Produceret og leveret en stålcarport på specialmål. På alle måder en god oplevelse, lige fra tilbudsfasen, besøg af Peter der havde gode forslag til mindre justeringer i vores ønsker hen over leveri... Se mer
Det här tycker kunderna
Det har været en god oplevelse fra start til slut. Dejligt at få besøg hjemme af Peter, det minimerer misforståelser og dårlig vejledning når man sidder overfor hinanden. Da carporten var klar til lev... Se mer
Vi har fået en super flot carport fra Olsson og Pedersen. Vores havearkitekt havde tegnet carporten og så gik vi i dialog med firmaet. Faktisk valgte vi firmaet fordi Peter som hjalp os lytte... Se mer
Vi har haft et par fantastiske dage med Glen og Leif, mens de satte vores carport op. Meget professionelle hele vejen igennem, FANTASTISK servicemindede og med god jysk humor. Vi har hele tiden vid... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Ny carport? Vi dækker hele Danmark fra vores værksted i Randers. Olsson og Pedersen blev grundlagt i Randers, hvor vores værksted fortsat har base. Vi har, siden 2015, produceret og monteret over 1500 galvaniserede stålcarporte og overdækninger til kunder over hele landet. Alle vores løsninger er CE-mærkede, hvilket betyder, at de lever op til gældende EU-krav og standarder for kvalitet og sikkerhed. Vi tilbyder desuden op til 15 års garanti, fordi vores mål er at levere en ny carport, du kan være tilfreds med i mange år frem. Kontakt os på 26 81 65 50, så finder vi gennem en personlig og grundig dialog den løsning, der passer til dine ønsker og behov. Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden for et uforpligtende tilbud.
Kontaktuppgifter
Kristrup Engvej 16, 8960 , Randers SØ, Danmark
- Kontakt@olssonogpedersen.dk
- www.olssonogpedersen.dk
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Dejlig carport
Fik en carport til aftalt tid
God atmosfære under arbejdet
Gode håndværkere !!!
Perfekt forløb
Vi har få en carport model Kvadrat fra Olsson & Pedersen. Et hele vejen igennem perfekt forløb. Sælgeren fulgte hele tiden op og orienterede om forløbet - og leveringen/monteringen forløb også helt perfekt. Vi har fået en carport i høj kvalitet, og det færdige produkt ser rigtig godt ud.
Så jeg kan du give mine varmeste anbefalinger af firmaet - dem kan I stole på.
Kvalitetscarport sat op af fantastiske humørfyldte håndværkere
Efter et voldsomt snefald brød vores carport sammen og vi var så heldige at få en ny gennem vores forsikringsselskab. Glen og Leif kom med den nye carport. Pillede den gamle carport ned og monterede den nye på to dage. Det var en meget positiv oplevelse at have Glen og Leif på opgaven. De er et par super effektive fyre med en varm jysk humor. Vi har fået en fantastisk lækker dobbelt carport med indbygget lys. Kvaliteten fås ikke bedre. Vi kan på det varmeste anbefale carporte fra Olsson og Pedersen.
Tørrestativer i galvaniseret stål.
Vi har fået leveret og monteret 2 stk galvaniseret stål tørrestativer fra Olsson & Pedersen.
Alle aftaler overholdt, det har været en fornøjelse tak for handlen.
Helt klart et firma der kan anbefales, super service og kvalitet.
Mie og Peter Bøjstrup
29-07-2016 Gjesing.
Perfekt hele vejen👍🏻
Leif og Glen har leveret en perfekt løsning til os.
Vi har været i kontakt med 3 firmaer inden valget blev truffet, og der var vi ikke i tvivl. Vores ønsker og behov blev hørt, de blev suppleret med en ide, som vi 'lige kunne tænke over'. Nu står carport med redskabsskur og hegn mod nabo perfekt til vores lille rækkehus.
En god oplevelse før - under - og efter. Tak for handelen👍
Fra ide til færdig carport på ingen tid
Meget professionelle hele vejen igennem, FANTASTISK servicemindede og med god jysk humor. Vi har hele tiden vidst hvad vi kunne forvente og hvornår. Deadlines blev overholdt og resultatet er super! Og lever i den grad op til vores forventninger. Selv vores naboer og fremmede mennesker der går forbi, kommer hen og fortæller os hvor flot vores nye carport er.
Vores varmeste anbefalinger!!
Vi fik hvad vi bestilt + mere
Vi kan kun anbefale Olsson&Pedersen Carporte.
Glen har bare været super at kommunikere med under hele forløbet, også under opstilling var han god til at spørge hvis der var tvivl.
Det mere vi fik med var mødet med nogle "lune" håndværker, der bragte smil frem på læberne. Super service, super resultat..
Lars
Dansk kvalitet - tilpasset vores behov - fleksibilitet - value for money
Vi ønskede en Dansk kvalitetscarport i stål, som kunne modstå det nordiske vejr – med lang garanti. En carport som blev lavet på mål, så den passede perfekt i.f.t. vores grund størrelsesmæssigt og i et nutidigt og smart design. Endvidere havde vi behov for hurtig nedtagning af vores gamle stålcarport, som var ødelagt pga. sne, og opsætning af den nye carport. Og så ønskede vi naturligvis at få ”value for money” og stærk projektstyring. Olsson og Pedersen var de eneste som levede op til alle aspekter.
Carport
Vi fik fremstillet og monteret carport, stakit og glasrækværk - fornemt håndværk, høj kvalitet på både produkter og service, leveret til tiden - klar anbefaling !
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.