Wadskjærforlag Omdömen 86

TrustScore 4.5 av 5

4,6

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

I gode hænder gennem hele processen. I redaktionen blev der lagt vægt på at sproget var 'min stemme' uanset hvilke ændringer vi arbejdede med. Desuden skal forlaget roses for markedsføringen af romane... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Jeg kan give Andreas Valentin Wadskjær Petersen og Wadskjær Forlag mine bedste anbefalinger. Jeg synes der ydes et ordentligt samarbejde, som er kompetent. Klar og tydelig kommunikation. Desuden har A... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Jeg fik mulighed for at udgive en bog, fordi forlæggeren Andreas Wadskjær turde bakke projektet, selvom jeg ikke har udgivet før og ikke er kendt. Vi havde lidt kommunikationsproblemer, mest fordi je... Se mer

Företagsinformation

1. Förlag
  2. Bokförläggare
  3. Bokhandel

Skrivet av företaget

Udgiver af bøger i høj kvalitet! Wadskjær Forlag har eksisteret siden 2019, hvor vi udgav de første to bøger. I 2020 udgav vi igen to bøger, mens forlaget virkelig fik fart på i 2021. He udgav vi hele 20 bøger, mens hele 30 bøger udgives i 2022, og et lignende antal i 2023. Forlaget er især specialiseret i fag- og sagprosa samt børnebøger, men modtager bøger til vurdering inden for alle genrer. Wadskjær Forlag er startet af cand.mag. Andreas Valentin Wadskjær Petersen i 2019, hovedsageligt med en ideologi om udgivelse af arkæologisk faglitteratur. Igennem sit arbejde som publicerende arkæolog blev han bekendt med de forskellige processer i forbindelse med bog- og artikeludgivelser, herunder bl.a. økonomien bag. De store udgivere, som beskæftiger sig med arkæologi, har utroligt høje økonomiske krav for bogudgivelser, og samtidig betaler de ikke royalties til forfatterne. Derfor blev forlaget oprettet for at producere arkæologisk faglitteratur i høj kvalitet uden udgifter for arkæologer og museer. I dag fylder arkæologien en mindre del i forlagets udgivelser, men forlaget er fortsat opsat på at hjælpe arkæologer med at udgive deres forskning.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Ronkedoren

Det manuskript jeg sendte til forlaget blev modtaget med åbenhed og interesse, og vi nåede hurtigt frem til at kunne skrive kontrakt. Jeg har hele vejen igennem fået en god behandling, og især samarbejdet med min redaktør har været langt mere givende end noget jeg før har oplevet. Nu er bogen kommet, den har fået en fin lektør, så nu går jeg bare og håber på omtale i de andre medier. vh Mogens Lyhne

29 januari 2026

Kære Mogens
Mange tak for den fine anmeldelse, og også for et behageligt forløb hele vejen fra at skrive kontrakt til udgivelse! Lad os krydse fingre for et fint bibliotekssalg og en masse yderligere omtale!
Forlagschef og stifter

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

I gode hænder gennem hele processen

I gode hænder gennem hele processen. I redaktionen blev der lagt vægt på at sproget var 'min stemme' uanset hvilke ændringer vi arbejdede med. Desuden skal forlaget roses for markedsføringen af romanen.

23 januari 2026

Kære Palle
Mange tak for den fine anmeldelse!
Forlagschef og stifter

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Forhåbentlig en stor fremtid for forlaget

Ung chef med meget stort engagement. Jeg håber på en stor og smuk fremtid for forlaget.

6 augusti 2025

Kære Jørgen,
Mange tak for den fine anmeldelse og får din ønsker for os!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Skønt forlag, med øje for unikke værker

Jeg er så utrolig glad for, at Wadskjær forlag står for at udgive mine værker, og jeg føler mig i de bedste hænder!
Derudover er jeg selv glad læser af flere udgivelser fra forlaget og kan varmt anbefale de værker, som søsættes af Andreas og hans team.

28 augusti 2025

Kære Birgitte
Det er vi simpelthen så glade for at høre :) Og vi ser fremt til et fortsat langt samarbejde!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Professionelt forlag og fair kontrakter

Professionelt forlag og med aftaler der i langt højere grad, end andre forlag, tilgodeser forfatteren. Jeg har kun været glad og tilfreds for mit samarbejde med Wadskjær Forlag de sidste 5 år og håber vi får mange gode år sammen fremover også.

25 augusti 2025

Kære Christina
Tusind tak for de flotte ord! Vi har også kun været glade for at have dig ombord og håber ligeledes på mange gode år fremover :)

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Wadskjær Forlag gav mig en chance

Vi havde lidt kommunikationsproblemer, mest fordi jeg var uerfaren og ikke vidste, hvad jeg skulle spørge om og iøvrigt befandt mig i en anden tidszone. Til andre forfattere: Tænk over alle variabler og potentielle problemer på forhånd. Forhør og research. Forlæggere er ikke tankelæsere.Jeg følte mig taget alvorligt, men jeg ville gerne have haft mulighed for at kommunikere direkte med den grafiske designer.

