Fantastisk ophold i skønne omgivelser Jeg havde et helt igennem skønt ophold på Molskroen. Stedet er meget flot og ligger helt perfekt ned til vandet med en fantastisk udsigt. Beliggenheden er idee... Se mer
Företaget har svarat
Rigtig lækker mad til julefrokost med mine kolleger. Smukke rammer og fantastisk venligt personale. Kommer helt sikkert igen. Har hørt meget godt om afternoon tea konceptet
Företaget har svarat
Molskroen tilbyder gastronomi af høj klasse, miniferier, selskaber og konferencer, alt sammen i skønne omgivelser.
Hovedgaden 16, 8400, Ebeltoft, Danmark
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 48 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Vi var til firmajulefrokost på Molskroen, og det var helt ærligt en af de bedste, jeg har været til. Fra det øjeblik vi trådte ind ad døren, følte man sig velkommen. Personalet var imødekommende, rolige og meget opmærksomme uden at være påtrængende – og det gjorde bare, at aftenen flød helt naturligt.
Maden var noget helt særligt. Hver servering var gennemtænkt, smagte fantastisk og blev præsenteret med stor respekt for råvarerne.
Omgivelserne sætter prikken over i’et. Der er en ro og en atmosfære på Molskroen, som gør, at man automatisk slapper af og bare nyder øjeblikket. Man mærker tydeligt, at der er styr på detaljerne, og at kvalitet betyder noget her.
Alt i alt en fuldstændig gennemført oplevelse og et oplagt valg til firmaarrangementer, hvis man gerne vil give sine medarbejdere noget, der føles særligt og veludført.
Hyggeligt og fint sted, lidt for stilrent for vores vedkommende til juleaften 🎄manglede julen.. men meget lækkert mad, flinke tjenere og lækkert værelse
Har lige været på den årlige tur til Molskroen og fået Afternoon Tea .
Og i år var det ekstra fantastisk hold da op nogle fantastiske lækkerier vi fik og ikke som det var før med buffet ,og det synes vi er helt fantastisk da vi ikke synes Molskroen er et buffet sted.
Og sikker nogle søde OG smilende tjener der var der hele tiden og gjorde det bedste man kan ønske af service
TAK for den oplevelse ❤️ til de nye ejer det er en god start 🙏🏽

Svar från Molskroen
Vi havde et fantastisk ophold på Molskroen.
3-retters menuen om aftenen var virkelig lækker – flot sammensat, velsmagende og tydeligt lavet med fokus på kvalitet. Morgenmadsbuffeten var intet mindre end fantastisk med stort udvalg og høj standard hele vejen igennem.
Vi boede i et stort og rummeligt værelse i den nærliggende bygning Strandhotellet, som var både komfortabelt og indbydende. Alt i alt en oplevelse, der levede fuldt op til forventningerne – vi kommer meget gerne igen.
Molskroen dannede de perfekte rammer om årets firmajulefrokost. Fra første øjeblik blev vi mødt af et yderst professionelt, imødekommende og nærværende personale, som med stor venlighed og overskud sikrede et serviceniveau i absolut topklasse hele aftenen. Alt fungerede gnidningsfrit, stemningen var afslappet og samtidig elegant, og man mærker tydeligt den stolthed og faglighed, der præger stedet.
Vi overnattede desuden på Molskroen, hvilket kun forstærkede oplevelsen. Værelserne var indbydende og komfortable, og morgenmaden dagen efter var ganske enkelt udsøgt, et niveau, der matcher husets høje standard og sætter et perfekt punktum for opholdet.
Molskroen er ganske enkelt en perle på Djursland, et sted hvor kvalitet, atmosfære og menneskelig varme går op i en højere enhed. Vi kan på det varmeste anbefale Molskroen til både private og erhvervsmæssige arrangementer.
Holde min 70 års fødselsdag, 20 gode drenge til herre frokost
Super mad👌👍fantastisk service i en nyrenoveret molskro

Svar från Molskroen
Hele oplevelsen på Molskroen lige fra varm velkomst, afternoon tea, overdådig signaturmenu, overnatning og rolig morgenmad var i sin helhed en oplevelse der virkelig kan anbefales ! ALT var taget hånd om eller holdt øje med af det opmærksomme, professionelle og hjertevarme personale. Mad og vin var af højeste klasse og nøje afstemt. De lyse, smukke og stilfulde stuer satte perfekte rammer for en uovertruffen oplevelse !

