MyPlanet Rejser Omdömen 804

TrustScore 5 av 5

5,0

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

3 ugers perfekt planlagt rejse i Japan. Myplanet er gode til at lytte og har stor viden om,hvad der kan fungerer. Der er 2. gang de planlægger en stor rejse for os og vil klart anbefale og selv bruge... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Igen en skøn rejse. Vi har været i Los Angeles, New Zealand (Nordøen i autocamper) og Hawaii. Som altid med MyPlanet havde vi en skøn rejse, alt var som vi havde ønsket og alt klappede med biler og... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kære Rikke. Tak for dejligt møde fredags, hvor vi talte om mit kommende krydstogt og om mulig rejse til Japan. Skønt mødelokale, hvor vi havde de hyggeligt med en kop kaffe. Du har en meget stor viden... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi er netop vendt hjem fra endnu en rejse til Australien hvor vi igen har benyttet MyPlanet for at få 100% ud af ferien. Et yderst kompetent rejse selskab som formår at sætte ønsker og behov sammen... Se mer

Företagsinformation

1. Resebyrå
  2. Kulturresor
  3. Rundturer
  4. Researrangör

Skrivet av företaget

Vi tilbyder rejser med fuld support hele vejen Du kan altid komme i kontakt med os. Vores rejsekoordineringsteam står til rådighed fra start til slut på din rejse. Du får en personlig og engageret Trip Coordinator og en døgnåben telefonisk assistance i tilfælde af nødstilfælde undervejs på rejsen. Om MyPlanet Rejser MyPlanet blev grundlagt i 1963 og tilbyder personlige, skræddersyede og fuldt supporterede rejser til mere end 40 lande i hele verden. Vores individuelle rejser bygger på omfattende viden om vores rejsemål, et prisvindende team af professionelle rejseeksperter og en personlig service i særklasse. Uanset hvor du rejser hen, kan du regne med fuld support. Med en 100 procent finansiel sikkerhed kan du drømme, bestille og rejse helt uden bekymringer. Læs mere på vores hjemmeside: https://www.myplanet.dk

Tag os med på råd

Skrivet av företaget

MyPlanet Rejser
MyPlanet er et af Skandinaviens ældste rejseselskaber og en førende specialist inden for rejser til alle verdens kontinenter. Siden 1963 har MyPlanet hjulpet mere end 100.000 rejsende med at opfylde deres rejsedrømme. 98% af vores gæster siger, at de gerne vil rejse med os igen. Sætter du pris på sikkerhed, kvalitet og en bekymringsfri rejse? Så skal du bestille din rejse hos os!
100% skræddersyede rejser
MyPlanet tilbyder personlige, skræddersyede og fuldt tilrettelagte rejser med support hele vejen til mere end 40 forskellige lande. Vores rejseeksperter har mange års erfaring og kan derfor bidrage med det lille "ekstra" til din drømmerejse.
Personligt og engageret
Vi samarbejder tæt med vores partnere og flyselskaber på vores forskellige rejsemål. Vi rejser regelmæssigt til vores destinationer og besøger både de kendte områder og de mindre kendte unikke steder, som de færreste rejsende normalt kender til. Disse små perler vil vi naturligvis dele med dig!
Du er dækket af Lov om Pakkerejser
Når du køber en rejse hos MyPlanet med fly, transport og overnatning, så er du dækket af Lov om Pakkerejser.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Amazing planning

Everything was really well planned and I could not have wished for a better vacation.
I was solo traveling to Japan and must honestly say that I was a bit worried about all the trains and different connections that were planned, but everything just turned out so well and smooth, which I can only thank myPlanet for.

25 augusti 2023

Dear Tobias,

We are thrilled to hear that your solo trip to Japan was such a success! It's completely understandable to have concerns about navigating a new country, especially one as vibrant and diverse as Japan. We are delighted that our planning and arrangements helped make your journey smooth and enjoyable.

Should you ever decide to embark on another adventure or have any questions, please don't hesitate to reach out. We're here to assist and ensure you have many more fantastic travel experiences.

Thank you for choosing MyPlanet as your travel partner!

