3 ugers perfekt planlagt rejse i Japan. Myplanet er gode til at lytte og har stor viden om,hvad der kan fungerer. Der er 2. gang de planlægger en stor rejse for os og vil klart anbefale og selv bruge... Se mer
Företaget har svarat
Igen en skøn rejse. Vi har været i Los Angeles, New Zealand (Nordøen i autocamper) og Hawaii. Som altid med MyPlanet havde vi en skøn rejse, alt var som vi havde ønsket og alt klappede med biler og... Se mer
Företaget har svarat
Kære Rikke. Tak for dejligt møde fredags, hvor vi talte om mit kommende krydstogt og om mulig rejse til Japan. Skønt mødelokale, hvor vi havde de hyggeligt med en kop kaffe. Du har en meget stor viden... Se mer
Företaget har svarat
Vi er netop vendt hjem fra endnu en rejse til Australien hvor vi igen har benyttet MyPlanet for at få 100% ud af ferien. Et yderst kompetent rejse selskab som formår at sætte ønsker og behov sammen... Se mer
Företaget har svarat
Vi tilbyder rejser med fuld support hele vejen Du kan altid komme i kontakt med os. Vores rejsekoordineringsteam står til rådighed fra start til slut på din rejse. Du får en personlig og engageret Trip Coordinator og en døgnåben telefonisk assistance i tilfælde af nødstilfælde undervejs på rejsen. Om MyPlanet Rejser MyPlanet blev grundlagt i 1963 og tilbyder personlige, skræddersyede og fuldt supporterede rejser til mere end 40 lande i hele verden. Vores individuelle rejser bygger på omfattende viden om vores rejsemål, et prisvindende team af professionelle rejseeksperter og en personlig service i særklasse. Uanset hvor du rejser hen, kan du regne med fuld support. Med en 100 procent finansiel sikkerhed kan du drømme, bestille og rejse helt uden bekymringer. Læs mere på vores hjemmeside: https://www.myplanet.dk
Skrivet av företaget

Søren Frichs Vej 38K, 1., 8230, Aarhus, Danmark
Julie er bare så dygtig, jeg er meget hjælpsom så meget dygtig.

Svar från MyPlanet Rejser
Fik god vejledning og der er 100% taget udgangspunkt i vores ønsker til turen. Vi glæder os til at skulle afsted.

Svar från MyPlanet Rejser
Fantastisk god kundeservice, der blev fulgt op på alle spørgsmål og der var hurtig tilbagemeldning.
Stor ros til Lene.

Svar från MyPlanet Rejser
Fik rigtig gode råd og god vejledning i forhold til rejseplan osv. Der kom hurtigt svar på alle mine spørgsmål.

Svar från MyPlanet Rejser
God dialog med MyPlanet medarbejderen i planlægningsfasen.
Omend, der i valg af hotel har været en flig af modvilje mod at efterkommer mine hotel ønsker, i den forstand, at MyPlanet gerne ville tage styringen og foreslår hotel kategorier, der lå en * over mine ønsker.

Svar från MyPlanet Rejser
MyPlanet har leveret en helt unik rejse for os. Det startede med en forespørgsel fra os, og vi fik Julie som vores rejsekonsulent. Langsomt men sikkert fik vi sammensat en rejse som matchede vores ønsker. Tre destinationer Tokyo, Hakone og Kyoto som ønsket blev booket. Vi havde alle 3 steder to kategorier at vælge mellem af overnatninger. Vi valgte de dyreste, omend det ikke var stor forskel på prisen samlet set. Shiba Park Hotel, Tokyo. Ichinoy Shinkan Ryokan, Hakone og Mistui Garden Hotel Kyoto-Sanjo, Kyoto. Fantastiske hoteller alle 3. Levede op til forventningerne og mere end det. Alle værelser gode størrelser også efter vestlige forhold. Fine senge. Original indretning på Ryokan med tatami måtter på gulvet, eget onsen bad på en delvis åben altan og traditionelle klædedragte til rådighed. Fin morgenmad alle steder. Superb japansk middag 2 aftener på Ryokan. To forskellige middage tilmed. Gode rejsevejledninger og gode tider mellem rejserne til de forskellige destinationer. Fantastisk 3 days free pass til Hakone som giver et væld af transportmuligheder i byerne, bjergene og på Lake Ashi. Vi blev ydermere tildelt vores egen kontakt 2 måneder før afrejsen. Sharon var til rådighed på mail og via whatsapp døgnet rundt og svarede på alle mulige spørgsmål vi havde inden. Under rejsen fulgte Sharon op flere gange for at sikre at alt forløb som ønsket og planlagt. Fra afrejsen i København til vi landede i København igen var Sharon til rådighed 24/7. Julie og Sharon har begge gjort et stort stykke arbejde og har fået tilrettelagt og gennemført en enestående rejse for os. Vi følte og trygge og godt hjulpet hele vejen fra bestillingen til vi var helt hjemme igen. Så er det ingen udfordring at rejse rundt i Japan på egen hånd. Næste gang turen går til Japan så vil vi helt sikkert bruge My Planet igen til at tilrettelægge den.

