Uppdatering: Företaget har inlett Konkurs per den 2024-01-15 Har alltid tyckt att de är bra förut. Men nu beställde jag en vinsats som skulle levereras med hemleverans. Sedan kommer det till ombud... Se mer
Riktigt dåligt företag. Sms kommer idag mellan 17-22 för att sedan sitta hemma och vänta för att få sms nr.2 - vi hann inte, återkommer med ny tid. Sms 2 dagar senare igen - vi kommer imorgon mel... Se mer
Trevlig personal i butikerna, och roliga butiker att besöka men deras webbhandel är oerhört långsam. Det kan lätt dra iväg över en arbetsvecka att få iväg produkter som finns på lager. #Kass Ja... Se mer
Lång leveranstid och arroganta svar från kundtjänst. Mailar även om att varor finns i lager Går man in via länken direkt så står det sedan att varan är slutsåld. E-handeln skulle behöva se över si... Se mer
PGW Försäljning AB försattes I konkurs Måndagen den 15 januari 2023.
Jordbrotorpsvägen 12, 136 50, Jordbro, Sverige
- 08-641 39 09
- order@pgw.se
- www.pgw.se
Andra tittade också på
Niiiiice äntligen öppna!!!!
Handla inte här.
Gjorde en retur för över 2månader sedan, inga pengar tillbaka, försökt kontakta flertal gånger utan resultat. Ser nu att dom gått i konkurs. Under all kritik
Om företaget gått i konkurs,Vad händer…
Om företaget gått i konkurs,Vad händer med min beställning. Jag var dum nog att betala för varorna innan jag fått dom. Det går inte att nå någon ansvarig på PGW. Det är mycket dålig.
Oerhört dålig service
Ringde in då jag ville ha lite tips och info om ett par av deras produkter. Fick ett spydigt svar att de hade inventering och personen jag snackade med tänkte minsann inte hjälpa mig. Varför svarar man då i telefonen undrar jag?

Bra förr
Uppdatering:
Företaget har inlett Konkurs per den 2024-01-15
Har alltid tyckt att de är bra förut. Men nu beställde jag en vinsats som skulle levereras med hemleverans. Sedan kommer det till ombud istället! Har skickar mejl till dem men inget svar. Förväntar mig i alla fall ett prisavdrag för detta. Generellt är de dåliga på att svara på mejl på kundservice och det är långa väntetider.
Betalat men inget paket har skickats!
Har betalat och fått betalningsbekräftelse men inget paket har behandlats ännu fast det gått en månad snart och de svarar inte på mail om ordern.
Köp inte från detta företag.

Alldeles för långa leveranstider
Alldeles för långa leveranstider, vad jag kan se i appen mina paket så har det inte ens lämnats över till leverantören och det är 4 dagar sen jag gjorde beställningen.
Kanske dax för mig och hitta en annan butik att beställa ifrån i fortsättningen.

Svar från PGW
Snabba som rackarn att leverera
Snabba som rackarn att leverera. Rätt varor till rätt pris.
Rekommenderar PGW starkt.
Att det inte blev fem stjärnor beror enbart på att jag vill ha något extra inan jag ger fem. Inget annat.
Återkommer till PGW när det blir dags för nästa brygd.
Intresserad och kunnig personal…
Intresserad och kunnig personal (Uppsala).
Han sålde på mig lite mer än jag tänkt när jag klev in i butiken, men det är bara bra. Nu har jag jästnärsalt som troligen räcker flera år. :-)
Dåliga instruktioner
Som många andra skrev jag en dålig recension på deras hemsida som inte blir publicerad.
Anledningen till dålig recension var att deras nybörjarkit var helt värdelöst, fick googla vad nästan alla grejer i kitet hade för namn för att veta vad det var.
När man är helt ny och gör något för första gången vill man ha riktiga instruktioner för någon som är ny och inte för nån som hållt på med det här i flera år.
Resultatet av otillräckliga instruktioner blev en förstörd sats men efter att ha sett flera youtubevideos har jag nu börjat om och hoppas på att det ska gå bättre

