Jag beställde stänkskydd till min Subaru XV 2018. Snabb leverans med snygga stänkskydd och med monteringssats. De hade till och med lagt en liten spolervätska förstärkande medel från Tershine. Det kal... Se mer
Monteringsanvisningen kunde varit betydligt lättare att förstå lite bilder vore inte fel. Tycker inta att det finns några bra ställen att skruva på så fick göra ett eget plåtfäste för att få de... Se mer
Bra utbud på prylar. Christian är super hjälpsam när man kontaktar honom via mail, som finns på hemsidan hos mudflaps. Har bara haft bra upplevelse av prylarna och Christians service. Kommer defini... Se mer
Har besvarat 50 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis efter mer än 1 månad
Bra produkt!
De passade perfekt!
Laddade bara hem monteringsanvisningen till min bil sen var det bara att sätta dit dem, hade inga problem att skruva fast alla.
Rekommenderas! AAA+++++
Köpte en ny bil fanns inga stänkskydd inte en att beställa men det satt på dom billigare modellerna.Då kollade jag med mudflaps dom hade några som passade i orginalskruvhålen enkelt att sätta dit det blev hur bra som helst
Mvh Per

Svar från Mudflaps
Köpte mina stänkskydd till min Ford focus ST av er. Sänkte bilen lite så att dom tog i när man tar en kurva tänkte att dom slits ner men nej det är sån otrolig kvalité så än i dag skrapar dom i

Svar från Mudflaps
Beställde rallyarmour med polygummi. Dom är som nya två år senare med dagligt åkande med salt under vintern. Dom kostade lite mer men oj vilket gummi. Så otroligt stor skillnad med snö och slask och dom är j*vligt snygga tycker jag iallafall.
Dom tillverkas i usa och det blev lite lång leverans tid innan dom kom men det är ju inget man kan påverka. Grym support och service.

Svar från Mudflaps
Köpte Mudflaps till min nya Toyota RAV4 för 1 åt sedan, väldigt lätta att montera med bra montageanvisning.
Skärmarna har suttit på i 3500 mil och har bra kvalitet är snyggare och billigare än originalskärmarna!
Nöjd och belåten nu när jag sparar plåten, de kom snabbt med posten så nu slipper jag rosten, passformen är perfekt, de passade direkt!
Snabb leverans och bra service men framförallt, produkterna passar utan att du ska behöva göra ingrepp på din bil! Bult on när jag köpte till min Subaru Impreza och kvalitén gör att dom fortfarande ser nya ut 2 år senare
Köpte stänkskydden för lite över ett år sedan och dom är fortfarande fina och hela. Lätta att montera och sitter fint på bilen. Skyddar bra från stänk och håller bilen renare.
Supersnabb frakt och bra grejer, även bra priser med grejer som man inte hittar nån annanstans 👍👍
Vinst i ARN mot mudflaps vilket var helt väntat.
Nu väntar jag på att mudflaps ska ta kontakt med mig för återbetalning.

Svar från Mudflaps
Trevligt bemötande och produkten jag köpte blev jättebra på bilen.
Jag kommenterade att det saknades till flertalet bilar på.en annons på FB. Kommentaren raderades och när jag frågar om det får jag följande svar: "Hej Johannes.
Som du ser sparar vi kunders reaktioner och frågor. Men vi rensar efter en företagspolicy. Vi ser t.ex ingen vinning i att folk ska rekommendera en konkurrent eller skriva nedlåtande i våra betalda annonser.
Jag hoppas du överlever detta och kan gå vidare i livet.
/Christian, mudflaps.se"

Svar från Mudflaps
Garanterat bäst ställe att köpa sina stänkskydd från. Kvalitén är överlägsen "Wish/Kinaprodukter" eller hemmasnickrade skärbrädor från Ikea! Passformen är perfekt!
Bra kvalité och snyggt! Dock är den tilltänkta monteringen inte speciellt bra alls. Framför allt bak. Det blev att tillverka egna fästen bak(precis som fler anmärkt på).
Hjälpsamma vid frågor och önskemål isamband med beställning. Tar ansvar fullt ut när något har blivit fel. Kort & gott så är dem helt suveräna att ha att göra med.
Ville inte kontakta mig när jag ville lösa problem med fel vara.
anser att Kontakt med kunden lika viktigt som själva säljandet.
Snabb leverans, enkla instruktioner om man har problem och tillräckligt med skruvar och annat!
- Mycket välpacketerat.
- Riktigt fin kvalitet.
- Inga svårigheter att montera på evon
Klockrent =)