2 september 2024

Kære Bibs
Tak for den fine anmeldelse, på trods af kommunikationsproblemer, dem må vi tage til efterretning, så fremtidige debutanter kan føle sig endnu mere sikre :)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Det er et fantastisk forlag

Det er et fantastisk forlag. Jeg udgav en børnebog hos dem i 2024, og gennem hele processen var de meget støttende, venlige og professionelle.

24 augusti 2025

Kære Anzhelika
Tusind tak for den rigtig flotte anmeldelse!
Og herligt at vi forsat oplever succeser i 2025 på bogen :)

Fantastisk forlag

Nu har jeg udgivet min 4. Børnebog gennem Wadskjær Forlag, med stor glæde og tilfredshed.
Andreas er fantastisk at arbejde sammen med og man har, som forfatter en stor autonomi og medbestemmelse i forhold til udgivelser.
Bøgerne på forlaget er af super høj kvalitet og jeg er stolt over at være en del af forlaget, og har bestemt tænkt mig at mine kommende udgivelser bliver gennem Wadskjær forlag. ❤️

23 augusti 2025

Kære Elisabeth
Tusind tak for de fine ord! Vi glæder os til at samarbejde om mange flere bøger i fremtiden!

En virkelig god oplevelse

Jeg har haft en virkelig god oplevelse med Wadskjærforlag, da jeg lavede en audioguide, som de udgav. Samarbejdet var professionelt, konstruktivt og meget positivt. Kommunikation og feedback fungerede upåklageligt, og jeg følte mig værdsat gennem hele processen.

Det er tydeligt, at Wadskjærforlag har stor respekt for både deres samarbejdspartnere og det færdige produkt. Jeg kan varmt anbefale dem som en engageret og professionel samarbejdspartner.

1 oktober 2024

Kære Morten
Tusind tak for den flotte anmeldelse!
Vi håber der kommer mere fra din side i fremtiden :)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg er godt tilfreds med Wadskjær som…

Jeg er godt tilfreds med Wadskjær som forlag, og som forfatter er jeg blevet mødt af en forlægger som 'tør' tage en chance med mig og udgive mangfoldigt litteratur. Det er et forlag hvor man mærker personlighed og professionalisme, og kort sagt er det et sted og et samarbejde jeg fortsat gerne vil være en del af.

Kære Stephanie
Tak for de fine ord! Vi glæder os meget til at hjælpe dine næste (i hvert fald) 2 bøger på vej!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Et mikroforlag med transparente værdimål

Blev anbefalet Wadskjær Forlag da jeg ønskede at udgive min debutbog. Forlaget udgiver ikke hvad som helst, og du får konstruktiv kritik på dit indsendte manuskript. Du bliver vejledt i rollen som ny forfatter, og du er aldrig i tvivl om hvor du er i udgivelsesprocessen. Der er plads til at være usikker i rollen og alligevel guides du, så du ikke mister gejsten. At udgive en bog er en lang proces. Andreas er ejer af forlaget og er nem og behagelig at være i kontakt med. Svarer hurtigt på spørgsmål og tager gerne imod feedback. I min egen proces har vi i samarbejde tilladt at afprøve nye PR veje i forbindelse med min udgivelse, og dette var desværre ikke en særlig god idé, da det var dyrt og uden fortjeneste. Men vi var enige om at den omkostning lå 50% på os begge. Royality er god og langt højere end ved de store forlag. Du har en egenbetaling på din udgivelse igennem forlaget, hvilket ikke er unormalt for debutudgivelser, hvor risikoen er størst, når du er ukendt forfatter. Tilgengæld har du mulighed for tilvalg af forskellige ydelser med rabatter.
Alt i alt et trygt forlag at udgive ved, hvor der nemt opstår følelse af fællesskab og samme visionære mål. Vi er alle interesserede i at vores bøger skal være af en professionel kvalitet med mulighed for god redaktionel sparring. Og her kan jeg kun give 5 stjerner, men pgs Andreas' ånd for bøger og os som fortattere, vilke jeg ønske, jeg kunne give forlaget 6 stjerner.

