Mijn hoogglans witte keuken is nu een zwarte (houtnerf) keuken geworden. Het ziet er schitterend uit mede dankzij het advies van Brisam. Paul de monteur heeft echt heel mooi werk geleverd alle naden z... Se mer
Det här tycker kunderna
Profireno is een vakkundig en betrouwbaar bedrijf. Ik sluit mij aan bij alle positieve reacties. Wij zijn heel blij met onze nieuwe keuken. De intake met Bisram was zeer prettig. Vakkundig advies e... Se mer
Profireno een aanrader voor iedereen! Het contact met Brisam was top en voelde meteen heel vertrouwd, hij denkt mee en geeft advies/aanpassingen. We hebben ook niet maanden hoeven wachten... Se mer
Ik wilde mijn keuken renoveren en kwam Profireno tegen met goede recensies. Toen heb ik gelijk gebeld en is er een offerte gemaakt. De service en levering waren daarna prima geregeld en de keuken is b... Se mer
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Een aanrader als je je keuken wil laten…
Een aanrader als je je keuken wil laten renoveren.
Profireno komt alle afspraken zeer nauwgezet na en de monteur (Paul) geeft niet op tot alles naar wens is opgelost; wat een vakman die oog heeft voor het kleinste detail!
keuken renovatie
In 1 dag een nieuwe keuken , geweldig werk geleverd, zeer tevreden!
Thnx Brisam en Paul.
Professioneel en top bedrijf
Ik heb een hele goede ervaring met Profireno gehad. Ik ben op een snelle en goede wijze geholpen.
Gisteren is onze keuken gerenoveerd binnen een paar uur tijd! Deze lijkt weer als nieuw! Ik ben erg tevreden met het resultaat. Profireno is een professioneel en klantvriendelijk bedrijf dat ik iedereen kan aanraden als je iets aan je keuken wil laten doen.
Bedankt Brisam en Paul!
prima gedaan
Donderdag is onze keuken gerenoveerd. Prima afspraken en met grote zorg uitgevoerd. De communicatie tijdens het proces was top.
Nieuwe keukenkastdeurtjes
Gisteren nieuwe keukenkastdeurtjes, ziet er geweldig uit. Het is alsof ik een compleet nieuwe keuken heb.
Ben er echt heel blij mee.
Super wij zijn blij
Na het inmeten van de deurtjes kwamen een paar weken later de deurtjes binnen en dit voelde gelijk goed aan alles werd netjes de kamer gelegd omdat ik zelf de deurtjes ging monteren had paul een paar handige tips bedankt paul alles klopte en ziet er weer als nieuw uit ben zeer tevreden bedankt mannen en natuurlijk de vrouw die ze netjes heeft bezorgd top
Wij zijn bijzonder tevreden over de…
Wij zijn bijzonder tevreden over de geleverde renovatie van onze keuken. Afspraken zijn perfect nagekomen. Deskundig en klantvriendelijkheid zijn sleutelwoorden om samen te vatten waar Profireno voor staat.
Alles is goed geregeld
Alles is goed geregeld. Snelle leveringen en goede service. Zeker een aanrader.
Top service
Eerlijke en betrouwbaar. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding.
Profireno, Wat een klasse bedrijf!!
Gisteren 5 april 2022 de nieuwe keukendeurtjes geplaatst bij mij. Wat een goed werk is er gedaan door Paul. Alles wat scheef hing is netjes weer bijgesteld. Paul werkt heel netjes met veel goed gereedschap. En schoon.... ! Wat is het vlot gegaan. Woensdag gemaild, 's middags gebeld door Brisam... vrijdag zat hij hier om alles netjes ter vertellen. Voorbeelden lagen in zijn koffer. Prijsopgave direct uitgerekend. Wat een snelheid. Nu twee maanden verder geplaatst. Hulde Profireno! Wout Meijer Den Haag
Wij zijn zeer tevreden over Profireno
Wij zijn zeer tevreden over Profireno. Het contact was prettig, alle afspraken klopten en de montage verliep soepel en professioneel. Aan te bevelen.
Goede kwaliteit en prima werk
Aanrader! Prettige mensen en geen moment getwijfeld over de deskundigheid.