Warm regards,

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Alt fungerede fint fra start til slut

Alt fungerede fint fra start til slut. Vi blev virkeligt holdt i hånden under hele rejsen, så der ikke var tvivl om hvad vi skulle. Vi var i New York og med tog til Washington. Mega gode hoteller. Og den cykeltur i Washington kan godt anbefales, da man bare se så meget man ellers ikke ville have gjordt. Og så var guiden rigtig god til at fortælle.

6 september 2023

Kære Rubak,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Det lyder som om, du havde en fantastisk rejse til New York og Washington, og vi er glade for at høre, at alt fungerede så smidigt for dig fra start til slut. At udforske byerne på cykel og have en dygtig guide til at vise dig rundt er virkelig en fantastisk måde at opleve de skjulte perler og historierne bag seværdighederne.

Hvis du nogensinde planlægger en anden rejse eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe med at skabe flere uforglemmelige oplevelser for dig.

Tak for at vælge os som din rejsepartner!

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Skræddersyr en rejse ud fra vores…

Skræddersyr en rejse ud fra vores interesser

29 augusti 2023

Kære Bruno,

Tak for din feedback! Vi er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores rejsetjeneste. Vores mål er altid at skræddersy rejser, der passer præcis til vores gæsters interesser, så det er dejligt at vide, at vi har kunne opfylde dine behov.

Hvis du nogensinde har brug for at planlægge en anden rejse eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe med at skabe flere uforglemmelige rejseoplevelser for dig.

Meget positiv oplevelse

Vi har haft en virkelig god oplevelse med at bestille vores drømmerejse hos MyPlanet.
Vi havde sendt forespørgsel på rejsen via hjemmesiden, og blev efterfølgende ringet op.
Rejsekonsulenten Rikke fangede hurtigt vores ønsker og behov og kom med et flot gennemarbejdet forslag.
Vores dialog med MyPlanet har altid foregået i en rar, imødekommende, lun og positiv tone.
Det har været let at komme igennem til firmaet, og Rikke har på rekordtid vendt tilbage, hvis hun har været optaget.
Vi har følt os rigtig godt behandlet. Ingen stress eller pres omkring at bestille.
Prisen på netop vores rejse matchede andre tilbud. Prisen var endda bedre end hos konkurrenten, da vi har fået et par oplevelsesture med i købet.
Beslutningen faldt på at rejse med MyPlanet på grund af meget kyndig vejledning og Rikkes vindende væsen. Vi føler os i meget trygge hænder, og ser enormt meget frem til VORES DRØMMEREJSE (bryllupsrejse) 🏝️💞

24 augusti 2023

Kære Eva,

Tak for jeres fantastiske feedback! Det glæder os virkelig at høre, at jeres oplevelse med MyPlanet har været så positiv og behagelig. Vi er glade for, at Rikke kunne forstå jeres ønsker og behov og kunne skræddersy en rejseplan, der passer til jer. Det betyder meget for os at vide, at I har følt jer godt behandlet og trygge under hele processen. Jeg sørger for at bringe de rosende ord videre til Rikke, dem bliver hun glad for.

Vi ønsker jer en uforglemmelig drømmerejse og en smuk bryllupsrejse. Hvis I har brug for noget inden jeres rejse, er I velkomne til at kontakte os når som helst.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Rikke var meget sød og kompetent og vi…

Rikke var meget sød og kompetent og vi ser frem til en dejlig tur til Aussie-land :-)

29 augusti 2023

Kære Frank,

Tak for din venlige anmeldelse! Vi sætter pris på din feedback om Rikkes kompetente og venlige assistance. Det glæder os at høre, at du ser frem til en dejlig tur til Australien.

Vi er her for at hjælpe, så hvis der er noget, du har brug for inden din rejse, er du velkommen til at kontakte os.

