Mynewart.dk Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hele goede ervaring! Ik was vooraf sceptisch omdat het eigenlijk te mooi klonk om waar te zijn. Maar mega mooi handgeschilderd schilderij met lijst ontvangen en goed regelmatig mailcontact gehad. Moch... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mottok et nydelig maleri av en katt. Hadde sendt forespørsel om et fotorealistisk maleri fra bilde, og fikk som etterspurt. Bildet var fantastisk bra, langt over forventningene. Prisen var rimelig... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Edit: Efter at have snakket med Mynewart, er fejlen blevet rettet og jeg ville købe kunst her igen. Der kan altid ske fejl, men med behagelig og venlig kundeservice når man langt. Tak for det ——— S... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Én helt igennem fantastisk og positiv oplevelse. Fantastisk service med hurtige svar på korspendence, mellem kunde og Mynewart. Maleriet jeg bestilte, lever fuldt ud op til mine forventninger. J... Se mer

Företagsinformation

1. Konstgalleri

Informationen kommer från olika externa källor

Mynewart.dk - En danskejet webshop, der sælger flotte og billige håndmalede malerier. Vi har et bredt sortiment, der løbende udvides med nye malerier. Vi sælger primært abstrakte værker.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

16 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Billede med bjerge, duer og en engel

Fantastiske dygtige kunstmaler og meget billigt.
Var i fin dialog med Malthe og fik lige det maleri som jeg havde ønsket mig og bestilte et ekstra.
Virkelig god service.
Vil bestilte mange flere .
Med venlig hilsen Susanne

28 december 2022
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk maleri og suveræn service

Vi har købt et maleri malet på ordre med personligt motiv igennem Mynewart. Vi har fået intet mindre end en første klasse service hele vejen igennem på et niveau man sjældent får. Vi er meget glade for det smukke maleri som nu hænger i vores stue.
Hvis man kunne give 6 stjerner ville det være fortjent.

19 december 2022
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk service og gode priser

Fantastisk service og gode priser, svarer hurtigt på mail alt i alt super tilfreds. Hvis i mangler malerier så er det her det sker. Tak til Malthe som var super sød og venlig 😊🤙

19 december 2022

Ich bin begeistert!!

Ich bin begeistert! Wir haben uns ein Bild, dass bereits in der Galerie zu sehen war, in anderen Farben bestellt. Bei Farbe bin ich sehr pingelig - MyNewArt hat das perfekt hingekriegt und die Künstler haben die Wünsche perfekt umgesetzt.
Sobald wir uns ein weiteres Bild wünschen, werden wir dies wieder über diese Firma malen lassen.

13 december 2022
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Unbedingt die Zusammenarbeit mit GLS überdenken.

Hallo.
Ich kann mich meinen Vorrednern nur anschließen. Super Ware; netter Kontakt; alles in bester Ordnung. Aber...........
Man sollte die Zusammenarbeit mit dem Spediteur GLS dringend überdenken. Eine absolute Katastrophe.
(s. Bewertungen von GLS hier bei Trustpilot)

12 december 2022

Super service

Super service. Super produkter. Hurtig levering. Fair priser. What's not to like. Derudover blev showroom åbnet for os på en lørdag formiddag. Aftalen var, gennem god kommunikation, ukompliceret at lave med indehaveren af Mynewart.

2 december 2022

Vi besøgte showroom i Sønderborg

Vi besøgte showroom i Sønderborg, fik vist flere flotte malerier. Vi valgte et, men blev enig om visse ændringer. Fik løbende mail med foto af hele processen. Vi modtog malerier sidst i november og er meget glad for det. Vi har haft en rigtig god korrespondance med Mynewart

17 augusti 2022
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bestilte 3 malerier og fik dem 2 dage…

Bestilte 3 malerier og fik dem 2 dage efter. Billederne er helt som vist på hjemmesiden og med beslag til ophæng så vi er virkelig glade. Leveringsmetoden skiftede til fragtmand, men det fungerede fint og han ringede 20 min. inden. Bemærk at målene på hjemmesiden nogle gange er bredde x højde og nogle gange omvendt, men det kan man se inden bestilling.

24 oktober 2022

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse. Gode priser og hurtig levering. Var positivt overrasket over kvaliteten af malerierne.

22 september 2022

Fornem kundeservice & Flotte malerier fra Mynewart.dk

Vi har købt malerier hos Mynewart.dk - vi blev ganske enkelt meget overrasket over kvaliteten og firmaets helt igennem fornemme kundeservice. Havde ikke lige set at der var rabat på køb af 2 stk. malerier, så forespurgte kundeservice. Vi fik efterfølgende rabat på begge malerier. Så fornemt

Vi mangler malerier til flere rum og er ikke i tvivl om hvor vi henvender os igen :)

15 september 2022

God oplevelse

God oplevelse. Jeg ønskede et maleri i specialstørrelse og det blev malet og (efter tørretid) leveret til pakkeshop nær min adresse. God information og kundeservice. Kan kun anbefales.

26 augusti 2022

Kan varmt anbefales

Vi havde længe søgt et maleri i brændte farver og en bestemt størrelse. Det kunne Mynewart hjælpe med, de laver simpelthen et maleri i den str. man ønsker. 😀👍

10 maj 2022

Meget glad og tilfreds

Kom dagen efter bestilling.
Kvaliteten er super, og det lever i den grad op til forventningerne.. kommer helt sikkert til at købe flere malerier her.
Er en meget glad og tilfreds kunde

20 april 2022

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.