VARNING!
VARNING! bluff skräp kinaföretag uppger sig för att vara svenskt företag, har returnerat varor ingen återkoppling ingen kreditering VARNING VARNING!
Fin hemsida där dom uppger sig för att vara ett nordiskt bolag.
Vid leverans är jackan både för liten och inte alls den kvaliteten som utlovades.
Vid reklamation får jag reda på att returer ska tillbaka till Kina. All korrespondens med deras support är blandade mail där vissa är på svenska och andra är på tyska eller engelska.
Hade valt att betala genom klarna så öppnar en tvist vilken butiken nu tjatar med mail efter mail om att jag måste stänga innan dom kan gå vidare på något sätt.
Undvik!
Bluff! Uppger sig vara nordiskt men allt skickas från kina och kvalitén inte ens nära det som beskrivs. Undvik, undvik, undvik!
Företaget uttrycker sig som svenskt/nordiskt med en enda tjej som ska vara sååå passionerad i detta varumärke.
Allt är dock kina-skräp med dassig kvalitet, som inte håller vare sig mått och storlekar eller kvalitet mot kostnad.
Paketet blev först försenat och sen försvann och tog sedab långt över en månad att få hem. När man hör av sig får man "support" i form av lögner att paketet försökt levereras men att man inte är hemma medan paketet inte ens lämnat Kina (allting på lite halvt knackig svenska, som om du pratar med en översättare).
De försöker ge "kompensation" och ytterligare krånglar en månad.
Det är dyrt, dåliga grejer som inte ens följer storleksguiden eftersom när min jacka äntligen kom, var den jätteliten och inte alls den storlek som guiden hade informerat samt att den luktade avskyvärt och kändes plastig.
ALDRIG igen.