Svar från PGW
Köpte flera vinsatser efter att den…
Köpte flera vinsatser efter att den första blev bättre i smak än något vin jag tidigare druckit, så tyckte även mina vänner som jag bjöd (kan tillägga att jag är kräsen, Amarone vinerna var mina favoriter). Lagringstid var 1,5 år och klart värt att invänta. Alla mina online köp har varit problemfria, så riktigt prisvärt att handla från er:)
Riktigt dåligt företag
Sms 2 dagar senare igen - vi kommer imorgon mellan 17-22.
En fredagkväll?
Jag undrar var jag skickar min faktura för mina timmar. 1500sek/h (17-22)x2
Välj vad som helst annat skulle jag rekommendera

Trevlig och bra sida
Trevlig och bra sida, snabba leveranser. Här finns allt man behöver för hembryggning!
AKTA - OPÅLITLIG
AKTA - OPÅLITLIG. Kan bara avråda från shopping här. Vid beställning av varor skickas de INTE till den angivna och registrerade leveransadressen, utan snarare till en postleveranspunkt, där du sedan måste transportera varorna själv. Kundtjänsten är obefintlig. När du skriver till dem svarar de inte eller, i det lyckligaste fallet, bara över en vecka efter att du har tryckt på för svar. På samma sätt lovar de att se till att varorna skickas till ens leveransadress, så länge du samtidigt som beställningen uppmärksammar detta - men det håller dom inte heller. Har nu 2 gånger varit tvungen att bär varor på över 30 kg hem från en postleveranspunkt 3 km härifrån. Och återigen inga svar när du skriver.
Bra priser och snabbleverans
Bra priser och snabbleverans. Bra bemötande och hjälpsam om det blir något fel.
Beställde 2st 60mm lock till 20 liters…
Beställde 2st 60mm lock till 20 liters plastdunk
Fick 2st 40mm lock. Beställde 2st jäsrör, fick 1helt och 1som var av i 2delar. Fick betala 129kr inkl frakt/moms tjänner mig inte nöjd med detta köp.

Svar från PGW
Köpte en produkt av PGW som inte alls…
Köpte en produkt av PGW som inte alls motsvarade förväntningarna. Recensionerna på deras sida var väldigt positiva till produkten jag köpte vilket jag ställer mig mycket frågande till.
Jag har två gånger försökt att skriva en ärlig och sanningsenlig recension till produkten på deras hemsida men den blir inte publicerad och jag får ingen återkoppling varför.
Detta gör mig ännu mer övertygad om att de recensioner som finns på deras sida är fabricerade och lurar folk till köp.

Svar från PGW
Bra service när leveransen blev fel
Fick väldigt bra service när det blev fel i leveransen.
/Daniel
Snabb frakt, bra kundtjänst.
Köpte mitt vin-kit av dem. Snabb leverans (via posten för några kronor extra - ca 2 dygn och jag hade varorna) och bra information från kundtjänsten.
Ex. snabbt och informativt svar om vad jag behöver för att göra lite eget öl med utrustningen jag redan köpt.
Var lite skeptisk då jag läste recensionerna innan jag beställde men jag har haft en mycket god erfarenhet av att ha med dem att göra. Både kring frakt och kundtjänst som verkar vara dem primära klagomålen.
Balanserar lite mellan 4 och 5 på grund av hög fraktkostnad men i slutändan så lutar jag mot 5 där god kundtjänst var vad som fick dem till 5 stjärnor.
Trevlig personal i butikerna men
Jag kommer fortsätta handla av dem i fysiska butiker men kommer aldrig mer lägga en webborder där.
Edit: Efter ett par månader har jag testat dem igen eftersom de uppmanade mig att ge dem en sista chans. Jag har nu lagt nåra ordrar som fungerat klanderfritt. Uppenbart stämmer det att det var en tillfällig svacka.