De digitale patronen van Oenieboe zijn duidelijk geschreven. Veel fotoâs geven aan hoe je iets moet doen. En snel gestuurd. De accessoires zijn snel per post verstuurd. Alles keurig verpakt in een n... Se mer
Det hÀr tycker kunderna
Ik vind het een leuke site om te bekijken en het is heel makkelijk om te bestellen. Ook de artikelen die bij een patroon horen zijn makkelijk terug te vinden
Hele snelle levering en prachtige kwaliteit sneakers en brilletje voor mijn poppen. Maakt het haakwerk helemaal af. Top!
Heel overzichtelijk mooie patronen heb veel voorbij zien komen maar eerst vakantie dan weet ik zeker dat ik meer bestel
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Oenieboe de online shop voor exclusieve amigurumi haakpatronen en accessoires
Kontaktuppgifter
Louis Regoutstraat , 6006LL, Weert, NederlÀnderna
- contact@oenieboe.nl
- www.oenieboe.nl
Ber kunder att lÀmna omdömen
Detta företag bjuder in sina kunder att lĂ€mna omdömen â oavsett om de Ă€r positiva eller negativa
SÄ anvÀnder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.
Ik kon de bestelde patronen onmiddelijkâŠ
Ik kon de bestelde patronen onmiddelijk downloaden waarvoor dank
Omdat de patronen goed te volgen zijnâŠ
Omdat de patronen goed te volgen zijn en snelle reactie als je iets mailt
Toppie
De digitale patronen van Oenieboe zijnâŠprima!
De accessoires zijn snel per post verstuurd. Alles keurig verpakt in een niet té grote verpakking.
Kortom: Alles naar wens! Fijn!
Altijd leuke en duidelijke patronen
Altijd leuke en duidelijke patronen , ik hou van knuffels met een hoekje af
Een heel mooi en duidelijk haakpatroon,
Een heel mooi en duidelijk haakpatroon,
Superleuke ontwerpen.
snelle service
snelle service, heb je een vraag dan wordt hij fijn beantwoord is voor mij belangrijk. de patronen in het Nederlands en goed duidelijk en met foto's is ook heel fijn.
Superleuke website
Hele snelle levering en prachtigeâŠ
Makkelijke website
Makkelijke website , bestelling ging snel en was ook direct te zien in de email.
Snel en netjes đ
Heel overzichtelijk mooie patronen hebâŠ
Omdat alles snel ging met bestellen enâŠ
Omdat alles snel ging met bestellen en op gestuurd gaat krijgen
Nou mooie patronen en na betalingâŠ
Nou mooie patronen en na betaling direct een pdf met een mooi begrijpend patroon dank je wel
Snelle service.
Detta Àr Trustpilot
LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.
HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.