Företagsinformation

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Min kammerat og jeg kom tilfældigt…

Min kammerat og jeg kom tilfældigt forbi på en lille gå tur. Vi var godt nok super heldige, at vi valgte at gå ind her på den italienske restaurant i Kompagnistræde.

Super lækker mad til rimelige penge i forhold til overall restauranter i København, fantastisk kvalificeret og kundevenlige tjenere, nærmest genial indretning, og toiletterne var bestemt også fine. Der var intet at sætte en finger på.

Jeg er kommet i "brille alderen", og skal lære altid at tage mine briller med, når jeg går udenfor min dør. Jeg kunne ikke se menukortet, men den unge tjener var virkelig sød og læste det op for mig. Min kammerat er blind, så vi havde begge behov for lidt ekstra hjælp.

Til den pris i København vil det være nærmest umuligt at finde bedre, og jeg ved, hvad jeg snakker om, da jeg har spist på flere hundrede steder i byen gennem rigtig mange år.

English: For Cph standard this is value for money.

16 oktober 2025

Super authentic Italian restaurant

Super authentic Italian restaurant, with lovely food and lovely service. Our waiter Antoine was very knowledgeable about the wine from the gourmet wine menu and was extremely proffesiobal and pleasant. The food was excellent and very italian and we enjoyed every bite.

27 juni 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Indretningen er helt i top og utrolig…

Indretningen er helt i top og utrolig hyggelig, ligesom modtagelsen og betjeningen (Amkoime?) ikke findes bedre. Det var bare helt på toppen, ikke at forglemme mad og vin. Tilberedt og serveret helt perfekt.
Tak til kokken og tjeneren for en formidabel oplevelse for 4 personer.

23 april 2025

Førsteklasses service og madoplevelse hos Como Frederiksberg

Maden hos Como Frederiksberg er intet mindre end fremragende, men det er deres enestående service, der virkelig får stedet til at skille sig ud. I en tid hvor mange restauranter glemmer gæsterne, så snart maden er bestilt, er personalet her bemærkelsesværdigt opmærksomme gennem hele besøget.

Det er forfriskende at opleve et spisested, der prioriterer den gode service så højt, og kombineret med deres lækre mad gør det Como Frederiksberg til et sted, jeg varmt kan anbefale til andre.​​​​​​​​​​​​​​​​

14 december 2024

Wau for en smagsoplevelse i alle 4 retter

Vi har netop besøgt Como i Kompagnistræde - en gave fra vores nære venner sammen med dem.
Det var den bedste restaurant oplevelse vi har haft i København! Det er sjældent, at alle retter (vi fik menuen på 4 retter) er en kæmpe smagsoplevelse, men det fik vi her. Og så var betjeningen også rigtig god. Tak for en fantastisk aften til vores venner og til Como!

19 oktober 2024
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Aaaah.. .

Fin mad, men man bliver ikke mæt når man betaler 285 kr for mørbrad. Og så prøver de at snyde med en gang pompritter oven i for 35 kr. Godt prøvet, men den går ik her ... Fik dog lov til ikke at betale for dem da jeg opdagede det.

11 juni 2024
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Lækker mad- MEN..sagde vi ikke kunne anvende tilbud

Lækker mad, men vi fik afvide deres tilbud om 40% på menuer ikke gjaldt længere den 1 december og at det udløb dagen før pr. 31 november. Dog stod det både ude foran butikken, på Instagram og nu igen på Instagram at tilbuddet gælder fra tirsdag-lørdag.. dette er virkelig ærgerligt og gør at man ikke har lyst til at komme igen, fordi man føler der ikke er blevet talt sandt, selvom maden er god

1 december 2023

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.