Zeer slechte ervaring – beschadigde en kromme trekhaak ontvangen Ik heb via Onderdelenlijn een trekhaak besteld. Helaas werd deze beschadigd en krom bij mij afgeleverd. De trekhaak was bovend... Se mer
Det här tycker kunderna
Onderdeel was gemakkelijk te vinden en te bestellen op de website. De betreffende sloop (Autodemontagebedrijf Rijnmond in Rotterdam) gebeld omdat ik het onderdeel z.s.m. nodig had; het sloopbedrijf he... Se mer
Bij App auto's te Druten een lmm module afgenomen via internet voor Audi A2 1.6 fsi. Aangezien deze niet goed werkte die ontvangen was ,er probleemloos een vervangende werkende 2e l... Se mer
Divers aanbod met verschillende prijzen : VW achterlicht van €40-€100.Het gekozen achterlicht ad €65 incl. verzendkosten was geschikt en VW dealer Broekhuis in Alkmaar was bereid tot inbouw.Kosten to... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
De Onderdelenlijn is een initiatief van Autonet B.V., opgericht in 1990 met als doel vraag en aanbod van gebruikte auto-onderdelen samen te brengen. Als toonaangevend platform in Europa biedt De Onderdelenlijn toegang tot de grootste voorraad gebruikte auto-onderdelen, met meer dan 6 miljoen onderdelen beschikbaar. Maandelijks verwerkt het platform tussen de 35.000 en 45.000 aanvragen, afkomstig van zowel particuliere als zakelijke gebruikers. Bij vragen over uw bestelling verzoeken wij u vriendelijk rechtstreeks contact op te nemen met het autodemontagebedrijf waarbij u het onderdeel heeft besteld. Voor algemene ondersteuning staat onze helpdesk te allen tijde voor u klaar
Kontaktuppgifter
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 39 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Snel besteld en bestelling netjes…
Snel besteld en bestelling netjes verpakt ontvangen. Heel netjes.
Goede communicatie
Goede communicatie, spullen lagen klaar en alles prima verlopen.
Prettig contact met leverancier
Prettig contact met leverancier. Goed geholpen en een super snelle levering van het bestelde onderdeel voor een prima prijs
Ik gebruik onderdelenlijn al jaren
Ik gebruik onderdelenlijn al jaren en ben altijd tevreden als Maresiaparts het heeft . Snelle correcte service en nog nooit verkeerd stuk gehad . 100% betrouwbaar .
Snel gevonden
Bestelde onderdelen zeer snel ontvangen.
En zijn in zeer goede en nette staat.
Keurige prijs.
Gewoon eenvoudig via de Onderdelenlijn op te zoeken.
Japoto is een professioneel en accuraat bedrijf
Tussenbak van Pajero '92 gezocht
Tussenbak van Pajero '92 gezocht, gevonden bij Deijne, besteld en de volgende dag reeds ontvangen. Super strakke en snelle service. Bak was netjes schoongemaakt en verpakt. Perfect!
Aanrader
Zorgvuldig mijn verzoek in goede banen geleid.
Zodat ik bij de juiste onderneming mijn bestelling
Kon plaatsen. Deze hebben mijn artikel perfect in gepakt en met track en trace verzonden.
Goede communicatie.

Waardeloos
Tot twee keer aan toe de verkeerde spiegel opgestuurd gekregen, zelf moeten betalen voor de retourkosten en nog steeds mijn geld niet terug.
Ook de ondersteuning van de onderdelenlijn is hierin waardeloos, zo'n bedrijf zou geweerd moeten worden van deze onderdelenlijn.

Top sloperij 👍🏼
Top sloperij heeft me netjes gebeld dat de versnellingsbak nog onder de auto uit gehaald moest worden. Top info en snelle levering.
Perfect onderdeel voor een schappelijke…
Perfect onderdeel voor een schappelijke prijs!
Aanvraagprocedure voor een onderdeel is omslachtig en niet effectief
Ik vroeg een onderdeel aan met typenummer erbij en kreeg te horen dat er zich geen sloperijen hadden gemeld met dit onderdeel. Tegelijkertijd heb ik via Google dit onderdeel wel gevonden bij de onderdelenlijn en het was ook het juiste onderdeel. Ik vind de aanvraagprocedure omslachtig. Laat de potentiële klanten gewoon zelf in jullie database zoeken naar onderdelen. Dat scheelt jullie werk en ons tijd.

Svar från de Onderdelenlijn
Perfect systeem voor het vinden van…
Perfect systeem voor het vinden van gebruikte onderdelen.

Snelle en nette levering
Snelle en nette levering
Betaalbare prijs
Ziet er precies uit zoals op de foto's

Svar från de Onderdelenlijn
Kleine schade maar prijs kwaliteit is goed
Met verzenden is der helaas een verbindings punt afgebroken van de achterlamp
Prijs kwaliteit naast dat is prima

Svar från de Onderdelenlijn
betrouwbare website met foto van het…
betrouwbare website met foto van het onderdeel en drie maanden garantie op de website.kreeg ook nog uitleg hoe te betalen en verzending was de volgende dag al.snel onderdeel ontvangen.

Alles op 1 webside te vinden
Erg gemakkelijk dat alles bijna op 1 webside tevinden zijn
1 minpuntjes is dat sommige verkopers wel de hoofdprijs willen hebben een koplamp €90 euro terwijl hij €100 nieuwe kost

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.