Plein Omdömen

TrustScore 4 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik heb 4 pakken pampers besteld, maar er kwamen er 3 aan. Ik heb een e-mail gestuurd over de situatie en kreeg al 2 minuten later een antwoord met instructies, verontschuldigingen en uitleg over wat i... Se mer

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Alle verpakkingen douchegel lagen los in de doos, waardoor sommige uitgelopen zijn en ik eerst alles schoon moest maken. Heb hier een bericht op gestuurd en het antwoordt was dat dit zeer vervelend w... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

van bestelling tot levering, altijd prima Wat voor mij een topper is, zijn de produkten van Neutral, vooral de waspoeders. Ik heb van andere wasmiddelen huidirritatie, dit is de eerste van vele teste... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Plein is een hele correcte website, leuke kortingen en ik sta telkens versteld hoe ongelooflijk sterk zij zijn in hun snelle leveringen. Doe zo verder! Jullie zijn top!

Företagsinformation

1. Kosmetikbutik

Skrivet av företaget

Op Plein.nl vind je alles op het gebied van dagelijkse verzorging van jezelf, je gezin, huisdier of het huishouden. Onze verschillende shops hebben een groot en uitgebreid aanbod met regelmatig scherpe aanbiedingen. Waarom zou je nog naar de winkel als je het de volgende dag krijgt thuisbezorgd? - Gratis verzending vanaf 35,- - Vandaag voor 22.59 besteld, morgen in huis

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

79 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

3 dozen van 6 zakjes hondensnoepjes besteld voor 39 euro...3 zakjes ontvangen.reactie was dat het toch de juiste zakjes waren...nooit meer!

16 november 2022
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Placed an order for items on 18 October…

Placed an order for items on 18 October 2022. Parcel has still not been delivered over one week later. Asked to wait 5 days for an answer from the courier. Accordingly, requested a refund so that I can obtain the goods elsewhere, and told to wait the 5 days. Unacceptable and essentially prohibiting me now from sourcing urgent items elsewhere.

19 oktober 2022

Slechtste dienst ooit

Mocht ik geen sterren kunnen geven zou ik dit zeker doen.

Mijn eerste bestelling gedaan begin september. Dit ging geleverd worden op 10september niet gebeurd werd een dag opgeschoven 4 dagen later ging het ineens retour naar afzeder zonder dan ook maar iets naar mij te schrijven.

Ik bel en schrijf zowel met postnl als met plein en plein doet nieuwe bestelling voor mij.

Tot heden dus nog amtijd niet geleverd we zijn ondertussen 20 dagen verfmder. Geen telefonisch contact mogelijk met hun en postnl schuift alles op hun.

Nooit maar dan ook nooit zal ik nog iegs bestelling bij jullie en zal jullie ook niet aanbevelen. Er wordt gezegd 24uur geleverd na bestelling . Dit is dus de grootste onzin ooit.

28 september 2022
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Niet zo tevreden van laatste…

Niet zo tevreden van laatste bestelling....er stond 2+2 =10€ ipv 20€ die was doorschrapt
Interessant genoeg om te bestellen
Om verzendingskosten te vermijden dus voor voldoende gekocht en bleek dat ik maar helft van goederen kreeg...ik zou het misbegrepen hebben....prijs dat ik nu betaalde kan je ze overal voor vinden en minder ook
Maar voila sta ermee

12 september 2022
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Promos worden niet juist berekend

"1+1 gratis en de prijs word verrekend in het winkelmandje", maar als ik meerdere stuks bestel vie hun bulk optie, dan word er maar op 1 van al die meerdere stuks korting afgehouden... Oplichterij!!
Als ik 8 stuks bestel en het is 1+1 gratis dan is dit normaalgezien -50% (4 stuks betalen) en niet -13%...
Hun verpakkingswerk is ook een flop, een grote doos waar alles gewoon in gepleurd word en die bovenaan met een kartonnen "deksel" lichtjes dichtgelijmd word, bij zware paketten komt dit gewoon los met alle gevolgen vandien... Is het zo moeilijk om alles een beetje fatsoenlijk in de doos te zetten en bovenaan een extra streepje tape over te plakken??

3 augusti 2022
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Goede prijzen en snel geleverd

Goede prijzen en snel geleverd! Ik kreeg een verkeerd waspoeder, maar ze stuurden dezelfde dag nog de juiste waspoeder op en ik mocht de andere ook houden!
Zeer goede klantenservice.

17 juli 2022

Toppers

Toppers! Goeie prijzen en snelle verzending gewoon zoals het hoort. Lekker Nederlands! Ook levering naar Belgie is binnen een dag thuis. Top bedrijf!

27 januari 2022

Heel tevreden!

Heel tevreden! Veel goedkoper dan identiek dezelfde producten in de Colruyt of Delhaize in België!
Snelle, correcte levering!

30 november 2021
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Wat een nachtmerrie! Koop elders.

Allereerst is de zin “Dat is dan uw probleem, dan moet je maar niet bij een Nederlands bedrijf bestellen” een schrijnend voorbeeld van hoe dit bedrijf omgaat met (Belgische) klanten.

Qua service kan je niets verwachten en mag je zelf achter de reparatie aan gaan, overigens is het indienen van garantie gerelateerde problemen echt een hel.

Als je kunt, zou ik hier nooit kopen, zeker niet als je verwacht ooit gebruik te maken van je rechten als consumenten.

28 juli 2021
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Genius x 20100s werkt niet met app

Oral-B tandenborstel Genius x 20100s zwart gekocht 127€. Bij thuiskomst heb ik de tandenborstel getest en blijkt dat de app niet werkt met die timer van 30sec. Retour is via een omweg naar e-care. Ik gebruik de tandenborstel nu zonder de app want deze borstel werkt niet met de app. Geen aanrader.

30 juni 2021

Aanrader!

Super site! Geweldige aanbiedingen. Overlaatst 3 pakken Pampers gekocht t.w.v. 120€ aan 21€.
Na 2 dagen waren deze al in huis.

Zeker een aanrader!

4 april 2021

Goede aanbiedingen

Koop je graag drogisterij produkten a la kruidvat ed. houd deze site dan zeker in de gaten. Wat hebben zij vaak super aanbiedingen! En altijd correct geleverd.

6 december 2020

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.