Hele goede ervaring! Ik was vooraf sceptisch omdat het eigenlijk te mooi klonk om waar te zijn. Maar mega mooi handgeschilderd schilderij met lijst ontvangen en goed regelmatig mailcontact gehad. Moch... Se mer
Det här tycker kunderna
Mottok et nydelig maleri av en katt. Hadde sendt forespørsel om et fotorealistisk maleri fra bilde, og fikk som etterspurt. Bildet var fantastisk bra, langt over forventningene. Prisen var rimelig... Se mer
Edit: Efter at have snakket med Mynewart, er fejlen blevet rettet og jeg ville købe kunst her igen. Der kan altid ske fejl, men med behagelig og venlig kundeservice når man langt. Tak for det ——— S... Se mer
Företaget har svarat
Én helt igennem fantastisk og positiv oplevelse. Fantastisk service med hurtige svar på korspendence, mellem kunde og Mynewart. Maleriet jeg bestilte, lever fuldt ud op til mine forventninger. J... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
Mynewart.dk - En danskejet webshop, der sælger flotte og billige håndmalede malerier. Vi har et bredt sortiment, der løbende udvides med nye malerier. Vi sælger primært abstrakte værker.
Kontaktuppgifter
Skovmærkevej 26, 6470, Sydals, Danmark
- info@mynewart.dk
- www.mynewart.dk
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Super service
Super service
Fået fremstillet maleri helt efter egne ønsker og blevet spurgt flere gange i processen for at de kunne ramme vores ønsker så præcis som muligt
Fantastisk maleri
Fantastisk maleri, faktisk endnu smukkere end på billedet.
Bestilte med ramme og allerede 35 min efter fik jeg bekræftelse På at maleriet var klar til afsendelse, jeg tænkte ja ja den er fin, men maleriet blev leveret kl 10 næste formiddag. Skal klart bestille her igen 👏👏
Fantastiske produkter og kanon service
Fantastiske produkter og kanon service. Bestilte malerier i andre størrelser end der var som valgmulighed, og det blev imødekommet, nemt og hjælpsomt, og ligeledes til en god pris.
Vi blev godt opdateret under forløbet, så vi vidste hvornår malerierne stod klar, og produkterne vi har modtaget oversteg alle forventninger.
Kan klart anbefales, og det er her vi i fremtiden vil handle malerier til vores hjem.
God oplevelse og god kvalitet
Rigtig god kvalitet
Har fået 2 store malerier herfra, og jeg er MEGET imponeret over, at man kan få så smukke malerier så billigt. Og den tid de skriver, at man skal forvente, før maleriet bliver leveret, passer spot on (i hvert fald for mit vedkommende).
Jeg er super tilfreds :) benytter det bestemt igen, hvis jeg skal have flere malerier.
Helt og adeles perfekt
Helt og adeles perfekt. Hurtig levering og opkald fra chauffør inden leveringen. Samtidig hjalp chaufføren med at bære maleriet op. Hænger nu flot på væggen.
Fik et længe ønsket maleri i julegave
Fik et længe ønsket maleri i julegave, og hold da op, hvor var det flot. Jeg bestilte herefter et selv, som nu også er kommet op at hænge, og er ovenud tilfreds. Stor ros herfra. Mvh Jytte.
ja ,flotte billeder.
ja ,flotte billeder.
jeg bestilte et billed op til juleaften, en gave til min kone.
hvad jeg ikke vidste, var ,at jeg skulle vente på malingen skulle tørre??!!??
nu sider jeg i skrivende stund og venter på "maling tørre" idag er det den 8.januar. jeg har intet hørt.( udover ,da jeg ringede og fik at vide malingen skulle tørre først)
jeg tænker, at trustpilot her, er blevet flittigt brugt af de ansatte?! " læg 5 stjerner hos trustpilot eller bliv fyret"
jeg har desværre svært ved ,at se service niveauet forplante sig til fem .
dog når man modtager telefon opkald , 4-7 minutter efter dette skriv er lagt op , fra ejeren. som kan venligst forklare ,at jeg har misforstået hjemmesidens indhold og overset nogle klausuler vedr. levering.
det erkender jeg . dog sætter det min tillid til trustpilot på en stor prøve. og jeg vil personligt tænke een extra gang om ,før jeg logger på trust pilot igen.
Fantastisk service!
Fantastisk service!
Jeg har bestilt et special lavet maleri og det gik ud over alle mine forventninger! Jeg kunne ikke være mere tilfreds og jeg kommer helt sikkert til at købe deres malerier igen :)
Kan stærkt anbefales. Flot resultat, fremragende service
Kan stærkt anbefales. Jeg bestilte to malerier 70x100 ud fra et par billeder jeg havde taget på en tur til Italien, og billederne, indramning og alt oversteg vores forventninger. Resultatet var fremragende, og ikke mindst den gode service vi fik undervejs i processen med en løbende status og delresultater af billederne. Kan kun anbefales på det varmeste.
God kvalitet
Da jeg bestilte maleriet til at blive malet, håbede jeg det ville blive lige så flot som på hjemmesiden, men det jeg har fået er langt pænere, tak
Det bliver ikke sidste gang
Great quality
Great quality. Nice communication i'm very happy with my painting of the ape
Kan klart anbefales
Hurtig levering og varen lever op til forventningerne.
Fantastisk
Hurtig mailkorrespondance
Hurtig og sikker levering
Så fantastisk flot maleri!
Dejlig oplevelse
Min mand og jeg har lige været personligt forbi Sønderborg og hente 2 flotte malerier til vores stue. Vi blev anbefalet stedet af et vennepar, og vi kunne bestemt godt finde på at kigge forbi.
Smukt maleri, men…
Edit:
———
Selve maleriet er smukt, selvom det ikke er det jeg så på nettet. Jeg vidste jo godt, at til den pris, så er det nok ikke europæiske kunstmalere, der laver malerierne, men jeg havde forventet, at man fik det maleri leveret, som bliver vist på nettet. Motivet er overordnet det sammen, men alligevel med tydelige forskelle og kunstneren er heller ikke den samme ifølge signaturen.

Svar från Mynewart.dk
Bare superflotte malerier
Bare superflotte malerier, som jeg på det varmeste vil anbefale.
Rigtig godt pakket ind ved levering, så der ingen skader var på rammen og billedet.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.