Prankbutiken.se Omdömen

TrustScore 1.5 av 5

1,6

Lurendrejeri företag. Jag betalade men fick aldrig någonting och man kan inte ringa dem så har skickat 5 st mail och inte fått svar på ett enda. Totalt värdelösa. Handla ej från dem.

Som flera skrivit innan, var snabb med att beställa tyvärr och såg recenssioner i efterhand. Har beställt, haft samtal via mail då de tycker det är "konstigt" att varan inte kommit fram. Ger mig... Se mer

SCAM! Beställde ett prank 7 juli, kom aldrig fram till mottagaren så dom påstod sig skicka ett nytt o efter jag meddela att de aldrig heller kommit fram så har dom varit väldigt fåordiga o kan ta veck... Se mer

Det bästa som har hänt sedan man sluta busringa.. Har nu använt 3 st prank, och jag vet att hämnden är ljuv från mottagarens sida. Snygga paket och roliga tillval Super snabb respons från kun... Se mer

1. Presentbutik

Har du någonsin velat lura dina vänner och familj på ett sätt som får dem att skratta så mycket att de får ont i magen? Då har vi det du behöver!

Mycket dålig

TrustScore 1.5 av 5

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har inte besvarat negativa omdömen

Alla omdömen

3 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Riktigt kul pranks och snabb service…

Riktigt kul pranks och snabb service när ett problem med uthämtningen uppstod! Det blev en riktigt lyckad överraskning!

9 april 2024

Svar från Prankbutiken.se

Tack så mycket för din fantastiska recension! Vi är glada att höra att du hade en rolig och lyckad upplevelse med våra pranks. Att kunna leverera snabb service och lösa eventuella problem är alltid vår högsta prioritet. Vi uppskattar verkligen ditt stöd och hoppas få glädja dig med fler pranks i framtiden!

Går ej att nå för hjälp

Går ej att nå för hjälp
DÅLIGT

3 april 2024

Svar från Prankbutiken.se

Hej "Per", det är beklagligt att höra att du upplevde problem med att nå oss för hjälp.

Vi tar alla recensioner på allvar, men det verkar som att din erfarenhet inte speglar verkligheten.

Vi svarar på alla våra mejl inom 24 timmar mån-fre och är dedikerade att hjälpa våra kunder.

Vi kan inte verifiera din påstående om att du inte kunde nå oss då vi inte har något mejl eller order med ditt namn.

Men vi skulle vilja ge dig en möjlighet att kommunicera med oss via mejl för att lösa eventuella problem: support@prankbutiken.se.

Pinsamma prank som behövs i Svensson Sverige

Det bästa som har hänt sedan man sluta busringa..

Snygga paket och roliga tillval

Super snabb respons från kundservice om man undrar något.

Ett företag man kan känna sig trygg med, du får precis det du betalar för, jag önskar bara att man själv hade fått se när mottagaren hämtar ut paketet hos ombudet.

14 mars 2024

Svar från Prankbutiken.se

Tack så mycket för din fantastiska recension Helena!

Vi är så glada att höra att du har haft en positiv upplevelse med våra pranks och att mottagarna har kunnat skratta åt dem lika mycket som du.

Tack igen för din feedback och ditt stöd! Vi ser fram emot att fortsätta leverera roliga och överraskande pranks åt dig i framtiden.

Bästa på länge

Mycket roligt grej som piggar upp de flestas vardag🤩🤩

22 februari 2024

Svar från Prankbutiken.se

Tack så mycket för din fantastiska recension Gustaf!

Vi är så glada att höra att vår tjänst har kunnat bidra till att pigga upp vardagen för så många människor. Att sprida glädje och skapa roliga stunder är verkligen något vi behöver mer av i samhället! Det gläder oss att höra att vi har lyckats göra det för dig.