Vi ønsker dig en fantastisk oplevelse i Aussie-land!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super gode råd og vejledning ved…

Super gode råd og vejledning ved bestilling af vores næste ferie fra Rikke Beckman

13 augusti 2023

Kære ADH,

Tak for din tilbagemelding! Vi er glade for at høre, at du har været tilfreds med Rikke's rådgivning og vejledning under bestillingen af jeres næste ferie. Vores mål er altid at sikre, at vores gæster får den bedst mulige oplevelse og rejse.

Hvis du har flere spørgsmål eller har brug for yderligere assistance, er du velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at være en del af jeres kommende ferieoplevelse.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

God og professionel vejledning og fantastiske rejser

Vi har rejst mange gange med MyPlanet og det er altid en god oplevelse. God, professionel vejledning inden rejsen bestilles og alt fungere upåklageligt under rejsen.

16 augusti 2023

Kære Pernille,

Mange tak for jeres positive tilbagemelding! Det glæder os meget at høre, at I har haft mange gode oplevelser med MyPlanet på jeres rejser. Vi sætter en ære i at give vores gæster den bedste vejledning og service, både før og under rejsen, så det betyder meget for os at vide, at alt har fungeret upåklageligt for jer.

Vi sætter pris på jeres fortsatte tillid til os, og vi ser frem til at kunne arrangere flere fantastiske rejseoplevelser for jer i fremtiden. Hvis I har spørgsmål eller ønsker hjælp med noget, er I altid velkomne til at kontakte os.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg skulle købe et gavekort

Jeg skulle købe et gavekort - og det gik fint og uden problemer .. måske der mangler en e-mail på Jeres kontakt-side, hvis man ikke lige havde tid til en omend - hyggelig - snak?

13 augusti 2023

Kære Pernille,

Tak for din tilbagemelding! Vi sætter pris på at høre om din positive oplevelse med købet af gavekortet, og vi er glade for, at det gik problemfrit.

Din observation vedrørende manglende emailadresse på vores kontakt-side er noteret, og vi vil bestemt tage det i betragtning for at forbedre vores service. Vi vil altid stræbe efter at gøre det så nemt som muligt for vores gæster at komme i kontakt med os, uanset om det er via telefon eller email.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi sætter pris på din feedback, da det hjælper os med at forbedre vores serviceoplevelse.

Mange tak og de bedste hilsener,

Kæmpe anbefaling

Vi er lige kommet hjem fra en 5 ugers rejse Down Under og har været super glade for at rejse med My Planet.
Vores rejseagent ( Rikke) var super sød og hjælpsom fra start til slut… Hun fik skræddersyet en fantastisk rejse til os! Lyttede til hvad vi gerne ville og hun kom selv med foreslag til, hvad vi også kunne se og prøve undervejs og var ærlig omkring, hvad der ikke gav mening at bruge tid og penge på….
M.P. har høj standard på hoteller, ture, billeje mm. Der er ALTID hjælp at hente undervejs på rejsen, hvis det er nødvendigt.
Vi har følt os i SÅ gode og kompetente hænder fra dag 1….
Kan varmt anbefale M.P. og vil glæde os til at bruge dem igen til vores næste rejse….
Så kæmpe anbefaling herfra og tusind tak for godt samarbejde og en helt fantastisk tur Down Under.

31 juli 2023

Kære Henrik,

Tusind tak for jeres skønne feedback! Vi er utroligt glade for, at I nød jeres 5-ugers rejse Down Under med My Planet.

Det glæder os at høre at Rikke, var super sød og hjælpsom fra start til slut. Vi er glade for, at høre at hun skræddersyede en fantastisk rejse til jer og tog hensyn til jeres ønsker, samtidig med at hun kom med spændende forslag til jeres oplevelser. Det er også godt at høre, at vores høje standard på hoteller, ture og billeje gjorde en positiv forskel på jeres rejse. Vi sørger for at bringe jeres roser videre til Rikke, dem bliver hun glad for.

Det er en ære for os, at I følte jer i trygge og kompetente hænder fra begyndelsen. Vi ser frem til at assistere jer igen på jeres næste eventyr.

Mange tak for jeres varme anbefaling og for det dejlige samarbejde. Vi er taknemmelige for, at vi kunne være en del af jeres fantastiske tur Down Under.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Good service

Good service. Execelent trip cordinator.

