Beställde innebandy glasögon strax innan jul, det är 7/1 och har inte sett röken av dom. Betalat med Swish som var enda sättet. Fick detta till dvar 27/12: Hejhej, Det var dessvärre sald... Se mer
Padelexpertis
Beställningen skickades aldrig och till slut skrev jag till kundtjänst att jag ville annullera ordern. Fick svar efter 23.00 samma kväll och pengarna fördes över via Swish samtidigt. Får två poäng en... Se mer
Bluff företag. Beställde en speed radar10/12. Har inte fått någon vara, ingen uppdatering på ordern. Mailat flera gånger, inget svar. Hade betalat med Swish dumt nog. Fick senare detta svar, återig... Se mer
Andra tittade också på
Blufföretag deluxe.
Blufföretag deluxe.
Skickar inte grejorna man beställer.
Fick hota med polisanmälan innan dom swisha tillbaks pengarna.
Handla absolut ingenting här!
Swishade ändå tillbaka
Får två poäng enbart för att jag fick pengarna tillbaka.
Beställde innebandy glasögon strax…
Hejhej,
Det var dessvärre saldofel på produkten och vi inväntar den på nytt från leverantör.
Tack för förståelsen!
Med vänliga hälsningar / Best regards
Daniel
Kundtjänst
PadelExpertis.se
Beställning 1 dec fem veckor ingen leverans
Jag gjorde en beställning 1 december på en innebandy klubba som fanns i lager för leverans inom 1-2 dagar enligt hemsidan. Jag förbetalade ordern via swish. Nu fem veckor senare har jag fortfarande inte fått någon leverans eller ens leveransinfo och jag har försökt ha mejlkontakt utan hjälp. Första samma bortförklaringar som de flesta fått om Black Friday. Sen ett mejl i mitten av december som hävdade att ordern skulle prioriteras sedan har jag inte ens ett svar på mitt sista mejl dagarna innan julafton. En son som blev väldigt ledsen över utebliven julklapp. Bett om återbetalning.
Uppdatering 4Jan. Fick pengarna återbetalade idag.
Beställde ett par padelskor.
Beställde ett par padelskor den 29/11. Betalade med swish direkt betalning. Efter upprepade gånger skickat förfrågan om var min beställning tagit vägen, beslutade jag mig för att polisanmäla. Först efter detta blev pengarna återbetalade. Kan inte rekommendera detta företag.
Lovade att återkomma m kommentar om…
Lovade att återkomma m kommentar om mina pengar återbetalades…vet inte om säljaren gått och blivit religiös el om samvetet hunnit ikapp….men efter 3 (!) månader och åtskilliga mail fr min sida så erhöll jag en återbetalning samt en ursäkt igår ! Affären / kommunikationen har dock skötts så illa att jag avråder att handla fr detta företag.
Bluff företag
Fick senare detta svar, återigen bluff. Har inte fått tillbaka några pengar
Så där ja, efter en del konversation så kom då äntligen pengar tillbaka

VARNING bluff.
VARNING bluff.
Gjorde en beställning. Efter 3 veckor och fortfarande inte fått min beställning och ej fått svar på mina mail gjorde jag en polisanmälan. Skickade en kopia på polisanmälan en lördag kväll kl 20:20. Kl 20:50 fick jag återbetalning på Swish 🤣

Bedrägeri
Jag beställde två par innebandyglasögon i slutet utav november och betalade med Swish. Har ännu ej fått grejerna, mailat och fick följande mailsvar:
Hej Jesper,
Tackar för ditt mejl.
Vi har varit ganska underbemannade under Black Friday, och det har dröjt med vissa ordrar i samband med lagerflytt. Ber om ursäkt för din väntan och om det ställt till något, vi borde informerat dig om detta. Men den skickas nu i veckan.
Tack på förhand för ditt tålamod.
Med vänliga hälsningar / Best regards
Daniel
Kundtjänst

Svar från Padelexpertis
VARNING för detta blufföretag!!!
VARNING för detta blufföretag!!!
Beställde ett rack. Betalade i förskott då racket skulle finnas på lager.
Sen dess får jag inte tag, inga svar, ingen återbetalning...

