Nemsoftware Omdömen

TrustScore 4 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg har købt et produkt ved Nemsoftware, deres link virker ikke for købet. De vil ikke refundere pengene, de skriver til mig at nu har jeg aktiveret linket med brugerkoden. Ingen support.... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg valgte at købe en Microsoft Office pakke igennem Nemsoftware. Jeg var lidt skeptisk da det var mit første køb. Jeg modtog en licensen ca. 5 min efter transaktionen var fuldført, men til min... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Svaret er kort og præcist, ligesom oplevelsen ved købet af softwaren. Man finder den software man har brug for, køber den og et minut senere kan man downloade og indsætte den medsendte licenskode. For... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Office 2021 produkt nøgle. Nem hurtigt levering. Produkt nøgler kan kobles sammen med Microsoft konto så det fremadrettet kan downloader derfra hvis man skifter pc. Hvilket ikke altid er muligt fra a... Se mer

Företagsinformation

1. Programvaruföretag

Informationen kommer från olika externa källor

Nemsoftware tilbyder software licenser i alle afskygninger. Ver en fuldt ud dansk virksomhed med solide danske værdier. Vi sætter selv pris på en god service, og derfor betyder kundeservice meget for os! Vi levere omgående alle ugens dage, 24 timer i døgnet.

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

0 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ikke istand til at afhjælpe problemet…

Ikke istand til at afhjælpe problemet med installationen. Gav op eller havde ikke forstand på problemet.

Jeg har selv løst det ved at slette og geninstallere fra ny

6 mars 2023

Hej Per

Vi har prøvet og er stadig igang med at at løse dit problem, som vi ikke har set før og som ligner et isoleret problem på din Mac Mini.

Det beklager jeg naturligvis rigtig meget og vi gør hvad vi kan for at løse det igennem vores support som du er i dialog med.

Bedste hilsner,

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Meget billige priser på kendte brands

Meget hjælpsom kundeservice med hurtige svar - og ikke mindst gode og meget billige produkter. Jeg sparede mere end halvdelen af prisen på det program, jeg var ude efter, og fik, fordi det lå i en pakke, oven i købet tre yderligere programmer med.

4 mars 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg købte Office pakken hos…

Jeg købte Office pakken hos Nemsoftware. Ordre og levering går rigtig fint men når man løber ind i problemer med installationen som for eksempel at licens nøgle ect. ikke virker og kontakter support er der ingen der vender tilbage. Jeg har betalt for en vare som ikke kan leveres. det er ikke fair.

12 januari 2023
Omdöme utan inbjudan

Hej Henrik

Det er bestemt ikke fair, at du har købt et produkt som ikke virker efter hensigten. Jeg kan se du ikke fik tilsendt en licens nøgle i mailen som kommer automatisk efter dit køb. Det er en beklagelig fejl som jeg får kigget på hurtigst muligt, så det ikke sker igen.

Jeg kan se, at vi besvarede din henvendelse inden for en time og løste problemet. Men det retfærdiggør naturligvis ikke problemet du har oplevet. Det er vi er rigtig kede af og beklager mange gange.

Hvis du ser dette svar - vil du så ikke være venlig at tjekke din spam indbakke? For du skulle gerne have et svar fra supporten i din indbakke :-)

De bedste hilsner,

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg forsøger at downloade windows…

Jeg forsøger at downloade windows 10,det fungerer ikke fordi jeg får en fejlkode som jeg beder Nemsoftware om at forklare hvordan jeg kommer videre, jeg får det svar at jeg muligvis har noget som blokerer. Det kan jeg ikke bruge til noget, det er Nemsoftware der har fejlkoden. Jeg her brug for hjælp, det kommer ikke, hvad sker der, har de bare beholdt mine penge ??
Mvh Morten Asserbo

6 januari 2023

Kære Morten

Tak for din anmeldelse

Jeg beklager meget, at du har haft problemer med at downloade Windows 10 og at du ikke har fået den hjælp, du synes, at du har brug for. Det er bestemt ikke acceptabelt at du har det på den måde.

Vi hjælper alle vores kunder igennem alle problemer som skulle opstå i forbindelse med installation og det gælder naturligvis også dig.

Du oplever et problem med installationen. Et problem (ud fra fejlkoden) som er lokalt på din PC og noget som blokere. Det er Microsoft selv, som laver den anviste fejlkode og ikke os selv. Vi prøver at hjælpe så godt vi kan ud fra den anviste fejlkode.
Selve installationen er iøvrigt ikke noget med vores produkt at gøre og derfor må jeg indrømme, at jeg er en smule irriteret over, at skulle forsvare det i et offentlig forum når vi gør hvad vi kan for at give den nødvendige hjælp. Vi kunne aldrig drømme om ikke at hjælpe eller holde nogen som helst af vores kunders penge tilbage. Jeg synes det er en meget grov anklage som intet har på sig!

Du ønsker ikke yderligere hjælp og ønsker pengene tilbage. Det har vi imødekommet.

Jeg er ked af, at vores service niveau ikke har mødt din standard.

Beklager og med ønsket om en god dag.

De bedste hilsner,

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.