Den 1. Maj bestilte og betalte jeg for små 3000 kr dele. Dags dato 28 Juli har jeg intet modtaget. Har gentagende gange rykket for de bestilte ting, hver gang forgæves. Vil på INTET tidspunkt anb... Se mer
Företaget har svarat
Bestilte to Afgangsknæ, DryJoint til Mercruiser V8 motor. På hjemmesiden var de angivet som "Original Mercruiser vare". Ved modtagelsen viste det sig at være af fabrikatet "RecMar". Kvaliteten kan si... Se mer
Företaget har svarat
Hold jer langt væk. Rolf er en svindler af værste skuffe. Han er stoppet ved nytdrev skriver han på FB men sælger som han stadig er der. Værste service og utroligt han kan sove om natten
Hej Bådfolk. Jeg har nu flere gange købt vare hos Rolf. Aldrig har jeg fået bedre service, Rolf deler også ud med hans viden ang. foranstående reperationer, varen du bestiller passer bare og kommer... Se mer
QMI,Royal Purple,Mercruiser,OMC,Alpha One Gen I,Alpha One Gen II,lower unit Alpha One,upper unit Alpha One,OMC Cobra,erstatningsdrev,billige drev,hvilken olie på motoren,hvilken olie på drevet,service på bådmotor,gearhjul til mercruiser,gearhjul til omc,
Danmark
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Kan helt klart anbefales, stor viden inden for sit fag og meget god service.

Svar från Nytdrev
Alletiders god service, overskuelig hjemmeside med tegninger over de forskellige dele, så man får bestilt de rigtige varer første gang.
Ellers er Rolf flink til og hjælpe hvis der er spørgsmål.

Svar från Nytdrev
Det er TOTAL styr på tingene. Rolf svarer inden for ganske kort tid, sender alt på skrift, holder sine aftaler og ved i øvrigt mega meget om både, motorer. En ren fornøjelse at få vores båd serviceret og skiftet drev hos nytdrev.dk.
Kunne jeg tildele nytdrev.dk 6 “officielle” stjerner gjorde jeg det, så de må “nøjes” med disse: * * * * * *
Tak!

Svar från Nytdrev
Mange tak for hurtig ekspedition og god vejledning, man kan altid regne med nyt drev.dk
Utrolig fornuftige priser samt hurtig og god service.
Vil bestemt benytte mig at nytdrev.dk igen.
Rolf fra nytdrev.dk har styr på sin forretning. Her er der ekspertise og rådgivning i top. Altid hurtige leveringstider og reservedele i god kvalitet.
Helt klart en anbefaling herfra.

Svar från Nytdrev
Altid super service og hjælp, når jeg ringer til Rolf fra nytdrev, uanset tid og dag,
Og varene leveres altid til tiden 👍

Svar från Nytdrev
God rådgivning, Gode priser samt fed hjemmeside!
Man får altid en god og kyndig vejledning, og de er hurtige til at svare på mails! :)

Svar från Nytdrev
Har altid fået hurtig svar på mails, god kvalitet på reservedele, hjælp med søgning efter stumper osv. Ingen klager herfra
Et forbedringsforslag kunne være at track&trace nummeret blev mailet når pakken var sendt.

Svar från Nytdrev
Kan kun anbefale nyt drev kanon service og meget kyndig vejledning
mvh Mads Asaa