Svar från Molskroen
En gastronomisk oplevelse med service i topklasse!
Dejligt sted med rigtig fine værelser.

Svar från Molskroen
Rigtig god oplevelse med meget lækker mad i skønne omgivelser. Fantastisk serviceminded personale, dejlige værelser. Kan kun varmt anbefale et besøg

Svar från Molskroen
Jeg var til julefrokost med arbejdet og fik den dejligste 3-retters menu! Mad, vin, de ansatte og efterfølgende overnatning var helt perfekt! Morgenmadsbuffet dagen efter var også rigtig lækker! Jeg kommer helt sikkert igen og sender mine varmeste anbefalinger.

Svar från Molskroen
Kommer helt sikkert igen. Har hørt meget godt om afternoon tea konceptet

Svar från Molskroen
Fantastisk ophold i skønne omgivelser
Jeg havde et helt igennem skønt ophold på Molskroen. Stedet er meget flot og ligger helt perfekt ned til vandet med en fantastisk udsigt. Beliggenheden er ideel, hvis man holder af natur og ro, og der er nem adgang til mange skønne vandreruter i Mols Bjerge samt kort afstand til Ebeltoft by.
Omgivelserne er smukke, og hele oplevelsen emmer af kvalitet og afslapning. Et sted jeg varmt kan anbefale og meget gerne vender tilbage til.

Svar från Molskroen
Molskroen forkælede os fra første øjeblik. Fra fredag til lørdag nød vi en fuldstændig vidunderlig afternoon tea med både salte og søde sager, der nærede alle sanser – ledsaget af skønne bobler, både lokale perler og de klassiske franske.
Vi var fire veninder af sted og boede sammen i en virkelig smuk suite, hvor æstetik, ro og komfort gik op i en højere enhed. At kunne sove sammen i samme suite, i fantastiske senge og inspirerende, afslappende rammer, bandt en perfekt sløjfe om opholdet.
Om aftenen fik vi Molskroens klassiske signaturmenu – helt igennem udsøgt – med nøje udvalgte vine, hvor alt var afstemt til perfektion. Stemningen på kroen er jordnær, passioneret og klassisk på den fineste måde. Et sted hvor der er plads til både stiveste puds og afdæmpet hverdagstøj.
Betjeningen var intet mindre end fremragende – kompetent, nærværende og båret af en tydelig passion for råvarer, håndværk og gæsteoplevelsen. Molskroen er et sted, der sætter sig i kroppen og bliver i hjertet. 💛

Svar från Molskroen
Havde en uforglemmelig eftermiddag, aften og overnatning på Molskroen ✨ Alt var magisk - lige fra den hyggelige afternoon tea, til den sanselige og smukke middag og den lækre overnatning! Rammer, mad, betjening og værtsskabet var helt i top!

Svar från Molskroen
Besøgte Molskroen med min kæreste den 12 december 2025 og fik signaturmenuen.
Fantastisk lækker mad og rigtig god betjening af kompetent og sød personale. Vi kan varmt anbefale det.

