OYB Lifestyle ❤️ prøv det man får bare en fed energi og en fantastisk vejledning / samt masser af viden af Jakob. Mit resultat er bare super ❤️
Företaget har svarat
Jakob Flindt er kendt fra en opsigtsvækkende sex-sag fra 2024 med grænseoverskridende adfærd. I sagen udviste han uprofessionel adfærd i relationen til en ung, sårbar kvindelig klient,... Se mer
Super tilgængeligt univers men kæmpe resultater 💪🏼Faste spise sundt og ikke mindst den berømte æblecider eddike. Hvis du ønsker vægttab , hudforbedring , god fordøjelse , bedre søvn og meget mere... Se mer
Företaget har svarat
Hvad er OYB Lifestyle ♥️ Opnå bl.a. disse High Five5🤚 1. Vægttab 2. Bedre søvn 3. Mer’ energi 4. Sundt forhold til mad 5. Anti-Ageing OYB Lifestyle er en livsstil, ikke en midlertidig kur, hvor du får et sundt og roligt forhold til mad. Rigtig mange oplever, at de får madro, og at de ikke konstant tænker på at indtage mad og snacks. Med andre ord lærer du, at få et velafbalanceret forhold til mad, så du ikke dulmer evt. kedsomhed og rastløshed med bl.a. snacks. Det er en livsstil, hvor det bestemt ikke kræver hård træning eller kostdiktatur. Du spiser og dyrker din motion - som du plejer. Livsstilen drejer sig mere om, hvornår du spiser, end hvad du spiser. Du skal med andre ord blot leve, som du plejer, men naturligvis indenfor nogle rammer og guidelines, og det er noget langt de fleste trives rigtig godt med - for så er der ikke noget med “jeg skal da lige have/fortjerner” det ene eller det andet. Ja, det lyder for godt til at være sandt, men derfor kan det jo godt være rigtigt! Og det er det! Til gengæld må du leve med vægttab, bedre søvn og mer’ energi, som er gennemgående temaer for de fleste, der lever livsstilen OYB Lifestyle. Alle mine guidelines og anbefalinger i Bootcampen, og på de sociale medier, er ud fra min viden og mine erfaringer. Dette værende i klientforløb, og ikke mindst personlige erfaringer. Til det skal lægges videnskablige undersøgelser og evidens på langt de fleste områder. Du vil givetvis kunne Google viden, der modsvarer det, jeg skriver og siger. Vigtigst er det, du vælger, det du tror på og mærker efter og lytter til din krop og dit sind. Hvis du oplever modstand, træffer du dit personlige valg, som er helt i orden. Meget få ting i denne verden er bulletproof og 100%, og OYB Lifestyle er ikke nogen undtagelse. Kærligst♥️ Jakob
Strandlodsvej 23c, st.tv., 2300, København S, Danmark
I sagen udviste han uprofessionel adfærd i relationen til en ung, sårbar kvindelig klient, som han og hans kæreste havde i terapi.
I tiden efter terapien tilbød Jakob Flindt og hans kæreste en seksuel relation med tre deltagere i form af Jakob Flindt selv, hans kæreste og deres unge klient.
Klienten har udtalt til offentligheden, at
kontakten udviklede sig i en ubehagelig retning, da Jakob Flindt adspurgte hende, om hun kunne være interesseret i et seksuelt forhold.
“Jeg syntes, at det var så mærkeligt, og jeg var skræmt over den forespørgsel. Omvendt ville jeg heller ikke skabe en konflikt, men bare undvige spørgsmålet, så jeg takkede for komplimentet og skrev, at jeg ville mærke efter og vende tilbage. Og jeg vendte så aldrig tilbage på forespørgslen”, siger den anonyme kvinde, der omtales som 24-årige Frida til Berlingske.
Frida mødte Jakob Flindt og hans kæreste første gang til terapi i form af en såkaldt guiding i deres lejlighed. Senere mødte hun dem på Kayak Bar i København.
At Jakob Flindt har øjnet muligheden for en trekant med en psykisk udfordret kvindelig klient, som var terapeut for, har udløst alvorlig kritik i aviser og i offentligheden.
OYB er genialt ..
Man får “ resultater “ asap iform af lethed, vægttab,bedre søvn, glattere hud , madro , og generelt bare et bedre liv :-)

