Nordic Bodycare.com Omdömen

Företagsinformation

1. Leverantör av skönhetsprodukter

Skrivet av företaget

Vores mål hos Nordic-Bodycare er altid at levere et super produkt og kundeservice af højeste kvalitet - vi er en 100% dansk ejet virksomhed som hjælper vores kunder med massageapparater til smertelindring

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

0 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Vi kontrollerar omdömen

Faulty goods

When the item finally arrived it did not work, the web page is not working, I fear this is a fake site selling over priced chinese rubbish.
I have written to their customer service email, with no response.

10 oktober 2022
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Underligt apparat.

For mig virker apparatet underligt. Synes, det er mere held end forstand at få gang i det, og det går ofte bare ud af sig selv, efter knapperne i et stykke tid bare har blinket. Knap 1 og 2 kan lyse samtidig men ikke de andre. Mangler nok bare en ordentlig manual, for når jeg har fået det i gang, er det fint. Det er lidt Kinaagtigt.Hurtig levering!

26 juli 2022
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kun ➕'er herfra. Kan anbefale Bodycare.com

Jeg har kun positivt at sige om dette sted og osse kun 👍🏻👍🏻👍🏻 for rigtig god kundeservice 😃
Jeg havde bestilt 3 produkter.
Den ene var en gave til min mand, desværre var det ikke noget for ham, og jeg kunne uden problemer sende produktet retur og fik mine penge hurtigt igen 😊
De to andre ting kom fra Kina, så der har været lidt leveringstid, dette blev jeg oplyst om inden køb.
De kom (lidt forskudt af hinanden). Desværre fungerede det ene produkt slet ikke for mig, så jeg kontaktede Christian (indehaver af bodycare) og har aftalt at sende det retur til ham. Nu afventer jeg bare at han modtager det og jeg fået mine penge retur, men jeg stoler på at det vil gå fint 😊👍🏻

Så kun positivt at sige herfra 😃🥳
Hilsen Mette

12 juni 2022
Omdöme utan inbjudan

Svar från Nordic Bodycare.com

Hej Mette, tusind tak for din anmeldelse, det glæder os at du har haft en positiv oplevelse og at vi levede op til dine forventninger! :)

mvh Nordic-bodycare.com

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg er mega træt af at blive ved med at…

Jeg er mega træt af at blive ved med at modtage mails trods det at jeg har unsubscribed tre gange. Noget er galt!

29 maj 2022

Svar från Nordic Bodycare.com

Hej Anne-Marie, det er da også rigtig irriterende at denne fejl er opstået selvom du har unsubscribed 3 gange, har du kontaktet os på mail så vi muligvis kunne have haft chancen får at hjælpe dig inden du fik skrevet en 1-stjernet anmeldelse?:)

Mvh Nordic-bodycare.com

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Fint produkt

Fint produkt, men savner en vejledning på dansk

15 maj 2022

Svar från Nordic Bodycare.com

Tak for din anmeldelse Jørgen, det er noteret og noget vi gerne vil implementere :)

Ingen levering endnu

Jeg kan, ikke rigtigt give nogle stjerner da jeg ikke har fået mit produkt endnu.

12 maj 2022

Svar från Nordic Bodycare.com

Hej Marianne, det er fuldt forståeligt, din ordrer er på vej, jeg har både prøvet og kontakte dig på telefon, men du har oplyst forkert telefon nummer, og ikke svaret tilbage på vores mail (tjek evt dit spam filter)

Vh Christian
Nordic-bodycare.com

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Lysterapi maske pro 2.0 fra…

Lysterapi maske pro 2.0 fra Nordic-bodycare har været et super køb - behagelig kundeservice som svarede på de få spørgsmål jeg havde til produktet - super tilfreds med den effekten den har på fedtet hud!!

20 februari 2022
Omdöme utan inbjudan

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.