en een hoge kwaliteit van service en behandeling. Je bent van harte welkom voor een volgende afspraak.

Alles naar wens

Svar från QoQo Massage Clinics

Dank je wel voor je review, Bart! Fijn om te lezen dat alles naar wens was. Bij QoQo Massage Clinics doen we ons best om elke massage en behandeling precies af te stemmen op wat jij nodig hebt, met oog voor kwaliteit en professionaliteit. Graag tot een volgende keer.

Sportmassage was TOP!

Svar från QoQo Massage Clinics

Dank je wel voor je enthousiaste review, Iwan! Mooi om te horen dat de sportmassage zo goed is bevallen. Bij QoQo Massage Clinics staan doelgerichte massages, professionele behandeling en goede service centraal. Je bent altijd welkom voor een volgende afspraak.

Fijne plek

Tijdens mijn sportmassage wisten ze zeker de pijnlijke plekken te vinden. Eerdere massages hebben vaak geholpen. Erg fijn dat je soms dezelfde dag nog geholpen kan worden.

Svar från QoQo Massage Clinics

Dank je wel voor je uitgebreide review, Joris! Fijn om te lezen dat de sportmassage goed aansloot en dat de masseur de pijnlijke plekken wist te vinden. Mooi ook dat eerdere behandelingen hebben geholpen en dat je soms zelfs dezelfde dag nog terechtkunt. Bij QoQo Massage Clinics staan doelgerichte massages, professionaliteit en goede service centraal. Graag tot een volgende keer.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Erg blij met de massages die echt grondig zijn.

Erg blij met de 'deep tissue massages' die echt grondig te werk gaan. Iedere spanning wordt er uit gemasseerd. Na een jaar nek en schouder klachten te hebben gehad, wordt het nu eindelijk soepeler en na elke massage krijgt het meer ruimte. Ook bijzonder is de extra aandacht voor de ademhaling tijdens het masseren. Het uur vliegt voorbij.

Svar från QoQo Massage Clinics

Dank je wel voor je mooie en uitgebreide review, Simone! Wat fijn om te lezen dat de deep tissue massages zo’n verschil voor je maken en dat nek- en schouderklachten duidelijk verminderen. We besteden inderdaad veel aandacht aan een grondige behandeling en aan ademhaling tijdens de massage, mooi dat je dat benoemt. Bij QoQo Massage Clinics staat kwaliteit, deskundigheid en persoonlijke aandacht altijd voorop. We kijken ernaar uit je weer te mogen verwelkomen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Het was een massage next level

Het was een massage next level. Nog nooit zo’n goede en gerichte (niet standaard) massage gehad. Sale credits voor Diana V.!

Svar från QoQo Massage Clinics

Dank je wel voor je enthousiaste review, Iris! Wat geweldig om te lezen dat je de massage als next level hebt ervaren en dat deze zo gericht en persoonlijk aanvoelde. Het mooie compliment voor Diana geven we zeker aan haar door. Bij QoQo Massage Clinics staan kwaliteit, maatwerk en professionaliteit centraal in elke behandeling. We zien je graag weer terug.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hele prettige en kundige massage

Hele prettige en kundige massage. Goed rekening gehouden met blessure. Aardige masseuse met krachtige handen.

Svar från QoQo Massage Clinics

Dank je wel voor je mooie review, Willem! Fijn om te horen dat je de massage als kundig hebt ervaren en dat er goed rekening is gehouden met je blessure. Dat persoonlijke aandacht en een professionele aanpak worden gewaardeerd, is precies waar we bij QoQo Massage Clinics voor staan. Graag tot een volgende keer.

Hele goeie service

Hele goeie service

Svar från QoQo Massage Clinics

Dank je wel voor je 5 sterren en je mooie compliment! Fijn om te horen dat je onze service als zo goed hebt ervaren. Bij QoQo Massage Clinics doen we er alles aan om iedere behandeling en het contact daaromheen professioneel en zorgvuldig te laten verlopen. We zien je graag terug voor een volgende massage.

Zeer professioneel

Op tijd, geweldige massage, rustige aanwezigheid van de Masseuze. Grote aanrader.

7 februari 2026

Svar från QoQo Massage Clinics

Dank je wel voor je enthousiaste review en de 5 sterren! Geweldig om te lezen dat je de massage als geweldig hebt ervaren en onze professionaliteit en rustige aanwezigheid zo waardeert. Dat is precies waar we bij QoQo Massage Clinics voor staan: kwaliteit, aandacht en service vanaf het moment dat je binnenkomt. Bedankt voor je aanbeveling en hopelijk tot snel!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Het lijkt alsof ik een nieuwe rug heb

Het lijkt alsof ik een nieuwe rug heb. Echt goed gedaan.

6 februari 2026

Svar från QoQo Massage Clinics

Dank je wel voor je 5 sterren en je mooie woorden! Wat fijn om te horen dat de massage zo’n verschil heeft gemaakt en dat het voelt alsof je een nieuwe rug hebt. Daar doen we het voor. Bij QoQo Massage Clinics zetten we in op effectieve behandelingen met aandacht en professionaliteit. Graag tot een volgende keer!

Heerlijk

Een heerlijke relaxmassage gekregen van Ramona

7 februari 2026

Svar från QoQo Massage Clinics

Dank je wel voor je review en de 5 sterren! Fijn om te lezen dat je hebt genoten van de relaxmassage van Ramona. Mooi dat de behandeling zo goed is bevallen. We geven je compliment met plezier aan haar door. Bij QoQo Massage Clinics staan kwaliteit en persoonlijke service centraal bij iedere massage. Hopelijk zien we je snel weer terug in onze kliniek.

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.