12 augusti 2023

Dear Peter,

Thank you for your feedback! We're glad to hear that you received good service and had an excellent Trip Coordinator.

If you have any more travel plans or if there's anything else we can assist you with, please don't hesitate to reach out.

We're here to ensure that your future experiences are just as positive.

Skøn rejse til Japan

Vi kom hjem fra en rejse til Japan for et par uger siden.( Forældre og voksen søn). Vi havde nogle ønsker til turen som Rikke lyttede til og planlagde efter. Det var vores første rejse til dette skønne land.
Alt fungerede fra start til slut. Vi var i Tokyo, Hakone, Kyoto og Hiroshima.
Det var dejligt, at have biletter og plads biletter til al transport. Alle biletter var i vores velkomstpakke som vi fik udleveret i lufthavnen i Tokyo.
Vores kontakt person var i jævnlig kontakt med os om alt var ok. Vi fik heldigvis ikke brug for hende, men rart, at hun var tilgængelig.
Der var 2 planlagte ture med privat guide. En i Tokyo og en i Hiroshima. Derudover en masse forslag til oplevelser på egen hånd.
Det blev den rejse som vi havde drømt om. Der var nye og meget forskellige oplevelser hver eneste dag. Så stor tak til Rikke fra My Travel.

11 juli 2023

Kære Ina,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Vi er utroligt glade for at høre om jeres skønne rejse til Japan og den positive oplevelse, I havde med os.

Det glæder os at vide, at Rikke lyttede til jeres ønsker og planlagde turen efter dem. Vi er glade for, at alt fungerede så problemfrit.

Vi er glade for, at jeres rejse blev præcis som I havde drømt om, og at I havde en masse forskellige og uforglemmelige oplevelser. Vi vil sørge for at viderebringe jeres tak til Rikke.

Hvis I har flere rejseplaner eller spørgsmål, er I altid velkomne til at kontakte os. Vi ser frem til at kunne hjælpe jer med endnu flere eventyr i fremtiden.

Great trip to Canada for 17 days

31 juli 2023

Dear Leif,

We're thrilled to hear about your great trip to Canada! Thank you for the review and the 5 stars.

If you have any more travel plans or if there's anything else we can assist you with, please feel free to reach out. Wishing you more wonderful journeys ahead!

Rejse til Australien

Endnu en fantastisk rejse til Oceanien som vores søde, dygtige og effektive rejsekonsulent har strikket sammen til os. Alle spørgsmål bliver besvaret og opklaret prompte. Der kan absolut ikke sættes en finger på vores oplevelse(r) med MyPlanet.

6 augusti 2023

Kære Troels,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er utroligt glade for at høre om endnu en skøn rejse til Oceanien, som vores dedikerede, dygtige og effektive rejsekonsulent har sammensat til jer.

Det glæder os, at alle jeres spørgsmål er blevet besvaret prompte, og at I har haft en problemfri oplevelse med os. Jeres tilfredshed er vores fornemmeste mål, og vi er beærede over at have bidraget til jeres oplevelser.

Hvis I har flere eventyr i tankerne eller hvis der er andet, vi kan hjælpe med, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står klar til at sikre, at jeres fremtidige rejser er lige så vidunderlige.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Everything was really perfect - would do it again

Everything was really perfect. Well planned trip to Canada and great assistance from our trip planner and our sweet trip coordinator who was with us on our entire 18 days journey. Would not hesitate travelling with My Planet again

11 juli 2023

Dear Helle,

Thank you for your kind words! We're thrilled to hear that your trip to Canada was a perfect experience, and we're delighted that our well-planned itinerary and the assistance of our dedicated trip planner and sweet Trip Coordinator contributed to your enjoyment.

It's wonderful to know that you appreciated the seamless coordination and support throughout your 18-day journey. We're proud of our team's dedication to creating memorable and hassle-free travel experiences.

We're honored by your positive feedback and the fact that you would consider traveling with MyPlanet again. We can't wait to have the opportunity to assist you with another amazing adventure in the future.

