Mit startsæt kom 1½ dag efter bestilling, jeg blev opdateret med ordrestatus lynhurtigt. Super hurtig levering, lækkert produkt, venlige svar på spørgsmål, jeg kan intet negativt sige om min oplevels... Se mer
Det här tycker kunderna
Havde bestilt 2 startsæt ved dette firma, og havde nogen spørgsmål vedrørende produkterne. De svarede super hurtigt, høfligt og forståeligt. Det er SÅ dejligt, når man føler sig vigtig som kunde, og... Se mer
Man er altid lidt skeptis overfor disse nye små netbutikker, men i dette tilfælde må man absolut give 5 stjerner. Levering er i top. Udbedring af restordre er i top. Behandling af reklamationer er i... Se mer
Jeg købte den 5. februar 2013 - et CE5 startersæt - og modtog sættet dagen efter (hurtig levering) - og har siden dag ét ikke røget en eneste alm. cigaret. Sættet fungerer, og så snart man finder ind... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
NonSmokers.DK leverer udstyr og tilbehør til det danske dampende folk. Vi tilbyder vaporizers til CBD produkter og smertelindring, samt traditionelle elektroniske cigarettter (e-cigaretter) og piber (e-piber). Kva vores mange år i branchen har vi reservedele og tilbehør til både gamle og seneste e-cigaret produkter.
Kontaktuppgifter
Hyltebjerg Allé 16, 2720, Vanløse, Danmark
- 38 76 11 45
- info@nonsmokers.dk
- www.nonsmokers.dk

Virkelig god kundeservice
Virkelig god kundeservice og hurtig levering. Jeg kunne ikke få tændt et af de produkter jeg købte, og de tilbød med det samme at sende et nyt, på trods af at der var gået noget tid. De prøvede også at hjælpe mig med at løse problemet, hvilket lykkedes, så det blev ikke aktuelt med en ombytning, men det er rigtig god kundeservice at det bliver tilbudt med det samme :)
Perfekt service
Perfekt service! Nonsmokers går langt for at hjælpe kunden. Jeg købte en e-pibe, og havde problemer med tanken. Jeg fik tilsendt en helt ny få dage efter.
Nonsmokers.dk kan klart anbefales! Det er ikke sidste gang, jeg handler der.

Svar från NonSmokers.DK
Lynhurtig levering, billigste pris og fantastisk produkt
Jeg købte en vaporizer hos nonsmokers, som var den billigste på markedet. Produktet fungerer perfekt og leveringstiden var under 18 timer - jeg bestilte endda om aftenen.
Indehaveren ringer personligt, mens han er i gang med at pakke enheden, da de beklageligvis ikke havde flere tilbage i den ønskede farve. Intet problem, specielt ikke med den gode service.
Handler helt sikkert der igen!

Svar från NonSmokers.DK
Købte et produkt hos nonsmokers
Købte et produkt hos nonsmokers, det kom hurtigt efter en dag, men var desværre defekt,fik det byttet lynhurtigt-men produktet levede desværre ikke op til mine forventninger, så det blev retuneret og min penge blev retuneret til min konto. Så alt i alt en god oplevelse med prof. service!

Lun hurtig levering 🌞🌞
jeg har i dag 27/6-2017efter 2 dage …
jeg har i dag 27/6-2017efter 2 dage modtaget mit t-rex e-cigaret startsæt og det lever fuldt ud op til min forventing et rigtig fint startsæt til små penge og tak for den lille extra ting vil helt klart bruge jeg i fremtiden når jeg ska bestille e-væske og andet og andbefale jer til venner og bekendte go sommer til jer hilsen den glade damper
Super Servis
nu skal det siges de ikke havde det jeg skulle bruge, men den mand jeg snakkede/skriv med (mail), var meget venlig og hjælpsom, og hjalp mig i en time før vi fandt frem til det jeg skulle bruge
det er kanon og hurtig servis (han svarede efter 10min)
at de har mulighed for at ligge så mange kræfter og energi i en kunde er virklig positivt og fedt.
Så alt i alt super indsats og super servis :)
Super service, Super hurtigt forsendelse!
Fik min pakke inden for 24 timer, Super!!
Fantastisk service!
Bedre service for man ikke!!
De havde ikke den varer på lageret, selvom der stod at de havde, men blev ringet op og fik et andet tilbud!
Jeg er en meget tilfreds kunde!!
Et firma jeg vil anbefale!
Forkert farve
Hurtig levering af E-pibe startsæt, men skuffet over, at der er sendt en pink pibe, når vi havde bestilt en lilla.

Rigtig god oplevelse
Gode priser, hurtig levering og fantastisk kundeservice! Jeg kan varmt anbefale at handle hos nonsmokers.dk
Bare god⁉️ 👍🏻
Bestilte varen Fredag kl. 10 modtog varen dagen efter Lørdag kl. 10.
Kan ikke gøres bedre.
god service og hurtig levering
Nu har jeg handlet et par gange ved nonsmokers, og hver gang hurtig service/levering, og også haft problemer ved produkterne som hurtig blev ekspederet til et nyt produkt, kan kun give top karakter ;)
Kanon service!
Min bestilling kom dagen efter jeg havde bestilt den, og produkterne var super lækre. dog var der en lille uoverenstemmelse med to produkter der ikke passede sammen. Super hurtig service, og bum - så var problemet løst. Jeg er yderst tilfreds og kan klar anbefales
God service til usædvanlig produkt
Firmaet er meget serviceminded og gør, hvad de kan for at vejlede deres kunder korrekt.
Jeg har i et par år søgt efter et bestemt genopladeligt batteri (3,7V, AAA-type) til en mp3-afspiller og først efter flere forespørgsler på nettet og hos diverse el-butikker, fandt jeg ud af, at denne type batteri normalt bruges til e-cigaretter og derfor ikke bliver solgt i ”normale” butikker.
Efter en kort mailkorrespondance med Jan, for at være helt sikker på størrelsen, kunne jeg bestille det helt rigtige batteri hos ham.
Så selvom jeg ikke skulle bruge noget i forbindelse med firmaets kernekompetence, gav de fremragende service.
Jeg kan kun sige rosende ord om Non smokers.dk
Der er en super service og altid venlige personale, når man snakker med dem. Der er ALDRIG problemer ved reklamation. Super butik, kan kun anbefales fra mig.
Godt udvalg - gode priser - super service
Overskriften siger det hele - jeg kommer stensikkert til at handle her igen.
Meget hjælpsom medarbejder/ejer.
Tak for en god handel!
Ubetinget den bedste service jeg nogensinde har modtaget!
Jeg er en yderst erfaren nethandler... jeg modtager i gennemsnit 1 pakke om ugen med en vare købt på nettet i Danmark eller i Udlandet.
Derfor er det fedt, at kunne konstatere, at den ubetinget bedste service jeg har modtaget er fra en dansk webshop, nemlig Nonsmokers.dk.
En klar anbefaling herfra!
/Rasmus M
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.