Svar från Padelexpertis
Beställ inte av dessa idioter!
Betsäll inte av dessa!
Köpte en innebandyväska. Och dumt nog betala direkt.
Försökt kontakta dom flertalet gånger utan svar! Polisanmält företaget för bedrägeri!

Svar från Padelexpertis
Jag beställde den 21 november när jag…
Jag beställde den 21 november när jag ville avbryta orden så fick tag tjata och dra in polisen för få tbax pengarna köp inte av dom.

Bluffsida!
Bluffsida!! Beställde padelracket 12/11-24 och har ännu ej fått det, däremot ett Mail där de önskar ytterligare en Swish betalning för att racket ska skickas! Handla EJ på denna sida
OBS uppdatering 30/12-24- svaret nedan som de skickat stämmer EJ då det är Swedbank som betalat tillbaka EFTER POLISANMÄLAN som gjordes.
Fortsätt anmäl man får hjälp av sin bank!

KÖP INTE!
KÖP INTE!
Detta är en ren bluff för att lura konsumenter på pengar, finns inga produkter, finns ingen verksamhet, detta är att jämföra med ett indiskt call center. Idioter.

Svar från Padelexpertis
Har mailat dom flertalet gånger men…
Har mailat dom flertalet gånger men inget svar. De hänvisar till sin Instagram för kontakt, vilket inte går och de har två inlägg så verkar inte vara igång. Luktar bluff lång väg!!!!!

Bluff
Bluff! Beställde ett fodral för 5 veckor sen ingenting meddelade att det skickats men inte levererats av PostNord skulle återkomma fortfarande tyst och inga svar

Bluff företag!
Beställde ett padelracket den 6/9, fick ett mail "Tack för ditt köp" och info. att de skulle meddela mig när det skickats. Hörde aldrig från dem så jag mailade dem den 15/9 och frågade om de skickat min order. Fick svaret: "Den ser ut att vara skickad från vår sida, men vi ser även att den inte kommit fram till dig. Jag kontaktar Postnord imorgon och kollar vad som sker". Sedan hörde jag aldrig något ifrån dem mer.
Har mailat dem ytterligare sex gånger utan något svar!! Bluff! Beställ inte från denna sida!

Svar från Padelexpertis
Beställde för snart två veckor sedan
Beställde för snart två veckor sedan. Frågat flertalet gånger hur det går med leveransen. Fick svar på första mailet att den är pågång och kompensation utlovades.
Har därefter skickat flera mail utan någon reaktion.
Undvik!

Oseriösa Undvik!!
Uppdatering 2025-01-17: De har INTE återbetalat mitt köp som de skriver nedan. Det är en ren lögn. Ska försöka få Trustpilot att ta bort deras svar. Åter igen UNDVIK DETTA FÖRETAG!
Uppmanar er som drabbats att rapportera till Shopify.
De sålde ett väldigt gammalt padelracket till mig där ytskiktet flagnade av direkt efter första gången jag använde det, greppet var gammalt och halt och började smula sönder. Det stod också att padelfodral ingick, men något sådant skickade de inte med. Paketet de skickade var halvöppet när det anlände till ombudet. De vägrar att ersätta mig för racket och har inte svarat om att skicka ut ett fodral.
Deras kundservice är obefintlig, om de ens bryr sig att svara så är det sent och utan någon direkt lösning på ditt problem.
De har också fejkat info om Trustpilot betyg på sin hemsida, där står det att de har 4.9 av 5.0 med över 500 omdömen. Tyvärr blir det så här när vilket stolpskott som helst kan öppna en Shopifybutik.

Varning!
Beställde Padelracket 11 september. Fick info den 13 september "Har vi tur kommer leverans imorgon" - men ingenting har ännu kommit (20 september).
De svarar inte på mejl heller.