Svar från OYB Lifestyle ♥️
Jeg har fulgt OYB s Lifestyle i 2,5 mdr og foruden et stort vægttab har jeg fået bugt med dårlig søvn, og er i stand til at holde min vægt. Gør det hvis du ligesom jeg, har prøvet mange forskellige ting uden resultater og godt vil kunne leve, spise god mad og nyde dit liv uden store udsving på vægten. Eller har et ønske om et vægttab.For mig bliver det her en evig livsstil.

Svar från OYB Lifestyle ♥️
Mit resultat er bare super ❤️

NY LIVSSTIL
Jeg lurede længe på Jacob’s/OYB’s opslag på Instagram. Skulle jeg melde til bootcampen i OYB i december måned?
Dagen før den startede, slog jeg til. Jeg tænkte: 97 kr. hvad kan gå galt.
Så gik vi igang, så gik JEG igang.
Jeg har længe haft sove udfordringer, vågnede kl 03.50 hver morgen( og sjovt nok på samme tidspunkt). Mega irriterende da jeg ofte ikke kunne falde i søvn igen.
Så døjer jeg med irritabel tyktarm, som virkelig også er en udfordring.
Jeg vejer for meget (20 kg)
Jeg har ryg og nakke problemer efter uheld(1996), opereret 2 gange i ryggen
Er i fleksjob
Har i 19 været sygemeldt med stress og depression.
Føler aldrig jeg har overskud til at gøre noget godt for mig selv, bla. vægttab.
Men så dukkede Jacob/OYB livestyle op på min skærm.
Jeg sagde til mig selv:
Fru Hansen nu giver du det her en chance.
Jeg har hver dag været meget stringent ift. tiderne, 8/16. Nogle dage endda fastet 18 timer. Og det har været let for mig.
December er fyldt med fristelser, mange arrangementer og faldgruber. Og ja dem har jeg også været i.
Jeg har nydt god mad, slik, Chips og god vin.
Men har overholdt mit faste og spise vindue. Drukket meget væske og indtaget æblecidereddike til måltiderne.
Og hallo, jeg har tabt 2.8 kg👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼
Og så i december.
I januar vil jeg helt klart have meget mere fokus på kosten.
Og der er også plads til at hoppe ud af fasten en dag eller to, jeg hopper bare på igen.
Ift. motion går jeg i Loop x 2 og går turer.
Hvad har jeg så opnået udover et tab på 2.8 kg.
Jeg har fået et enormt stort overskud og energi, kan nu sove til kl. 5.30🙏🏼👏🏼😉
Mine tarme er blevet meget mere rolige🙏🏼
Jeg elsker “ hvid kaffe” (kogt varmt vand), og masser af urtete, drikker næsten aldrig koldt vand mere.
Og ja, så hoppede min mand med på vognen efter to dag👏🏼👏🏼👏🏼 og han holder det også.
Jeg vil helt klart følge denne livsstilsændring.
Det er blevet min vej.
Jeg har det SÅ godt♥️
Så kære Jacob, TUSIND tak til dig 🙏🏼
Ny uddannet OYB’er😉

