Vi havde inviteret Pussers Popcorn på besøg til firma arrangement op til jul hvor de stillede op og serverede lækre hjemmelavede æbleskiver, alkohol fri gløgg, varm cacao, brændte mandler m.m. Meget v... Se mer
Företaget har svarat
Nemt at koordinere levering og chaufføren var meget punktlig. Det var nemt at bestille ekstra som jeg kunne levere tilbage hvis ubrugt (var tilfældet med 3l slushice mix som blev taget tilbage uden... Se mer
Super god service , også selvom vi tilføjede ekstra ting til vores ordre i sidste øjeblik .
Vi har lige holdt konfirmation, hvor vi havde lejet en slush ice maskine. Det var et KÆMPE HIT 🥳 Både unge og gamle brugte flittigt maskinen med stor glæde. Det var simpelthen den største suc... Se mer
Företaget har svarat
Udlejning af maskiner til DIN fest, om det er privat eller i firma regi. Vi tilbyder både med og uden bemanding. Kontakt os gerne for et tilbud, som passer til netop dine behov.
Ellekær 5 R, 2730, Herlev, Danmark
Hurtig svartid og fleksibilitet ift. ændring i bestilling. Personlig og punktlig levering og opsætning. Afhentning ligeledes. Flotte retro popcorn vogne der skabte god værdi for eventet.
Nemt at koordinere levering og chaufføren var meget punktlig.
Det var nemt at bestille ekstra som jeg kunne levere tilbage hvis ubrugt (var tilfældet med 3l slushice mix som blev taget tilbage uden problemer).
Børnene (og de voksne) elskede softice og sluse ice. Vil klart anbefale
Hurtig levering af et velsmagende produkt (gløgg) til en rimelig pris
Det føles som et hyggeligt familiefirma - På den gode måde!
Hvad gjorde det til en god oplevelse?
- Pussers Popcorn var meget hjælpsomme, da jeg stod i en situation, hvor jeg ikke var sikker på om jeg kunne nå de forudbestemte afhentnings- og tilbageleveringstidspunkt.
Jeg fik i den forbindelse telefonnummeret på den medarbejder som var på arbejde mens jeg lånte udstyr, og fik dermed mulighed for at koordinere tidspunkter løbende og med fleksibilitet. Dette var et kæmpe plus i min bog!
Hvad gør virksomheden godt?
- Alt...? Priserne var fornuftige, medarbejderne søde, flinke og hjælpsomme, maskinerne virkede som de skulle, og alt i alt virker firmaet til at ville hjælpe så meget som muligt.
Jeg lånte et varmeskab som krævede en let rengøring inden brug, fordi strømstikket lå inde i varmeskabet da jeg fik det udleveret, men derudover kan jeg ikke rigtig komme på noget kritik.
Alt i alt en stor fornøjelse, og jeg regner stærkt med at tage brug af Pussers Popcorn igen, hvis jeg får muligheden for det / anledningen til det!
Holder alle aftaler til tiden samt god kvalitet og stort udvalg.
Supergod service, gode pølser og fed stemning. Vil klart anbefale Pussers Pølser!
Vi havde lejet en slush-ice maskine.
Gode råd om drift og opstilling. Levering og afhentning helt efter planen.
Super godt, overholdte aftaler, lækre hotdogs og bøfsandwich, sød pølsemand og dame 😊
Super god service 😃 Alt fungerede fra bestilling over levering til afhentning. Bruger dem igen til næste arrangement 👍
Super god og behagelige service. Følte mig tryg hele vejen igennem forløbet, og fik god rådgivning ved opstilling af maskinen. Kan varmt anbefale alle at booke hos Pussers Popcorn
Svarede hurtig og fantastisk søde og god service.
Fungerede super godt.
Rigtig god kommunikation op til, under og efter levering. Gode priser. Service mindede og hjælpsomme.
God service og alt var bare i orden. Vi lejer meget gerne en popcornmaskine hos Pussers Popcorn igen en anden gang.
Altid smilende, service minded og lækkert udvalg af høj kvalitet. Besøgte Pussers til Mørkhøj Byfest hvor vi blev mødt med smil og hurtig betjening.
Fremragende service, nem bestilling og gode priser
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.