Kære Jeanette
Mange tak for den virkelig fine anmeldelse <3 Jeg kan også kun sige at du har været behagelig hele vejen igennem, og det var ærgerligt der ikke kom noget ud af den dyre pr-kampagne, men vi lykkedes heldigvis i fælleskab at løfte den opgave selv, så der alligvel kom en masse omtale :)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi kan helt klart anbefale Wadskjær…

Vi kan helt klart anbefale Wadskjær forlag til andre der ønsker at udgive en bog.
Et super seriøst og helt igennem professionel forlag. Vi har fået en super god behandling / vejledning i forbindelsen med udgivelsen af bogen både før og efter udgivelsen af bogen.
Andreas reagerer og handler hurtigt når vi har henvendt os til ham med evt. spørgsmål.
Vi føler vi bliver taget alvorligt.
Vi føler os helt trygge med forlaget i ryggen.

Kære Soongheei
Tusind tak for de rigtig flotte ord!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Dejligt forlag med gode snakke

Dejligt forlag med gode snakke.
Spændende illustratorer og indlæsere…

1 augusti 2025

Svar från Wadskjærforlag

Tusind tak for den rigtig fine anmeldelse! Vi er glade for at du føler du har haft nogle gode snakke og at du er tilfredse med vores udvalg af illustratorer og indlæsere :)

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg havde desværre en meget skuffende…

Jeg havde desværre en meget skuffende oplevelse med Wadskjær Forlag. Jeg har brugt utallige timer på at skrive et færdigt manuskript og sendte det til forlaget med forventning om en seriøs vurdering.
Det svar, jeg modtog fra Andreas Wadskjær, virkede både nedladende og uprofessionelt. Han skrev blandt andet, at bogen “ville få hug fra kvinder” og at den “ville stå stærkere, hvis den var skrevet af en kvinde” – kommentarer som ikke havde noget med indholdets kvalitet at gøre. Han nævnte også en stavefejl på min hjemmeside, hvilket jeg fandt irrelevant i forhold til min bog.
Derudover blev jeg præsenteret for en løsning, hvor jeg selv skulle medfinansiere udgivelsen, hvilket føles usædvanligt for et forlag. Et professionelt forlag bør tage risikoen og vurdere manuskriptet ud fra indhold og potentiale – ikke kræve betaling fra forfatteren for at udgive bogen.
Alt i alt følte jeg mig ikke taget seriøst som forfatter. Jeg kan desværre ikke anbefale Wadskjær Forlag til andre, der søger en professionel og respektfuld behandling af deres manuskripter.

Kære Peter
Jeg er utrolig ked af at du har opfattet det sådan, det var på ingen måde ment således. Stavefejlen på din hjemmeside, var udelukkende ment som en hjælpende hånd, så du kunne få det rettet, da det er det første man ser når man kommer forbi hjemmesiden, så det er ærgerligt du føler dig stødt over det.
Som jeg skrev og forklarede så er vi usikre på salgspotentialet, og derfor ville vi ikke kunne tilbyde en traditionel udgivelse. I stedet for at give dig at blankt afslag, fik du derfor en alternativ løsning, som det står dig frit for at afslå. Som jeg også forklarede så kunne en bog netop være en god mulighed for at brande din erhvervsprofil.
Og de to kommentarer om "kvinder" er jeg meget ærgerlig over at du har opfattet på den måde. Det var udelukkende i forhold til det pressemæssige, og havde intet at gøre med det indholdsmæssige. Som forfatter skal man stå på mål for meget og jeg tror desværre du vil kunne få en masse facebook-trolls til tasterne, ligesom det er min vurdering at det ville være nemmere at få god presse på bogen havde den været skrevet af en kvinde. Under alle omstændigheder ønsker jeg dig held og lykke med projektet!

Et ambitiøst forlag

Wadskjær forlag er et ambitiøst forlag, der tør at udgive en stor portefølje af forskellige bøger - herunder også poetisk litteratur.
Wadskjær forlag fik øje på min bog, i en verden, hvor der ikke er mange der får øje på poesi og for det, er jeg dem meget taknemlig.

9 april 2025

Kære Hans
Tak for de fine ord, vi er også glade for at vi fik øje på dine bog, som fortjener at blive læst!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Et trygt, jordnært og professionelt forlag

Som debuterende børnebogsforfatter har jeg følt mig i de bedste hænder hos Wadskjær Forlag. Her møder man en sjælden kombination af en jordnær tilgang og høj professionalisme. Jeg har fået personlig, tryg og kompetent vejledning gennem hele udgivelsesprocessen – og det har givet mig både mod og ro til at stå frem med min bog. Jeg giver mine varmeste anbefalinger til alle, der drømmer om at udgive i et trygt og støttende samarbejde.

18 juni 2025

Kære Lina,
Tusind tak for den flotte anmeldelse!
Det har været et meget behageligt samarbejde og vi glæder os til din næste børnebog ser dagens lys :)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Selv efter hans død arbejder forlaget…

Selv efter hans død arbejder forlaget entusiastisk og loyalt videre for at promovere min afdøde mands bøger, og jeg føler mig i de bedste hænder.