Tack för att du valde att dela din positiva upplevelse med oss. Vi ser fram emot att fortsätta leverera pranks åt dig i framtiden! 🤩🎉

Min vän bor ju i ”bushen” i en liten by…

Min vän bor ju i ”bushen” i en liten by och på en plats där alla liksom känner alla. Hennes spontana reaktion var ”Men vad i hela hel***e, SVERIGES STÖRSTA DILDO” Hon sa så högt och de i butiken hade tydligen applåderat i butiken. Hon kunde inte springa ut till bilen heller, för det var halt! Så klockrent o så bra! 1000% lyckat prank! 😂😂😂🤣🤣🤣

6 mars 2024

Svar från Prankbutiken.se

Tack så mycket för din underhållande recension Liza! Vi är glada att höra att pranket var så väl mottaget och skapade en minnesvärd och rolig stund för din vän och alla runt omkring henne.

Snacka om ett samtalsämne vid middagsbordet för alla involverade!🤣

Tack för att du delade din upplevelse med oss, och om det är något annat vi kan göra för att fortsätta sprida glädje och humor, tveka inte att låta oss veta! 😂👍

Kul när det funkar...

Jag köpte två paket och betalade 50kr extra per paket för att de skulle skickas till ombud. Det ena kom till ombud som det skulle - skitkul verkligen!

Det andra skickades hem till postlådan och missade helt målet. Riktigt tråkigt. Betalar man extra så måste man kunna lita på att det blir som man beställt!
Av ren irritation bad jag om de 50kr tillbaka, men då skyllde de på Postnord och erbjöd mig istället 150kr i värdecheck hos dem. Något som bara de tjänar på.

Så, kul när det funkar, men när det inte funkar är kundservicen ganska oförstående och kass.

8 mars 2024

Hej Sophie,

Tack för att du tog dig tid att dela din feedback med oss. Vi uppskattar verkligen din input och tar det på stort allvar. Efter att du delade din upplevelse med oss, har vi tagit åt oss av feedbacken och arbetat för att förbättra vår leveransservice.

Som ett resultat har vi lyckats etablera ett nytt fraktavtal med DBSchenker för vår verksamhet i Sverige, vilket gör det möjligt för våra kunder att välja det önskade ombudet för leverans av sina paket. Detta är en del av vårt åtagande att förbättra och optimera vår tjänst för att möta våra kunders förväntningar.

När det gäller vår kundsupport, vår prioritet är att erbjuda dig en lösning som du är nöjd med. Först och främst erbjuder vi vanligtvis en rabattkod som ett sätt att kompensera för eventuella problem eller missförstånd, i hopp om att uppnå en win-win-situation för både dig som kund och för oss som företag. Men om vi har gjort fel så ska du självklart få en fullständig återbetalning. Din tillfredsställelse är vår högsta prioritet och vi är här för att säkerställa att du får den hjälp och support du behöver.

Tack igen för din input och ditt stöd.

Inga svar från ägaren

Inga svar från ägaren.
Har mejlat 2 gånger men inga svar. Så omdömet baseras på det.

2 februari 2024

Hej Linus,

Tack så mycket för att du delar din feedback med oss. Först och främst vill vi be om ursäkt för den bristande kommunikationen från vår sida. Vi strävar alltid efter att vara tillgängliga och svara på alla mejl inom 24 timmar under arbetsdagar.

Jag har personligen gått igenom vårt mejlsystem för att försöka hitta dina tidigare meddelanden, men jag har inte kunnat lokalisera dem. Det är verkligen inte acceptabelt att du inte har fått något svar från oss, och jag förstår helt och hållet din frustration.

Vi vill verkligen ta tag i detta och lösa eventuella problem du kan ha upplevt. Skulle du vara snäll och skicka ditt meddelande igen. Vi vill se till att du får den hjälp du behöver och att vi kan återupprätta din tilltro till oss.

Tack igen för din ärliga återkoppling och för att du ger oss chansen att rätta till detta. Vi ser fram emot att höra från dig och att kunna hjälpa dig på bästa möjliga sätt.

