Fin produkt!Trevlig kommunikation, snabb leverans. Ligger i hammocken nu, på en höjd i min egen skog. Alldeles stilla. Bara för att testa, hade inte tänkt sova här inatt för jag ska se VM finalen i fo... Se mer
Som vanligt fungerade och fungerar bemötande, snabba leveranser och bra prylar. Dri-pak XXL funkar hur bra som helst. Får plats med de saker jag tänkt mej. HH safari, UQ snuggen, Tarp och sovsäck... Se mer
Smidigt köp! Betalade online, hörde av mig till butiken och fick hämta yogamattan inom en timma. Fantastisk service. Tunn yogamatta med suveränt grepp. Inte det minsta hal. Går att vika ihop o... Se mer
Kunde inte varit mer nöjd med min beställning <3 Tack momo jord för att jag fick möjlighet att handla av er. enkelt att beställa, enkel kommunikation i mail, snabb leverans m.m gjorde hela upplevelse... Se mer
Informationen kommer från olika externa källor
Bra och klocka saker du vill använda och behålla. Nära naturen. Nära hjärtat. Står på trädens sida. Hammockar och yogamattor, vindspel och bushcraft. Välkommen.
Älgstigen 1, 43350, Öjersjö, Sverige
- butik@momojord.se
- www.momojord.se
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Snabb och trevlig service
Snabb och trevlig service, fin webbplats och bra produkter och priser
Som vanligt fungerade och fungerar…
Som vanligt fungerade och fungerar bemötande, snabba leveranser och bra prylar.
Dri-pak XXL funkar hur bra som helst.
Får plats med de saker jag tänkt mej. HH safari, UQ snuggen, Tarp och sovsäck. Finns plats över för köket å lite till.
Lagt säcken på min SUP paddlat ut på havet.
Givetvis har jag vält. Säcken håller vad den lovar.
Nöjd.
Tycker att service är förstklassig
Tycker att service är förstklassig. Lätt att ta kontakt med samt snabb leverans.
Rekommenderar Momo Jord starkt.
Esbjörn Berghult
Snabb leverans och en riktigt snabb återkoppling på frågor och funderingar. Kommer använda butiken igen.
Grymma
Finns inget bättre som kund än när man ser att ens beställning hanteras och bekräftas samma dag som man lägger den. Varje gång med ett tackkort i leveransen. Inte första gången som jag beställer och absolut inte den sista.
Ett riktigt bra köp!
Ett riktigt bra köp.
Vackert hantverk med lugnande och stärkande funktion. Perfekt kombination.
Jag är super nöjd!
Älskar utseende och ljud
Älskar utseende och ljud. Lite svårt att den inte tål lite regn i vårt klimat 😊
Köpte tillbehör till min Hennessy…
Köpte tillbehör till min Hennessy Hammock som kom väldigt snabbt och smidigt. Beställde i helgen och paketet kom på onsdagen efter. Snabbupphängningskitet ser väldigt välgjort ut. Fungerar utmärkt! Jättenöjd!
Supersnabb leverans till brevlådan
Supersnabb leverans till brevlådan, rart förpackat och nöjd med produkten. Bör andninghalsbandet dagligen. Det är fint och funktionellt.
DD Superlight Myggnät.
DD Superlight Myggnät.
Super smidigt.
Kanon service och ett härligt bemötande!
Momo rekommenderas starkt. 👍👍
Snabb leverans direkt hem i postlådan
Snabb leverans direkt hem i postlådan. Beställde "sleep tape" som fungerar bra.
Fantastisk service och snabba på att…
Fantastisk service och snabba på att skicka varorna
Bra och snabb service.
Alltid snabba
Alltid snabba. Trevligt med en personlig hälsning medföljandes i leverans.
Mycket fin kvalité och snabb leverans!
Väldigt nöjd med produkterna från DD!
Snabb leverans, fina saker
Snabb leverans, personlig service o fina saker
Handlat här många gånger
Jättefint andningssmycke som…
Jättefint andningssmycke som uppskattades mycket av mottagaren.