Sammanfattning av omdömen

Baserat på omdömen, skapat med AI

Recensenterna hade en enastående upplevelse med det här företaget. Kunderna är mycket nöjda med produkterna, särskilt tandborstarna och borsthuvudena, som beskrivs som prisvärda och av god kvalitet. Många uppskattar den smidiga leveranstjänsten direkt till brevlådan och möjligheten att enkelt hantera prenumerationen. Många konsumenter lyfter fram den snabba leveransen och det bekväma abonnemanget som en stor fördel, vilket underlättar vardagen. Dock upplevde några att borsthuvudena för eltandborstar var något hårdare än originalen, och en del tyckte att förpackningen var onödigt stor.

Ämnen som oftast nämns

Product

Kunder noterar konsekvent positiva upplevelser med produkten. Många uppskattar det bra priset, det breda... Se mer

Quality

Recensenter nämner positiv feedback om kvalitet. Många kunder är nöjda med produkternas kvalitet, som... Se mer

Delivery service

Konsumenter uttrycker stor tillfredsställelse med leveranstjänsten. Många uppskattar den snabba leveransen,... Se mer

Price

Kunder delar positiva åsikter om priset. Många konsumenter anser att produkterna är prisvärda och lyfter fram... Se mer

Subscription

Recensenter belyser positiva aspekter av prenumerationstjänsten. Kunder uppskattar att de kan välja när de... Se mer

Baserat på följande omdömen

Helt perfekt! Jag är otroligt dålig på att byta tandborstar både till mig och barnen. Med habits kommer tandborstarna direkt i brevlådan varje eller varannan månad. Tandborstarna är behagliga att håll... Se mer

Bra produkt, Funkar bra när man borstar med eltandborsten. Jag har jämfört med orginalet och eran el tand borst huvud. Så skiljer det sig borsthuvudet eran är lite större än orginalet. J... Se mer

Jag är väldigt nöjd med min beställning, delvis för att jag gillar idén att man kan få hem dem varannan månad utan att behöva påminna sig själv om det, men också professionell och snabb service man fi... Se mer

Smidigt och en bra produkt. Har provat bådde vanlig och eltandborste. Bägge produkterna är bra kvalietet. Priset är cirka halva priset, leveransen direkt ibrevlådan, och kan själv bestämma hur du... Se mer

Det var så smidigt att tandborstpaket kommer direkt o brevlådan istället för att behöva hämta ut hos ombud. Tandborsthuvudet till oral-B tandborsten verkar riktigt bra. Har bara testat någon vecka än,... Se mer

Älskar att det är så bra pris, smidigt och fina, bra tandborstar! Vi har redan rekommenderat Habits till flera vänner 🙂 Önskar bara att man även kunde prenumerera på Tandkräm och Tandtråd hos Habits... Se mer

Smidigt att få bortshuvuden rakt in i brevlådan! Uppfyller samtliga funktioner samt kostar inte miljarder. Rekommenderar starkt, det medt preisvärda och relativt lätt att beställa alternativ!

Riktigt snabb leverans. Älskar att inte behöva tänka utan att abonnemanget berättar för mig när det är dags att byta tandborste! Lite hårda borsthuvuden till eltandborste men den manuella är den bästa... Se mer

Allt gick så smidigt och enkelt. Mina borsthuvuden var i brevlådan 2-3 dagar efter min beställning. Det är första gången som jag testar tjänsten och lär fortsätta göra och rekommenderar andra.

Så smidigt att aldrig behöva fundera på hur länge man använder sin tandborste, direkt när det nya paket dimper ner i brevlådan byter vi och har en fräsch tandborste hela tiden 👌

Bra produkt, kvalitet över förväntan med tanke på priset. Snabb leverans och smidig hantering. Enda jag kan klaga på är att alla tandborsthuvud hade samma färg.

En fantastisk tjänst! Barnen älskar sina färgglada tandborstar och jag har en grej mindre att tänka på. Snabb leverans och bra kvalité! Tack Habits!

Så himla smidigt tjänst. Snabb leverans. Själva borsthuvudet helt ok men gav en annan ”känsla” än vanliga OralB. Gjorde liksom lite ont att borsta med.