If you have any questions or need assistance in planning your next trip, please don't hesitate to reach out. We're here to make your travel dreams come true!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi har haft en fantastisk rejse til det vestlige USA

Vi har haft en fantastisk rejse til det vestlige USA i juli 2023. En rejse som blev udskudt i 2020 pga pandemien.
Turen har været rettet til, men stort set som planlagt i 2020. Vi har under hele den lange planlægning haft et godt samarbejde med Rikke fra MyPlanet. Hun har lyttet til vores ønsker. Alt har fungeret super fint.
Der er blev fulgt op hele vejen. Under rejsen har vi haft en god kontakt med conciergen, som også er kommet med mange gode tips og ideer.
Det er tredje gang vi rejser med MyPlanet og hver gang med stor tilfredshed.
De bedste anbefalinger og vi vender gerne tilbage igen.

27 juli 2023

Kære Svend Erik,

Tusind tak for jeres anmeldelse! Det glæder os utroligt meget at høre, at jeres rejse var en fantastisk oplevelse.

Vi er glade for at høre, at jeres rejse var skræddersyet efter jeres ønsker, og at I har haft et godt samarbejde med Rikke fra MyPlanet under hele den lange planlægningsproces. Det betyder meget for os at kunne tilpasse rejsen efter jeres ønsker og skabe en skræddersyet oplevelse.

Vi er beærede over, at I har valgt at rejse med MyPlanet hele tre gange, og vi er taknemmelige for jeres fortsatte tillid til os som jeres rejsepartner. Det er en sand fornøjelse at kunne skabe tilfredsstillende oplevelser for jer hver gang.

Vi vil sørge for at viderebringe jeres rosende ord til Rikke og resten af vores team. Vi ser frem til at kunne byde jer velkommen på jeres næste eventyrlige rejse, og hvis I har yderligere spørgsmål eller behov for hjælp, er I altid velkomne til at kontakte os.

Endnu engang tak for jeres anmeldelse!

3 generationer i Japan

Vi var 3 generationer afsted til Japan hvor vi besøgte Tokyo, Kyoto og Osaka. Turen var perfekt planlagt med stor hensyntagen til vores ønsker og der var masser af oplevelser i alle 3 byer.
Togturen med Shinkansen var en herlig oplevelse og at tage en tur med de "ordinære" tog i myldertiden var lidt af en blandet oplevelse hvor folk maser på både for at komme ind og ud, men sjovt at opleve.

De lokale guider var dygtige og rigtig gode til at fortælle om seværdighederne så vi har - trods aldersforskellen - alle haft en meget anbefalelsesværdig tur. Turen på museet hvor vi fik indblik i tiden med Samuraier og Ninjaer var en fin oplevelse hvor vi alle 5 blev iklædt Samurai-tøj til stor morskab for os.

17 juli 2023

Kære Elinor,

Mange tak for jeres fantastiske anmeldelse! Det glæder os utroligt meget at høre, at jeres tredje generation sammen rejse til Japan, var en perfekt planlagt og mindeværdig oplevelse.

Vi er glade for at høre at I nød masser af uforglemmelige oplevelser i alle tre byer. Det er fantastisk at høre, at turen med Shinkansen var en herlig oplevelse.

Vores lokale guider gør en stor indsats for at dele deres viden og lidenskab for seværdighederne med vores rejsende, og det glæder os at læse, at I har haft dygtige og engagerede guider, der har gjort jeres oplevelse unik og spændende.

Det er også fantastisk at høre om jeres sjove oplevelse på museet, hvor I blev klædt ud som Samuraier og Ninjaer. Vi er glade for at have kunnet bidrage til jeres morskab og mindeværdige stunder sammen.

Tak for at vælge os som jeres rejsepartner, og vi håber, at minderne fra jeres tur vil vare ved i lang tid. Vi ser frem til at kunne byde jer velkommen på en anden eventyrlig rejse i fremtiden. Hvis I har yderligere spørgsmål eller behov for hjælp, er I altid velkomne til at kontakte os.