Svar från Nytdrev
Meget lang historie kort, det tog monster lang tid og tre rykkere inden mine varer blev leveret.
Her kunne jeg konstatere at Nytdrev havde sendt en anden drevolie end den de reklamere med på deres hjemmeside, og som de stadig reklamerer med (US high performance) Jeg kontakter ejeren der oplyser at dette skyldes at:
"Quicksilver har en drevolie kaldet High Performance. Vi er gået bort fra brugen af denne olie af flere grunde:
1) Dansk distributør har ikke lovpligtige Sikkerheds- og Produktdatablade
2) Dansk distributør oplyser ikke på en faktura, om der er inkluderet lovpligtige skatter og afgifter i prisen
3) Olien er en SAE90
4) Olien skal iflg. den engelsk-sprogede label udskiftes for hver 50 timer ved brug i saltvand !
5) Der findes ingen danske labels på emballagen."
Citat slut.
Dette til trods er det stadig den der reklameres med på nytdrev.dk?
Den anden olie jeg får tilsendt kan jeg købe på en dansk hjemmeside til kun 75 kr, mod de 175 kr som jeg har betalt hos Nytdrev.dk. Da jeg gør opmærksom på dette skriver ejeren i en email at det andet firma omgår danske regler og lovgivning, da han selv overholder alle love og regler og den anden hjemmeside derfor må gå uden om reglerne eller som han skriver:
"Linket du henviser til i en af dine mails omkring en "mulig tilsvarende olie" kender jeg ikke. Produktets udsalgspris fortæller mig, at web-butikken handler uden om de officielle danske salgskanaler, mangler de nødvendige dokumenter mv. som jeg tidligere har beskrevet"
Citat slut.
Yderligere er embalagen på den ene olie brugt og der er sivet olie ud i hele pakken. Dette forholder Nytdrev sig på intet tidspunkt til, selvom det fremgår af alle mine emails.
Jeg sender ca 9 emails, hvori det hele tiden fremgår at jeg enten gerne vil ha den varer jeg er lovet ellers må han tage sine vare tilbage.
2 gange får jeg bare en mail tilbage, hvor der står "tal pænt" hvilket jeg selv sagt finder stærkt provokererende, da jeg alene gør opmærksom på at han ikke har sendt det lovede produkt og i øvrigt leverede langt efter den aftalte tid, samt at handle over internettet altid kan gå tilbage indenfor 14 dage.
Jeg er så træt af denne her virksomhed (læs. ejeren ) og jeg orker ikke at fortælle hele historien. Men til sidst fik jeg en mail om at at jeg kunne sende det hele retur.
Desværre for mig var det for sent, jeg stod og skulle bruge delene så jeg havde desværre ikke muligheden.
Jeg kan se fra andre anmeldelser af Nytdrev.dk at de har en ret kreativ udlægning af begivenhedernes gang, så såfremt du ønsker at anfægte min udlægning, så lægger jeg vores email korrespondance op istedet, den kan du vil næppe løbe fra.
------------------------------------------
Opdatering.
Nytdrev har skrevet et ret truende svar på min anmeldelse. Man kan læse herinde, at dette åbenbart er et modus de ynder at anvende. De slutter af med at offentliggøre min adresse og navnet på min kæreste som har intet med dette at gøre, meget ubehageligt.
Men tillad mig da at svare.
1. Kunne det tænkes at når Trustpilot, som jo ikke har nogen interesse hele historien, skriver til jer at i skal stoppe, så skyldes det at i for længst har overskredet alle fornuftige spilleregler i jeres ihærdige forsøg på at stoppe al negativ omtale af jeres virksomhed ?
2. Når i nu skriver: "Afslutningsvis skal vi anmode dig om at læse, hvad vi skriver til dig, og ikke det du vil læse."
Så kunne i jo passende gøre det samme. Jeg har INTET sted skrevet noget om "Quicksilver High Performance drevolie", jeg har derimod, skrevet at jeg bestilte US High performance drevolie ( hvilket stadig, dags dato er den olie i siger i sælger på jeres hjemmeside), men det var ikke den jeg modtog, Jeg modtog en gearolie ved navn ELF tranself type B. Hvis i har behov for bevis så sender jeg gerne billeder og alt andet dokumentation i ønsker.
Syntes i selv det er ok at reklamere med et produkt og sende noget andet til jeres kunder ?
3. I skriver jeg har en "fjendtlig form for kommunikation" Jamen i sender mig et andet produkt end det i lover og ydermere så er forseglingen på den ene dunk brudt, så der er olie over det hele. Når jeg gør opmærksom på det så nægter i at det er et problem! Men prøv at høre, hvis i bestilte en speedbåd og jeg så sendte en jolle så var i nok heller ikke helt tilfredse vel ?
Jeg har jo ikke skrevet andet end at i gerne måtte få rettet op på jeres fejl.
Men jeg kan da i samme åndedrag sige at en "fjendtlig form for kommunikation" er når man frigiver sine kunders privatinformationer, samt navnet på deres kæreste, syntes i ikke selv det er lidt ynkeligt?
4. I skriver: "i din anmeldelse af nytdrev.dk skriver du "læs ejeren" - det er et falsum. Ejeren af nytdrev.dk har ikke været i dialog med dig, men det har derimod en af firmaets sælgere."
Okey hvorfor underskriver den person jeg skriver sammen med sig så som Rolf Vxxxxxxxx Txxxxx som er navnet på den ejer der oprettede virksomheden Nytdrev d. 01 februar 2008 jf. cvr registeret. Lader i jeres sælgere underskrive sig som ejer ? Og hvis det er en sælger og i har så mange ansatte, hvorfor kunne jeg så ikke få et svar fra jer i 4 dage på grund af sygdom ?
5. Jeg havde egentlig ikke tænkt mig at gøre mere ved det, men når i nu selv vælger at skrive som i gør, så kan jeg da supplere med, at til trods for i fik mit motornummer så er det også lykkedes jer at sende det forkerte benzinfilter, verdensklasse !
6. Når i nu syntes jeg har en har en "fjendtlig form for kommunikation" så kan i jo passende læse den anmeldelse jeg lægger op af Marinelageret, som i min optik må væres jeres diametrale modsætning. Da de var i restordre med et produkt så ringede de og spurgte om det var ok hvis de kunne fremskaffe et billigere alternativ og jeg fik rabat på min ordre. De svare med et samme og er høflige og professionelle, og det bedste at det hele, jeg fik alle de rigtige dele, hvilket jo er rart når man bestiller noget :-).
Jeg syntes måske i skulle prøve at se lidt indad om der var noget i kunne gøre for at gøre jeres virksomhed bedre for at undgå de her situationer i fremtiden, fremfor at hænge jeres kunder ud på den måde. fremtidige kunder bliver jo også afskrækket fra at handle med jer, når man først kan forvente at modtage forkerte produkter og hvis man gør opmærksom på det, så bliver man tilsyneladende hængt ud både her og på jeres Facebook side med navn og adresse.
Slutteligt, hvis jeg har skrevet noget forkert så er i velkommen til at gøre opmærksom på det her, så skal jeg med glæde uploade dokumentation både foto og email eller andet i måtte ønske.
Mvh

