MÞdt af et fantastisk team (Birgitte) med empatien pÄ rette sted og samtidig utroligt professionelle, sÄ man fÞlte sig i trygge hÊnder. Alt forlÞb sÄ fint. Kan varmt anbefales herfra.
Det hÀr tycker kunderna
FuldstĂŠndig tryg oplevelse! Vi anvendte Ărskov HolbĂŠk i forbindelse med dĂždsfald af min mormor, og aldrig har jeg oplevet sĂ„ rolig og tryg en oplevelse. Vi blev mĂždt af Signe Vinding som mĂždte op... Se mer
Företaget har svarat
Vi var ukjente med danske forhold da vi fikk et uventet dĂždsfall i familien i Danmark som vi mĂ„tte ta hĂ„nd om. Brukte Google for Ă„ finne et byrĂ„ i nĂŠrheten. Fikk meget raskt svar og et godt mĂžte med Ă... Se mer
Företaget har svarat
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Ărskov Begravelsesforretning er en 4. generations bedemandsforretning. Lokal i Odsherred & HolbĂŠk, godkendt af brancheforeningen. Vi har siden 1905 hjulpet familier med at tilrettelĂŠgge en personlig og mindevĂŠrdig afsked. Ăkonomisk overblik, bĂŠredygtige produkter, tid til mennesker, ordentlighed, er vores nĂžgleord. Vi er alle uddannet bedemand, via brancheforeningen og er ISO-certificerede.
Kontaktuppgifter
Roskildevej 10, 4300, HolbĂŠk, Danmark
- info@orskovbegravelse.dk
- www.orskovbegravelse.dk
MĂždt af et fantastisk team (Birgitte)âŠ
Alt forlÞb sÄ fint.
Kan varmt anbefales herfra.
Stor ros og tak til Ărskov
Vi er blevet mÞdt med en respektfuld, omsorgsfuld og professionel tilgang. Det har gjort en kÊmpe forskel i en svÊr tid og uvant situation. Michael har vejledt, rÄdgivet og hjulpet os pÄ den bedst tÊnkelige mÄde, det har vi sat STOR pris pÄ. Alle medarbejdere vi har vÊret i kontakt med, har vÊret venlige, imÞdekommende og meget hjÊlpsomme - sÄ stor tilfredshed herfra -
kan kun anbefales.
Kan kun anbefales ĂrskovâŠ
Kan kun anbefales Ărskov Begravelsesforretning, vi havde en rigtig god oplevelse i forbindelse med vores far bisĂŠttelse og en stor tak til Caroline.
Kun gode oplevelser med dette bedemandsfirma
Vi har brugt Ărskov flere gange i vores familie nu - og har vĂŠret meget tilfredse og taknemmelige for deres gode, personlige service hver gang. Anbefales varmt.
Professionalisme med empati
Michael og Heidi driver ikke bare en forretning som ordet beskriver. For det er drevet af empatiske, professionelle, imÞdekommende og dygtige medarbejdere. De gÞr alt hvad de kan, for at du bliver hÞrt og fÄr dine Þnsker realiseret. Alt bliver gennemgÄet stille og roligt, og er der efterfÞlgende tvivl/spÞrgsmÄl, stÄr de klar lige med det samme. Jeg har benyttet dem 2 gange og kan kun give dem mine varmeste anbefalinger.
FuldstĂŠndig tryg oplevelse
Vi blev mĂždt af Signe Vinding som mĂždte op og sĂžrgede for ALT.
Herefter blev vi mĂždt af de rareste chauffĂžrer som afhentede hende med dyb respekt.
Og ved bisĂŠttelse blev vi mĂždt af selv samme chauffĂžr Michael Vinding, som igen gav en fĂžlelse af tryghed.
Bare et tusind gange stort tak for jeres respektfulde og professionelle tilgang til mennesker i sorg.

Svar frĂ„n Ărskov Begravelsesforretning
Den absolut bedste bedemand!
Michael hjalp os med at fĂ„ sendt min far godt afsted i sommers. Min far var ikke medlem af folkekirken, og vi stod derfor usikre pĂ„, hvordan vi skulle gribe bisĂŠttelsen an â samtidig med at vi slet ikke havde overskud til selv at stĂ„ for det hele. Michael hjalp os med at fĂ„ sammensat en smuk og vĂŠrdig ceremoni og sĂžrgede for, at vi ikke behĂžvede at bekymre os om noget.
Michael var imĂždekommende, omsorgsfuld og meget empatisk gennem hele forlĂžbet. Ved bisĂŠttelsen i kapellet gjorde han et stort indtryk pĂ„ mine piger, og her fem mĂ„neder senere taler de stadig om âham den sĂžde bedemandâ.
Af hjertet tak for hjĂŠlpen.

En stor og varm tak til Signe Vinding/Ărskov Begravelsesforretning
En stor og varm tak til Signe Vinding, at vi fik min grandfĂŠtter sendt godt afsted. Det blev en meget smuk bisĂŠttelse. Mvh Lone Kirstine Bach, NykĂžbing Sj.