Endnu engang tak for jeres anmeldelse.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vores familie på 5 er netop hjemvendt…

Vores familie på 5 er netop hjemvendt fra en FANTASTISK 5-uger tur til Malaysia og Indonesien. Vi havde nogle ideer ift. hvad vi gerne ville opleve på en ferie til Sydøstasien. My Planet (julie og hendes Kollega) guidede os og vi fandt frem til at Kuala Lumpur, Sumatra og Bali skulle være kernedestinationerne på vores rejse. Disse blev spækket med oplevelser, der tilsammen blev til vores drømmerejse. Tak til MyPlanet og til Julie + Kollega

26 juni 2023

Kære Thomas,

Mange tak for din skønne anmeldelse! Det glæder os utroligt meget at høre, at I nød jeres store rejse.

Vi er glade for at høre at vores team, og Julie i særdeleshed, var i stand til at guide jer og skræddersy den perfekte rejseplan. Det glæder os at høre, at jeres rejse var spækket med oplevelser og blev til jeres drømmerejse.

Det betyder meget for os, at I har valgt os som jeres rejsepartner, og vi er taknemmelige for jeres tillid til os. Vi vil sørge for at viderebringe jeres venlige ord til Julie, og resten af vores team. Det er vores mål at skabe uforglemmelige oplevelser for vores rejsende, og det er fantastisk at høre, at vi har opfyldt jeres forventninger.

Vi håber, at jeres minder fra turen vil vare ved i lang tid, og vi ser frem til at kunne byde jer velkommen på en anden fantastisk rejse i fremtiden. Hvis I har yderligere spørgsmål eller behov for hjælp, er I altid velkomne til at kontakte os.

Endnu engang tak for jeres anmeldelse, og vi ønsker jer alle det bedste!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Virkelig god service og gode råd hele…

Virkelig god service og gode råd hele vejen igennem

10 juli 2023

Kære Mads,

Tusind tak for de 5 stjerner og den flotte anbefaling, det er vi meget glade for.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

My Planet får vores absolut varmeste…

My Planet får vores absolut varmeste anbefaling. Vi har lige afsluttet 3 ugers roadtrip i Vest Canada med udlejningsbil og hotelovernatninger.

26 juli 2023

Kære Tina,

Tusind tak for de 5 stjerner og den flotte anbefaling.
Det er højt værdsat.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vores livs mest fantastiske rejseoplevelse med MyPlanet

Vi er så småt landet i hverdagen efter 23 dages rundrejse i Californien/Nevada: Los Angeles, Las Vegas, Yosemite, San Fransisco, Monterey, Santa Barbara, Redondo Beach. 2.400 kilometer tilbagelagt i bil. 64 kilometer har vi gået. 8 fantastiske og forskelligartede hoteller har vi boet på. Mindst 15 spisesteder. 2 stater.
Vi har fået en million indtryk og oplevelser, som dukker frem i hukommelsen drypvis her i dagene efter.
MyPlanet rejser var med os hele vejen uden at være påtrængende. De tilpassede rejsen efter vores ønsker, var gode at sparre med forinden. Vi fik grundig information omkring rejse, rejsemål, transfer, bil, hoteller og udflugter både inden afrejse og undervejs.
Indledende møde med trip coordinator, som var tilgængelig hele vejen (nærmest på alle tidspunkter af døgnet, på whatsapp).
Allervarmeste anbefalinger herfra.

22 juli 2023

Kære Gitte,

Tusind tak for jeres fantastiske anmeldelse! Vi er utroligt glade for at høre, at I har haft jeres livs mest fantastiske rejseoplevelse med MyPlanet på jeres 23-dages rundrejse i Californien/Nevada.

Vi vil sørge for at viderebringe jeres rosende ord til vores Trip Coordinator og resten af vores team. Det er vores glæde at have været en del af jeres uforglemmelige rejseoplevelse.

Endnu en gang tak for jeres varme anbefalinger. Vi håber at kunne byde jer velkommen på endnu en eventyrlig rejse i fremtiden. Hvis I har yderligere spørgsmål eller behov for hjælp, er I altid velkomne til at kontakte os.

De bedste hilsner,

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.