De nieuwe keukenkastjes zien er prachtig uit. Van vanille naar houtlook is wel even wennen, maar dat gaat vast lukken. De bestelling en het inmeten door Brisam verliep vlot, vriendelijk en professioneel. Het monteren door Paul ging als een speer en ziet er super uit. Zelfs de zijlatjes tussen een deurtje en de muur, deels met tegels, durfde Paul uiteindelijk toch aan en ziet er goed uit. Er werd heel netjes gewerkt met goede afzuiging tijdens het zagen.
Vlot geplaatst (na 2,5 mnd.) en goede prijs, want bij een ander bedrijf moest ik een jaar wachten, was ik veel meer geld kwijt en lieten ze de lichtlijsten, plinten e.d. aan mij over om zelf te verven.
Brisam en Paul zijn een prima team!
In 1 woord, geweldig!!!
Ik ben een beetje laat met mijn review, maar desalniettemin wil ik toch nog even mijn ervaring delen.
Ik wist sowieso heel goed wat ik wilde, van half hoge kasten naar hoge kasten tot aan de muur, nieuwe fronten, maar moest m.i. weer in hoogglans wit.
Brisam heeft mij echt even moeten overtuigen (ik ga namelijk niet over 1 nacht ijs). Geen vraag was hem teveel. Uiteindelijk op zijn advies gekozen voor matglans fronten en plinten in dezelfde kleur als de keuken. En eerlijk is eerlijk, het resultaat mag er zijn. Op 1 oven na, is de keuken helemaal af (ligt niet aan Profireno).
Paul is oprecht een kanjer en een top vakman. Een klus van eigenlijk 2 dagen heeft hij toch voor het grootste gedeelte in 1 dag geklaard. Kleine foutjes zijn achteraf keurig opgelost.
Ik ben nog elke dag super tevreden, gelukkig met - en trots op mijn semi nieuwe keuken.
Ik raad Profireno ten zeerste aan! Gewoon doen!
Uitstekende service en super…
Uitstekende service en super kwaliteit!! Op en top een absolute aanrader. Goed advies en een spoedige levering.
Je keuken wordt weer omgebouwd tot een prachtig nieuwe keuken!!
Fantastisch werk geleverd
Fantastisch werk geleverd. Vakmensen ten top. Brisam heeft ons super goed geadviseerd en een duidelijke offerte opgesteld. Paul heeft van onze gammele lelijke keuken weer een stabiele en super mooie keuken gemaakt. Alles netjes afgesteld, en alles binnen 1 dag. Heel hartelijk bedankt mannen!
Blije mensen,
Vanaf het eerste contact is alles volgens afspraak verlopen. Brisam was deskundig en nam de tijd om alles voor te bespreken en Paul heeft alles vakkundig en netjes geïnstalleerd. De keuken ziet er weer als nieuw uit. Ook werd alles netjes afgeleverd en was er oog voor details.
Kortom super tevreden en bevelen ze aan.
Als nieuw
Twee maanden na het eerste contact met dhr.Brisam, kan ik weer genieten van mijn "nieuwe"keuken. Alles binnen een dag geïnstalleerd door Paul, die vakwerk heeft geleverd. Ben er erg blij mee.
Geweldig en super tevreden.
Na al een zeer goede ervaring met de man van Profireno die zeer vakkundig de keuken op kwam nemen, en daarop een zeer professionele offerte uitbracht tegen een mooie prijs was het gisteren zover dat onze keuken werd gerenoveerd. De dag er voor werd er keurig volgens afspraak alle bestelde onderdelen geleverd, en ook deze waren uitstekend verpakt. De dag van plaatsing verliep uitstekend een zeer vakkundig monteur heeft alles perfect geïnstalleerd. Alles keurig strak en netjes in lijn en dat terwijl wij een zeer grote keuken hebben, ook heeft hij zijn werk op 1 lange werkdag klaar gemaakt. Wij zijn super blij en tevreden met al het geleverde werk van Profireno. Dit bedrijf is een echte aanrader en wij zullen dit ook aan een ieder vertellen die het horen wil. Een geweldig applaus voor de mensen van Profireno. dank jullie wel.
Goede, snelle service
Na aanvraag van informatie hebben wij snel contact gehad met Brisam en heeft hij ons goed advies gegeven. Het plaatsen van alle frontjes en greepjes in de keuken verliep zeer voorspoedig en onze keuken ziet er weer als nieuw uit.
Ik houd het kort
Ik houd het kort: 5 sterren. Vakkundig, aardig personeel. Aanrader.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.