Svar frĂ„n Ărskov Begravelsesforretning
Meget personlig og professionel hjĂŠlp.
Meget personlig og professionel hjĂŠlp.
Det gjorde at os familie meget tryg đ

Varmeste anbefaling
Vi fik den bedste hjĂŠlp fra Signe hos Ărskov Begravelsesforretning i forbindelse med min fars bisĂŠttelse i april 2025 i RĂžrvig. Dagen efter min fars dĂžd, dukkede vi op uanmeldt hos Ărskov i NykĂžbing, og vi blev mĂždt med varme og professionalisme. Signe sĂžrgede for, at vi fĂžlte os trygge i en svĂŠr tid og gav os empatisk og personlig vejledning.
Vi havde en god samtale omkring min fars bisÊttelse, og vi blev ikke presset til at vÊlge noget, vi ikke havde brug for. Det hele forlÞb ordentligt, overskueligt og med klar kommunikation hele vejen igennem. Vi havde forskellige komplicerede elementer og Þnsker, som ogsÄ blev opfyldt pÄ bedste vis. Vi blev ogsÄ kontaktet inden bisÊttelsen for at sikre, at alt var pÄ plads. BisÊttelsen forlÞb sÄ fint. Alt var godt, og vi havde ro pÄ og kunne koncentrere os om at mindes min far.
En kĂŠmpestor tak til Signe og teamet bag hende for at hjĂŠlpe os og arrangere bisĂŠttelsen. Det var en rigtig god oplevelse - et fint lyspunkt i en svĂŠr tid.
EfterfÞlgende har bobehandlingen desvÊrre forsinket betalingen vÊsentligt, hvilket vi er enormt kede af. Men ogsÄ her er vi blevet mÞdt med forstÄelse og venlighed. Mange tak for jer!
Vi kan pĂ„ det varmeste anbefale Ărskov Begravelsesforretning.

Tryg
Tryg, imĂždekommende, hjĂŠlpsom og ikke mindst en empatisk tilgang, til samtale og Ăžnsker omkring min mors dĂžd og bisĂŠttelse. Stor tak til Birgitte, og til de to mĂŠnd der omsorgsfuldt lage min mor i kisten. Midt i det hele var det en god oplevelse.

De er meget professionelle
En rigtig god oplevelse i en trist situation.
En stor tak til Caroline hos Ărskov Begravelsesforretning. Vi havde en rigtig god samtale om min fars begravelse og vi blev ikke presset noget pĂ„, vi ikke havde brug for. Vi fik ogsĂ„ en masse informationer og blev kontaktet inden begravelsen sĂ„ der var styr pĂ„ det hele.
Caroline kom og var med i kirken indtil begravelsen gik i gang.
Vi kan varmt anbefale Ărskov Begravelsesforretning.

Svar frĂ„n Ărskov Begravelsesforretning
Jeg blev hjulpet rigtig godt igennemâŠ
Jeg blev hjulpet rigtig godt igennem processen i en svĂŠr tid

Kan kun anbefales
Alle, jeg var i kontakt, var venlige, ordentlige, rolige og respektfulde.

ForlĂžbet hos ĂrskovâŠ
ForlĂžbet hos Ărskov Begravelsesforretning var en rolig og behagelig hjĂŠlp i forbindelse med vores Mors dĂžd.
Vi blev fra start til slut mÞdt med omsorgsfuldhed og hjÊlp og svar pÄ alle vore spÞrgsmÄl. Vi havde kontakten med Signe, en super behagelig person
Vh Flemming

God og tryg oplevelse
Tak for en virkelig tryg, god, behagelig og yderst professionel hjĂŠlp fra Ărskov Begravelsesforretning.
En personlig tak til Signe Vinding, for en yderst empatisk, vĂŠrdig og menneskelig tilgang til situationen og opgaven, hjemme hos os.
Signe formÄede at kommunikere en masse vigtige informationer og samle alle trÄde i de svÊre dage efter min mors pludselige bortgang.
Alt blev fulgt til dĂžrs og alt gik derfor som det skulle. En helt igennem god og tryg oplevelse. Tak â€ïž
Vi kan varmt anbefale Ărskov Begravelsesforretning til andre.

Vi havde en god
Vi havde en god, tryg og yderst professionel oplevelse med Ărskov og kan varmt anbefale dem til andre.

Empati og professionalisme
Birgitte Poulsen tog pÄ empatisk og professionel vis hÄnd om opgaverne i forbindelse med min mands bisÊttelse m.v.
Alt blev udfĂžrt vĂŠrdigt og hensynsfuldt, ved fremvisning i kapellet, i kirken og ved kĂžrsel med rustvogn.
Jeg kan kun anbefale Ărskov Begravelsesforretning.

Ărskov Begravelsesforretning kan varmt anbefales
Ărskov Begravelsesforretning har givet os meget stor hjĂŠlp i forbindelse med vores mors dĂždsfald. Vi kan varmt anbefale Ărskov Begravelsesforretning.
Mogens Abildgaard

Svar frĂ„n Ărskov Begravelsesforretning
De var meget prĂŠcise og informerende
De var meget prÊcise og informerende. Jeg fÞler mig mÞdt af venlighed og tÄlmodighed.

Detta Àr Trustpilot
LÀs mer om andra typer av omdömen.
LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.
HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.