Kan bara säga att från att göra inköp, till att få mina tandborsthuvuden levererat och till att använda dem har varit toppen. Är mycket nöjd

Supersnabb leverans, mycket bra kvalité och mycket smidigt med hemleverans varje eller varannan månad så man slipper tänka på bytet.

Vi har fått första leveransen och ser fram emot att Habits kommer påminna oss om att byta tandborstar framöver. Vilket bra koncept!

Otroligt snabb leverans, beställde ena dagen och det kom fram nästa. Kul med olika färger på oral B för barn och de fungerar bra.

Har haft svårt att köpa tandborsthuvuden som inte är från oral-b men dessa va riktigt bra. Kommer fortsätta. Prisvärt och bekvämt!

Snabb leverans, billigare än i fysiska affärer. Bra tandborstar och borsthuvuden, dock är de lite hårdare än originalet till Oral B.

Smidigt att veta att det alltid finns något hemma och dessutom en påminnelse om att byta tandborste med jämna mellanrum.

Bra produkter men onödigt mycket emballage. Borde kunna skicka fyra tandborsthuvuden i en mindre förpackning.

Bra tandborstar, nättare än andra men på gränsen lite för hårda. Men absolut nöjd ändå.

Sköna tandborstar, men saknar färgring i olika färger. Får bli nagellack tillsvidare

Allt bra, inget att anmärka på. Produkten känns också bra. Snabb första leverans

Fin design, snabb leverans. Mycket väl godkänt av barnen. Något oklart vilka elektriska tandborstar som stöds.

Bra produkt. Tandborshuvudet har bra kvalitet och fungerar bra med hundenheten. Bra pris och bra leverans.

Smidigt att kunna välja när man vill ha sin prenumeration och att man även kan pausa. Även bra pris.

Jättenöjd! Otroligt skönt att få hem Borsthuvuden och paketet allt kom i var väldigt fint!

Jättesmidigt att få hem i brevlådan. Många olika modeller att välja på och bra pris!

Snabb leverans och ser framemot att få nya fräscha tandborstar varje månad :)

Snabb leverans och bra borsthuvuden! Känner sån skillnad på tänderna nu!

Levererade det som förväntades- kommer fortsätta med detta abonnemang👍

Jag är supernöjd med tandborste-huvuden som jag beställt från er!

Bra borstar inte plastiga som originalet. Något bättre kanske

Jättesmidigt att kunna välja olika tandborsthuvuden att få hem med jämna mellanrum. Bra priser och snabb leverans

Snabb leverans och borsthuvud ens känns bra i kvaliten!

Bra borstar, bra pris & hyffsat snabb leverans! Nöjd!

1. Butik med tandvårdsprodukter

Habits gör det enkelt att upprätthålla en god munhälsa för hela familjen. Vi erbjuder en smidig prenumerationstjänst som levererar nya tandborstar och tandborsthuvuden direkt till dörren enligt tandläkarrekommendationer. Med fräscha tandborstar som byts ut i tid säkerställer vi en effektivare rengöring och bättre tandhälsa för hela familjen.

4,7

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Smidigt och en bra produkt.

Smidigt och en bra produkt.
Har provat bådde vanlig och eltandborste.
Bägge produkterna är bra kvalietet.
Priset är cirka halva priset, leveransen direkt ibrevlådan, och kan själv bestämma hur du vill ha leverans, och ändra innehållet.
Svar tillbaks snabbt från kundtjänst via mail.
Jag är nöjd, har provat andra tandborstar, som är kopia av oralb el, som är sämre kvalitet än eran tandborstar.

31 januari 2026

Jättefina färger

Det gick snabbt och jag älskar färgerna på barntandborstarna. Vuxentandborstarna är trista i jämförelse. De kan också vara i färg tycker jag. De vanliga tandborstarna är mjuka att borsta med och sköna att hålla i.

24 januari 2026

Enkelt och prisvärt.

Enkelt och prisvärt.

22 december 2025
Logotyp för Habits

Svar från Habits

Tack för ditt omdöme Sara! Vi är glada att höra att du är nöjd.