Svar från OYB Lifestyle ♥️
Jeg elsker alt ved at faste.
Jeg opdagede OYB lifestyle ved et tilfælde og besluttede mig for at melde mig på bootcampen hvor jeg modtog lydfiler hver dag fra Jakob. Det er så fedt at andre end én selv har nørdet på området, og delt den viden for blot 97 kr.
Det er passionerede mennesker der ser på værdien i mængden at mennesker, fremfor kun at tjene penge. I mange år har jeg læst om at faste, og at starte dagen med at høre Jakob sige “ hej med dig derude “, blev bare noget jeg så frem til, fordi det er sådan et spændende område. Jeg bliver så motiveret fordi der kommer flere og flere til. Der er altid gode råd i fb gruppen og vi støtter hinanden. Tak Jakob fordi du har brugt så lang tid på at nørde et område der gavner så mange mennesker 😊💪🏻🙏🏻

Svar från OYB Lifestyle ♥️
Jeg var så heldig at vinde et gratis bootcamp.
Jeg fulgte den som det passede ind i min hverdag.
Mor til 3 børn og har en travlt hverdag med fuldstidsjob.
Gik fra 68 kg til 61 kg på 6 uger. Nu er OYB min livsstil som jeg tilpasser løbende som jeg vil, jeg følger den ikke præcis mere, men har mine spisevinduer som tillader alt, hvilket gør at det ikke er surt!
Det der er PERFEKT er at jeg sover bedre, mere energi og har genfundet min kontrol over livet!
Kan kun anbefale denne livsstilsændring ! ❤️ Den har ihverfald ændret mit!!
Tak for muligheden Jakob
Kærlig hilsen Nete

Svar från OYB Lifestyle ♥️
En livsstil der er kommet for at blive. Der er ikke en masse regler som skal følges, men nogle gode guidelines, som man selv kan prøve af, og se hvad der virker for en selv.
Jeg har været i gang i 18 uger, og har smidt 1 kg pr uge (i gennemsnit), perfekt livsstil for mig.

Svar från OYB Lifestyle ♥️
Jeg er super tilfreds med de resultater jeg har fået indtil dags dato på OYB. Først blev min søvn meget bedre, så forsvandt trætheden om eftermiddagen efter job, og bonus er, at jeg har tabt 6 kg. uden nogen for for afsavn eller restriktioner på mad og kalorier. Sikken en befrielse. Jeg spiser i et vindue fra kl. 12 til 20, 6 dage om ugen og 1 dag er “ fridag “ hvor jeg ikke kigger så meget på klokken. Jeg er fan for lifetime💖

Svar från OYB Lifestyle ♥️
Jeg har tabt en del fedt flere steder på kroppen - jeg har ikke vejet mig , men føler mig frem og kan se det og mærke det på mit tøj . Jeg er aldrig mere oppustet som jeg altid var før. Mit spisevindue er fra 11 - 19, men rykkes gerne en time frem i weekenden. Trods jeg har været på ferie 4 uger og har spist og drukket som det passede mig, har jeg ikke taget på , fordi jeg straks efter ferien , er gået tilbage til fasten igen . For mig er det her helt klart et værktøj til at styre mit madindtag og styre mit behov for søde sager , og jeg er kæmpe fan . Det er blevet en fast del af mit liv nu🤩🤩. Jeg spiser næsten hvad jeg har lyst til, men appetitten er mindre end før jeg startede på OYB . Hvis jeg skal noget og ikke kan holde fasten, så er det bare det. Så starter jeg bare op igen så snart jeg kan 😊. Jeg startede op 16. Juni og jeg synes der gik et par måneder inden jeg for alvor synes der begyndte at ske noget med min krop . Jeg er kæmpe fan😀

Svar från OYB Lifestyle ♥️
Endelig en livsstil der passer til mig 😁 er så glad for OYB Lifestyle ❤️ Har tabt 5 kg på 7 uger det er jo skønt, men endnu bedre er det at jeg sover bedre om natten, har fået mere energi, mit humør er bedre 🙏❤️ Denne livsstil kan varmt anbefales. Tusind tak Jakob Flindt 🙏❤️

Svar från OYB Lifestyle ♥️
OYB livsstil er det bedste jeg har gjort for mig selv. Det giver en dejlig ro i krop og sind og på kort tid har jeg fået en bedre og dybere søvn❤️