Svar från MyPlanet Rejser
Min søn og jeg er lige vendt hjem fra en ikke mindre en fantastisk og uforglemmelig ferie på Maldiverne.
Vores rejse konsulent Rikke Beckmann sammensatte den perfekte ferie for os som matchede vores behov.
Lige fra første kontakt blev vi mødt at en professionel, rummende og iden grad imødekommende konsulent som gjorde hele processen tryg, spændende, kommunikativ & personlig hvilket resulterede i en uforglemmelig rejse der var planlagt til mindste detalje.
Kan KUN anbefale MY Planet og Rejsekonsulent Rikke Beckmann.

Svar från MyPlanet Rejser
Vi havde en fantastisk rejse til Japan. Julie fra MyPlanet var meget behjælpelig i både planlægningsfasen med mange gode råd og ideer, og senere ifht hurtigt at besvare alle mulige og umulige spørgsmål vi havde. Alt klappede og gik helt efter planen. Vi vil helt bestemt bruge MyPlanet rejser igen.

Svar från MyPlanet Rejser
En stor tak til Rikke, som har ydet en fantastisk god og hurtig service i forbindelse med planlægning af en rejse til Australien.

Svar från MyPlanet Rejser
Vi havde en rigtig dejlig tur til USA, og MyPlanet Rejser var en meget stor hjælp for os både i planlægningsfasen og under selve rejsen.

Svar från MyPlanet Rejser
Vi har rejst med My Planet flere gange om året til Alaska og Canada Britta har altid fundet gode hoteller og opfyldt vores ønsker og behov til beliggenhed og standard. Hun har altid været meget hjælpsom og
lyttende.

Rejse til NEW ZEALAND
Vi har haft flere gode og informative samtaler med Rikke Beckmann angående en kommende rejse til New Zealand. Rikke kom med mange brugbare forslag til oplevelser, som vi ikke selv havde tænkt på. Hun giver en rigtig god service og arbejder top professionelt.
Vi kan kun give Rikke og MyPlanet de bedste anbefalinger👍
Jette og Karl

Svar från MyPlanet Rejser
Efter 3 år lykkedes det at komme til det Vestlige Australien, en hel fantastisk tur.
Rikke skal have kæmpe tak for planlægningen af turen

Svar från MyPlanet Rejser
Jeg deltog i et webinar, om en af mine drømme destinationer. Der var rigtig god inspiration til at sammensætte rejsen og det hele forgik i en meget venlig og behagelig tone.Og der var tid til at stille spørgsmål. Stor ros til Julie - som nu også har tilpasset og booket min rejse, efter mine ønsker. Indtil videre en rigtig god oplevelse. God dialog, forståelse, inspiration og erfaring med destinationen. Jeg føler mig helt tryg, især når man skal rejse alene - og glæder mig til rejsen!

Svar från MyPlanet Rejser
Vi fik hjælp af Rikke Beckmann og hun var simpelthen fantastisk. Da vi skrev til my planet, var vi fuldstændig på bar bund, med vores Japan tur. Vi bestilte turen efter kun 4 dages hjælp. Kan varmt anbefales.

Svar från MyPlanet Rejser
Imødekommenhed og professionel modtagelse. Straks viste det sig at medarbejderen havde indsigt og massere af forslag til vor tur til Canada og USA.

Svar från MyPlanet Rejser
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.