Tuincentrum Pelckmans Omdömen

1 439
TrustScore 4 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Op zoek naar een meststof die snel én zichtbaar resultaat geeft? Mijn courgetteplanten konden wel een extra boost gebruiken. Ik zocht daarom een meststof die niet alleen doeltreffend is, maar ook... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Best nooit bestellen bij Pelckmans. Meer dan maand geleden bij Pelckmans besteld, producten binnen 5 dagen aanwezig , weken later niets. Telkens helaas hebben we hier geen update over. Dan zou overgeg... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Snel gevonden wat ik moest hebben, prijs was ok, reeds leuke haloween artikelen en later gaat de kerstmarkt weer open, vriendelijk personeel . Mooie buiten en binnen planten!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Altijd super gezellig en prijs kwaliteit is ook echt heel mooi meegenomen, ze hebben werkelijk alles wat je nodig heb van dieren tot tuin spullen, ik winkel er altijd met veel plezier

Företagsinformation

1. Trädgårdsbutik

Skrivet av företaget

Vijver- en tuincentrum Pelckmans, lekker groot, lekker goedkoop! Meer dan 35000 m² kijk- en winkelplezier in de Belgische Kempen. Uw tuinspecialist met vestigingen in Lommel en Turnhout.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

(1 439)

140 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Platgedrukte cypressen

Daar er in mijn omgeving geen cypressen te vinden waren in de door mij gewenste maat, voor de 1e keer besteld bij Pelckmans Turnhout.
Ik dacht dat deze bestelling zou geleverd worden door het bedrijf zelf?
In de namiddag krijg ik een mail van b-post dat ze mijn bestelling zullen leveren op 22/07/
Waarom word dit niet vermeld bij de bestelling?
En waarom verzend Pelckmans op een vrijdag 18/07/ die cypressen wetende dat dit juist is voor een verlengd week- end van 21/07/
Komt er dus op neer dat die cypressen 5 dagen in een afgesloten doos hebben gezeten met dit warm weer…
Vandaag toegekomen in een volgens mij veel te kleine doos.Platte doos en de planten lagen gewoon opgestapeld met afval van plastiek tussen, degenen die vanonder lagen redelijk platgedrukt en er lag meer aarde in de doos en tussen de planten dan in de potten!Klantendienst is waardeloos antwoorden niet op mail en ook telefonisch niet te bereiken…Voor mij nooit meer!

18 juli 2025

De verplaatsing waard!

Overzichtelijke indeling van de zaak, vriendelijk personeel, prima prijs/kwaliteit, mooie koopjes te doen en interessante promoties én prachtresultaat in onze (moes)tuin.

9 juli 2025
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Teleurstellend

Zeer teleurstellende klantenservice. Op de website beloven ze een antwoord binnen drie werkdagen, maar ondanks twee e-mails en drie telefoontjes moest ik 2,5 weken wachten. Het antwoord dat ik uiteindelijk kreeg was vaag en strookte niet met hun eigen voorwaarden. Jammer, maar geen aanrader.

2 juli 2025
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

LAVENDELPLANTJES SCHIET NIKS VAN OVER

Vorige maand 90 lavendelplantjes gekocht. Dezelfde dag nog geplant, nieuwe aarde, kalk toegevoegd, Hebben dagelijks water gekregen met deze droge dagen. Helaas... er schiet niets van over... alles dor en verschrompeld, zijn niet "in gang geschoten". € 200 aan ecocheques verloren op deze manier! 1 keer... en nooit meer. Bovendien moesten ALLE dezelfde plantjes 1 voor 1 op de band gezet worden. De potjes tellen langs de onderkant van de kar was geen optie. MOCHT NIET van "de baas" -) Ah ja, dan is hij zeker dat er weeral een deel extra beschadigd zijn!

29 maj 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

website geeft verkeerde info …

vijversubstraat staat op de website aangeduid als zijnde in voorraad, dus een bestelling geplaatst. na bijna een maand wachten is er nog niets geleverd. de klantendienst is telefonisch niet bereikbaar en op e-mails wordt niet geantwoord.

10 juni 2025

Top service

We kochten onlangs een picknicktafel bij Pelckmans Turnhout en zijn supertevreden over zowel het product als de service. De medewerker in de winkel nam uitgebreid de tijd om alles goed uit te leggen en ons te helpen bij het maken van de juiste keuze, echt bedankt voor de vriendelijke en deskundige aanpak!

De picknicktafel zelf is van topkwaliteit, stevig en mooi afgewerkt. We zijn heel blij met onze aankoop. Prijs-kwaliteit: gewoonweg super!
Een aanrader voor wie op zoek is naar degelijk tuinmeubilair en een klantgerichte service.

25 juni 2025

Met de lift

Wij zijn in Turnhout gaan winkelen en kochten een parasol. Deze staan op de boven verdieping maar mijn moeder is 86 jaar en durft niet met de roltrap. Een medewerker heeft ons met lift naar boven gebracht en ook weer naar beneden. Dank u wel daarvoor.

18 juni 2025

Misleidende reclame

Op de website staan wel 20 soorten aarde kruiken aan een zeer voordelige prijs. Wij 60 km gereden voor enkele kruiken. Blijkt (volgens een onvriendelijke verkoopster) dat ze al jaren geen kruiken meer verkopen! Wat een gemene en goedkope truck om klanten te lokken!! schandalig!!!

19 juni 2025

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.