Svar från Molskroen
Vi havde booket bord en fredag kl. 18. Vi havde på forhånd bestilt signatur menu. Vi ankom og blev taget godt imod. Vi bestilte et glas Champagne til start, samt vinmenu til menuen og kaffe samt whisky til petit Four. Så alt i alt en ca. 6000 kroners oplevelse.
Vores ene tjener var meget nervøs, og lavede mange fejl undervejs, og jeg synes det var rigtig synd for personen. Der var mange “ups” i løbet af aftenen, -med timing og tjeneren præsenterede vores snack med trøffel som lever. Pyt! -hvis det havde været det eneste, -det er mennesker, og der sker fejl.
Jeg oplevede en masse “teknikker”i spil i maden, men mangel på velsmag og wow oplevelse.
Kl. 9.45 var vores aften slut, og vi tog en taxa hjem.
Det hele blev jappet igennem og vi havde fornemmelsen af at det kun var fredag. Alt i alt havde vi en hyggelig aften med søde mennesker omkring, men pris, oplevelse og kvalitet hænger desværre ikke sammen.

Svar från Molskroen
Har i dag været på molskroen og oplevet en yderst god service og omgivelserne har været ekstraordinært. Maden var i særklasse og personalet kræsede om vores bord og gav os en god og varm service. Jeg vil derfor anbefale molskroen og vil helt sikkert komme tilbage.

Svar från Molskroen
Lad dig ikke forblænde af de flotte billeder af ‘hovedhuset’ og haven – de er kun til pynt og marketing, og du ser dem kun, når du får udleveret nøglen og pænt bliver sendt ud af døren igen og ned ad vejen til en helt anden bygning – det såkaldte “strandhus”. Allerede udefra ser det trist ud, men bare rolig: Det bliver kun værre, når du åbner døren! Ingen personale, bare total tomhed og stemning af et forladt vandrehjem, komplet med plettede gulvtæpper og strategisk placerede insektfælder som pynt.
Det eneste, der minder om liv, er de andre gæster, som også ser ud til at være i chok – og det kan man så grine lidt af i fællesskab. Service? Nej. Til gengæld står der en fælles elkedel ude på gangen, så du kan lave noget, der minder om kaffe – hvis du altså kan finde en kop i opvaskebjerget og navigere gennem køen. Mad? Glem det. Den eneste mulighed er at ringe fra dit vandrehjem over til den kro, du egentlig bor på, og spørge, om du må komme over og få noget at spise. Efter en god, lang ventetid i telefonkø med klassisk offentlig loungemusik blev det dog bare et nej – så ikke så meget som en brødkrumme i sigte på denne ‘kro’.
Prikken over i’et var dog at skulle vade op langs vejen for at tigge en tjener om et glas og en oplukker, for så at tage walk of shame tilbage til hundehuset, så vi kunne drikke en vin fra den nærliggende kiosk i noget andet end de små kaffekopper fra fælleskøkkenet – som ellers var i høj kurs. Det virkede ærligt talt, som om ikke engang personalet gad sætte ben i strandhuset. Alt dette for den nette sum af 1.700 kr. pr. nat.
Morgenmaden var dog fin – især fordi den faktisk foregår det sted, du har booket og set på billederne.

Vi kom lørdag d.26-7-25, og har fået
en fin modtagelse ❤️👍🌺
Værelserne er pæne , og rene og her
er så fint … dog ikke tv på
værelserne 🤔 men så fik vi mere tid sammen ❤️
Vi har spist en lækker morgen buffet’
som var lækkert anrettet, masser af alt, og intet at beklage sig over ❤️🌺
Sød betjening, og super dejligt sted, også med hund. ❤️
PS
Efterfølgende har vi spist den mest vidunderlige aftenmenu på kroen, og det er absolut ikke sidste gang vi gør det.❤️
Den mest vidunderlige havkat jeg endnu har smagt, og en skøn vin samt fantastisk service 👍🌺❤️
ANSOLUT 5 kæmpe store stjerner til kokken herfra 🌟🌟🌟🌟🌟
5 mega store stjerner for alt.
Vi kommer snart igen ❤️❤️❤️❤️👍❤️
Bh Liselotte Og Flemming.

Svar från Molskroen
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.