Moderne Muzikant (Nick) levert goede spullen en heel snel. Maar biedt ook persoonlijk service bij het zoeken naar artikelen. Je koopt bij en krijgt geleverd door een ondernemer/mens. De webwinkel is g... Se mer
Det här tycker kunderna
Hoewel ik geen Apple gebruiker ben en was er van overtuigd dat het niet bij mij past heb ik alsnog de refurbished I-pad gekocht voor mijn muziek. De snelheid van levering, de ondersteuning van Nick e... Se mer
Heb wel een te oude versie Ipad gekregen, daar de app ForScore niet meer kon worden gebruikt. De voetpedaal nutteloos is. De opvang voor een andzre app is vlot verlopen.
Een uitstekende, zeer stabiele standaard voor de iPad. Grote voordelen zijn de ruime mogelijkheden voor de grootte van de iPad en dat deze mèt hoes in de standaard kan worden geplaatst. Men hoeft dus... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Al je bladmuziek, één iPad.
Kontaktuppgifter
Nederländerna
- nick@modernemuzikant.nl
- www.modernemuzikant.nl
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 22 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Het juiste nagekomen...
Product besteld
Product besteld, betaald maar niet ontvangen. Krijg ook geen reactie terug op mijn mail,
Vlotte afhandeling en betaling
Vlotte afhandeling en betaling. Ook de levering is vlot verlopen
Goede service snelle levering
Oude ios ipad 2017
Maak een vermelding dat je met een ipad uit 2017 gaat werken waar IOS maximaal t/m 17. komt. Verder prima
Mij helpen onthouden nu eindelijk de…
Mij helpen onthouden nu eindelijk de tablet te kopen. Mbv een goede korting
de overstap van papier naar digitaal…
de overstap van papier naar digitaal met overtuiging gemaakt, mede door scherpe prijs en degelijk materiaal
Een goede winkel voor muzikanten
Een goede winkel voor muzikanten. Ik heb een refurbished iPad pro besteld, deze werd in nette staat geleverd en was degelijk verpakt. Het assortiment is goed samengesteld, er is van alles verkrijgbaar. De bestelling werd snel verwerkt en geleverd
Er zou de volgende dag bezorgd worden
Er zou de volgende dag bezorgd worden. Dat was 4 dagen latwr.
Er zat maar 1 oplaadkabeltje bij, terwijl ik 2 iPads besteld had.
Dit is na een mailtje prima opgelost, trouwens
Apple hoes
Na enige vertraging door toedoen van DHL mijn nieuwe apple hoes binnen gekregen via de moderne muzikant.top Nick ,....bedankt
Super goed,
Alles mooi optijd geleverd en het werkt…
Alles mooi optijd geleverd en het werkt allemaal zoals verwacht en beschreven op de website
Duidelijke uitleg dmv video.
Duidelijke uitleg dmv video.
Heel eenvoudig te installeren.
Een aanrader, aanwinst voor iedere muzikant.
Ik had dit jaren eerder moeten weten.
Goed produkt en snelle verzending
Goed produkt en snelle verzending, alleen moeilijk te bereikbaar telefonisch of via whats app, duurt lang voordat je antwoord krijgt, helaas had ik dit produkt niet nodig omdat ik dacht dat het een gewone ipad was, maar dit is meer voor bladnoten wat ik toch te duur vind de prijs
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.