13 juni 2025

Kære Benedikte,
Tak for den fine anmeldelse! Vi værdsætter meget Mortens værker, og vi er glade for at du er med på alle de ideer vi har fået omkring dem.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Et personligt og professionelt forlag

Har udgivet min første bog med Wadskjær Forlag og der har hele vejen igennem været god kommunikation, sparring og forståelse, for min version og vej med bogen. Føler både der blev taget godt imod mig og min fortælling, på en personlig men samtidig dybt professionel måde.
Vil varmt anbefale andre nye forfattere at samarbejde med Wadskjær

13 juni 2025

Kære Pernille,
Tusind tak for den flotte anmeldelse, det sætter vi pris på. Vi har også været utroligt glade for samarbejdet hele vejen igennem!
Stifter af Wadskjær forlag

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wadskjærs forlag udgiver mange gode og interessante både børne- og voksenbøger

Wadskjærs forlag udgiver mange gode og læsværdige bøger, både børne- og voksenbøger. Mit barnebarn er vild med Stellas diamant, Bølgerne i himlen og Oliver i jægerstenalderen. Målgruppen er forskellige aldre af børn, men alligevel hører de alle til hendes foretrukne højtlæsningsbøger. Af voksenbøger vil jeg fremhæve min egen roman, Drømme kender hjertets slag og Bibs Carlsens Urban Voyeur.

13 oktober 2024

Kære Listlotte,
Mange tak for en flot anmeldelse. Vi er glade for at både du og dit barnebarn er glade for vores bøger.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Meget samarbejdsvenlig og professionel forlag ved medudgivelse

Jeg har fået udgivet en fagbog på Wadskjær Forlag efter medudgivermodellen. Modellen betyder, at man selv dækker en del af omkostningerne ved arbejdet frem til en trykklar bog, lige som man også selv kan tilvælge ekstra services, bl.a. ekstra markedsføringstiltag, mod at betale for en væsentlig del af dem.

Da jeg indledte samarbejde med forlaget var min bog færdigskrevet, så jeg havde ikke brug for redaktionel hjælp til indholdet, men fik forlagets assistance til sproglig korrektur, layout, omslag, tryk og distribution, samt basal markedsføring. På grund af medudgivermodellen var jeg dybere involveret i disse faser end ved en normal forlagsudgivelse. For layout lavede jeg et udkast og stillede visse betingelser og det affødte tre forskellige udkast fra layouteren, som jeg kunne vælge mellem. Samarbejdet om de mindre detaljer i layoutet fungerede rigtig godt med stor lydhørhed for mine ideer og gode forslag den anden vej. Også til omslaget leverede jeg input, men her var det i højere grad layouteren, der sørgede for et flot resultat. I fremstillingsprocessen savnede jeg at der var nogle flere valgmuligheder for papir og tryk, omend jeg er godt tilfreds med det endelige resultat.

Den færdige bog er også hurtigt kommet ud i boghandlerne og blevet tilgængelige mange steder, så denne vigtige del af processen virker der til at være fuldt styr på.

En vigtig ting, som man ikke skal undervurdere, er at forlaget virker til at være god til at planlægge arbejdet med en udgivelse, så selv om jeg indledningsvis synes det gik lidt sløvt, blev tidsfristen for udgivelsen overholdt (hvilket var væsentlig for min fagbog). Dertil kom at jeg under stort set hele processen har oplevet meget hurtige svar på spørgsmål og henvendelser, hvilket sikrer hurtig afklaring af usikkerheder og opståede spørgsmål og derved holder frustrationer i bund. Ret imponerende når det er forlagets stifter der selv tager sig af dette.

Forlaget har især stor erfaring med udgivelse af skønlitteratur, hvilket betød at nogle af fagbogens karakteristika (mange billeder, krydshenvisninger, mv) ikke var der de havde specialistviden. Min egen erfaring omkring dette var derfor af betydning for det gode resultat her.

Forlaget har en meget omfattende og tidskrævende vejledning til hvordan man kan få sin udgivelse gjort kendt via især de sociale medier. Primært grundet manglende tid har jeg ikke anvendt denne i nævneværdig grad, men det er utvivlsomt givtig, hvis man har tiden hertil. Jeg synes dog at denne vejledning enkelte steder går lidt over kanten til hvad jeg synes er anstændig for at få maksimal information og opmærksomhed.

Jeg er særdeles tilfreds med den grad af indflydelse jeg fik på fremstillingen af bogen og mødte et meget imødekommende, lyttende og samarbejdsvilligt forlag. Jeg forestiller mig at andre med medudgiverprojekter kan ønske en mindre eller anderledes involvering, som kan inddrage andre af forlagets kompetencer. Disse kan min vurdering naturligvis ikke forholde sig til.

1 juni 2024

Kære Kurt,
Mange tak for en flot og udfoldet anmeldelse.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.