Svar från Nytdrev
Har brugt Nytdrev.dk siden 2013 Fordi jeg havde en bekendt der også handlet der.som sagde til mig af af de har alt man skal bruge og servicen er helt i Top. Det skulle prøves, og ja servicen er helt perfekt, de har eller skaffer de vare man mangler. Delene er her 1 til 2 dage efter bestilling og betaling.. Eller du kan hente dem samme dag :D Jeg har kun haft gode oplevelser, når jeg har handlet Hos Rolf eller jeg har ringet til ham og Haft et spøgrsmål, Han er super god til bådmotor og ved alt, Det er en stor hjælp og kan ringe til Ham.. I fredag den 16/9-16 ringet jeg til Rolf. jeg manglet en køleslange til mit drev, den havde han da på lager, og jeg fik den samme dag og UDEN Beregning :) :) Det var super Tak herfra.
Mvh Tonny

Svar från Nytdrev
Jeg har brugt nyt drev gennem flere år og flere både. Jeg har altid fået professionel hjælp, selv når det har været et detektivarbejde at finde de rigtige data. Man er aldrig i tvivl om det engagement som ligger ved nyt drev, og jeg kan kun anbefale når drev

Svar från Nytdrev
Snakkede med nytdrev i sidste uge for at finde udaf hvad jeg skulle bruge af dele. Og bestilte delene til bådmotoren i søndags på deres hjemmeside. og modtog dem allerede Tirsdag. det kalder jeg en hurtig og god service. så ville klart anbefale dem til andre. og handler der også igen. hilsen Tommy Jensen.

Svar från Nytdrev
Den 1. Maj bestilte og betalte jeg for små 3000 kr dele.
Dags dato 28 Juli har jeg intet modtaget.
Har gentagende gange rykket for de bestilte ting, hver gang forgæves.
Vil på INTET tidspunkt anbefale dette elendige og amatøragtige foretagende til nogen.
YNKELIGT..!!!!

Svar från Nytdrev
Har handlet flere gange hos nytdrev.dk. De ved lige hvad man skal bruge, rådgiver gerne og sender hurtigt.

Svar från Nytdrev
Super god Servic🙏ringer til Nytdrev kl 20 ang en starter til min båd og kan afhente det kl 21 samme aften Det er helt iorden

Svar från Nytdrev
Efter en bestilling af div reservedele til et bravo drev fik jeg en forkert vare om den var forkert bestilt eller om der var tale om en fejl i varenummer ved jeg ikke med sikkerhed. Men kontakter dem om fejlen og få dage efter fik jeg tilsendt 2 styk af den rigtige vare trods jeg kun havde bestilt en.. Så super hurtig og god service..

Svar från Nytdrev
God rådgivning, US High performance reservedele, fed garanti og gode priser. Jeg får altid en god og kyndig vejledning, og de er hurtige til at svare på forespørgsler.

Svar från Nytdrev
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.