Svar från OYB Lifestyle ♥️
ENDELIG en livsstil, der også “slår til”, selvom man er godt på vej i overgangsalderen - har nu smidt 7 kg siden start august - sover meget bedre om natten og har det i det hele taget bare meget bedre både fysisk og psykisk 🙏🙏
TAK til OYB Lifestyle Universet ♥️ - Simpel, Fleksibel og Effektiv til Vægttab for inspiration og gode brugbare råd💜💜

Elsker oyb livsstil.
Giver min krop og sind mere ro. Og sundere vaner. Får mig til at føle mig sundere og giver mere energi. Og har tabt 2 kilo på 6 uger hvilket er dejligt.
Tak til Jakob Flindt❤️🙏

Svar från OYB Lifestyle ♥️
Tilbage i juni i år (2022) så jeg ved et tilfælde Jakob på i Instagram. Jeg begyndte at følge ham og så var jeg så heldig at vinde et forløb i juni måned.
For første gang i mit liv, har jeg fundet en metode der virker. Jeg har fået bedre søvn, bedre velvære og har tabt mig pt ca 15 kg. Min krop er glad.og jeg er så glad ❤️ TUSINDE TAK Jakob.

Svar från OYB Lifestyle ♥️
Jakobs OYB-lifestyle er klart anbefalelsesværdig og jeg kan kun anbefale andre at følge hans bootcamp og breakfast-club.
Jeg har fået en bedre kropsvelvære, kropsfornemmelse og ikke mindst et vægttab.

Svar från OYB Lifestyle ♥️
Jeg har været på OYB lifestyle siden juli måned. Og sikke en forandring der er sket. Jeg har tabt 7 kg og jeg har fået en bedre søvn og en pænere hud på hele kroppen. Jeg har ikke svedeture mere og min halsbrand er næsten forsvundet. Æcen hjælper på maven og giver en bedre fordøjelse.
Tusind tak til Jacob Flindt for at have vækket min lyst til at ændre mit liv og holdt mig oppe ved de daglige boost i forløbet. Det er mega godt.👍

Svar från OYB Lifestyle ♥️
For første gang i mit lange liv, har jeg fundet en metode til at komme ned i vægt, få bedre humør og bedre søvn. Nemlig OYB lifestyle. Denne livsstil er kommet ind i min hverdag for at blive. Tak til Jakob for et super godt koncept og for støtte, når jeg har brug for det.

Svar från OYB Lifestyle ♥️
Jeg har netop afsluttet boot Camp 5, og jeg er virkelig glad for denne livsstilsændring. Den er nem at implementere i sit liv, og for mig har det bl. a. betydet bedre nattesøvn, smukkere hud, 5 cm smallere talje, i det hele taget en bedre livskvalitet.

Svar från OYB Lifestyle ♥️
Det her er bare intet mindre end genialt, og Jacob Flindt er det sødeste menneske og den bedste OYB Lifestyles Coach Ever... Den her livsstilsændring er simpelthen så nem, enkel, let, rummelig og ikke mindst flexibel..Jeg ELSKER den...På de første små 4 uger her, har jeg tabt mig 4 kg. Jeg sover bedre, har en dejlig ro i krop og sjæl, mere energi, føler ingen trang mere til at hygge snacke, og kan slet ikke spise særlig meget, fordi jeg simpelthen mærker mæthed, som jeg aldrig har mærket og oplevet før..Det bedste er at denne livsstil forbrænder fedt og det er FEDT og så godt for sundheden...Jeg har kun de varmeste og bedste anbefalinger for OYB Lifestyle...Er det bedste jeg har gjort for mig selv i mange år. De gladeste smil fra en GLAD kvinde med en ny livsstil ❤️ OYB Lifestyle/Jacob Flindt 🙏❤️

Svar från OYB Lifestyle ♥️
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.