Super kvalitet. Ville så gerne give 5 stjerner men desværre nej. Sidst jeg bestilte ventede jeg op til 3 uger på at få mine piller, denne gang er der gået 14 dage stadig ikke modtaget dem, og prisen... Se mer
Företaget har svarat
Nem bestilling af Træpiller på hjemmesiden Faktura modtaget 2 dage senere og Danske Fragtmænd leverede på 3. dag. Obs på der står Verdo på faktura, den information får man dog allerede ved at se l... Se mer
Skrivet av företaget
Skrivet av företaget

Vores webshop er e-mærket, så du er garanteret sikker nethandel.

Grønlandsvej 28, 8700, Horsens, Danmark
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Altid perfekt service og hurtig levering. Fine piller, blandt de bedste på markedet. Meget tilfreds kunde gennem 4 år.

Svar från Tietze
Fik vores piller lidt senere end de plejer men ok.er super godt tilfreds med leveringen sat plads af en rigtig dygtig chauffør som ringede lidt før levering,super godt er også så glad for "indpakningen"pallen har og poserne er også gode nu.Sidst men ikke minst rigtig gode træpiller 6/8 mm kører rigtigt godt i vores mgm c 15

Svar från Tietze
I oplyser jeres piller var blandet 6mm og 8mm det er jo det pureste løgn .det l o r t i kom med ville i ikke en gang tage tilbage og holdte hårdnakket på de var blandet 6mm og 8mm .
Det er jeres skyld vores fyr gik i stykker for vi blev nød til at fyre med jeres l o r t som bliver sejlet ind og smidt på havnen og kun var 6mm som vores fyr ik kunne køre med men hvis de var blandet som i lovede havede det lige kunne gå .. men nej i skulle bare af med det . Efter i har overtager det er det da kun gået en vej og det er ned af bakke .Peter har både ringet til jer og skrevet til jer da vi fik paller lev og i svarede slet ikke og heller ikke på SMS så det passer ikke i ik kan se vores order hved mindre i har lagt pengene i lommen da i skulle ha dem kontant og da i lev så hvor de penge er tja det er nok svært at finde udaf om i har registreret dette køb

Svar från Tietze
Plastikposer er blevet kraftigere og går ikke længere i stykker ved behandling.. Rigtig god indpakning mod regn.. Og levering efter et par dage.. Men kunne godt tænke mig at chaufør ringede en time eller 1.1/2 inden han ankom.. Og man ikke kun fik en Ordre bekreftigelse men også en Regning..!

Svar från Tietze
fik leveret med anden vognmand som ikke ringede men læssede bare pallen af , 4 poser ødelagt ringede og klagede og fik en dekort uden problemer

Svar från Tietze
Lidt leveringstid. Varen sat hvor det var ønsket. Pris ok.

Svar från Tietze
Nem bestilling, hurtigt levering, venlig chauffør.

Svar från Tietze
hej vi har altid været tilfredse jeres måde at være på ,vi har jo også handlet hos jer nogle år

Svar från Tietze
Alt var perfekt og den rare chauffør kørte dem helt op til vores garage, så vi ikke skulle køre dem fra fortovet 😀
Vi har en meget lang indekørsel

Svar från Tietze
Det må jeg sige godt tilbud - fantastisk levering - lige hvor jeg ville ha’ mine træpiller
Rigtig god, solid og kraftig indpakning både i poser og den omsluttende plastik
Ikke sidste gang jeg vil bruge
Tietze til at levere mine træpiller

Svar från Tietze
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.