Otroligt dåligt, beställ INTE

Otroligt dåligt.
Jag hörde av mig och ville avbryta min order när jag såg att man måste betala massvis med pengar för att få det till postombud.
De svarade och sa att jag kan uppdatera till de dyrare alternativet, vilket jag självklart svarar nej på.
Då struntar dem helt i att svara och skickade paketet ändå!
DESSUTOM så kom paketet aldrig fram.
Pengarna rätt i sjön. Beställ INTE från denna sida.

5 februari 2024

Hej Sofie,

Tack för att du delar din feedback med oss, och vi beklagar djupt den besvärliga situationen du har hamnat i.

Vi förstår att det var frustrerande att du inte fick den servicen du förväntade dig när du ville avbryta din order. Vår automatiserade logistikprocess är designad för effektiv hantering av beställningar, men det kan dessvärre uppstå situationer där en order redan är på väg när en avbokning begärs. Vi beklagar djupt att detta inträffade och förstår din frustration.

Vi förstår även att det kan vara frustrerande att postombudfrakten är lite dyrare. För närvarande skickar vi våra pranks till ombud som REK (rekommenderat brev) för att garantera att de når fram till postombud och inte lämnas i brevlådan.

Tyvärr är detta fraktalternativ kostsamt för oss och är vanligtvis reserverat för värdesaker som viktiga dokument och pass. Det medför både manuellt och administrativt arbete, samt kostnader om mottagaren inte hämtar ut paketet. Vi är dock medvetna om kundernas feedback och för närvarande förhandlar vi med PostNord för att hitta en mer kostnadseffektiv lösning för leverans till postombud istället för att använda REK.

Din feedback är av stort värde för oss och vi ser den som ett viktigt verktyg för förbättring. Vi finns här för att hjälpa till och vill verkligen lösa eventuella problem du har stött på. Vänligen kontakta oss direkt så att vi kan diskutera detta vidare och se till att du får den hjälp du behöver. Vi är fast beslutna att förbättra vår service och är tacksamma för möjligheten att åtgärda detta.

Tack för din förståelse och tålamod med oss. Vi ser fram emot att höra från dig och arbeta tillsammans för att hitta en lösning.

Sam

Lurar sina kunder på extrapengar

Jag tänkte lägga en beställning tills jag i kassasteget såg rutan ”
Fraktförsäkring
SEK 11.00
Med vår fraktförsäkring är du fullständigt skyddad om din prankleverans blir förlorad eller stulen under Postnords hantering.”

Detta är rent lurendrejeri då företaget ansvarar för paketet tills dess att försändelsen tryggt har kommit fram till kunden. Det är ingenting kunden ska betala extra för utan det är en lag som alla företag ska följa. Blir en anmälan i stället.

1 februari 2024

Hej 'Bananas',
Tack för att du tar dig tid att ge oss feedback, även om vi är djupt besvikna över de förtalsfulla påståendena du har framfört.

Vi tar starkt avstånd från påståendet att vi skulle lura våra kunder. Det är ett allvarligt påstående som vi inte tolererar. Vår företagspolicy är att erbjuda ärliga och transparenta tjänster till alla våra kunder.

Vidare förstår vi att det kan vara förvirrande och frustrerande att se extra avgifter i kassan. Det är viktigt att förstå att vår tjänst innebär att kunder skickar prankpaket till vänner eller bekanta, och inte till sig själva. Detta innebär att paketen löper en större risk att gå förlorade på grund av felaktiga adressuppgifter eller andra faktorer utanför vår kontroll.

Vår fraktförsäkring syftar till att erbjuda ett extra lager av skydd och garanti för våra kunder. Om något skulle gå fel under leveransen, oavsett orsak, är vi dedikerade att samarbeta med kunden för att analysera vad som har inträffat och täcka kostnaderna för att skicka ut ett nytt paket. På så sätt säkerställer vi att kunden ändå får sin önskade prankleverans levererad till den avsedda mottagaren.

Vi har tagit emot din feedback och omformulerat fraktförsäkringen så den bättre reflekterar syftet med försäkringen för att undvika missförstånd i framtiden.

Sam

Visa omdömen på alla språk. (47 omdömen)