Mieritz Advokatfirma  Omdömen

Företagsinformation

1. Rådgivare

Skrivet av företaget

Vores specialer er ting vi går op i! Vi rådgiver inden for en række områder med stor fokus på vores klienters ønsker. Vi har en særlig interesse i iværksætteri, rådgivning til ejerledere samt fast ejendom. Vi ser alt for ofte, at virksomheder og privatpersoner kommer galt afsted, fordi de forsøger at løse deres udfordringer selv. Vores mål er at give viden, der ruster til, at håndtere udfordringer effektivt, undgå konflikter og få forståelse for hvornår der skal søges rådgivning hos os. Vi er åbne om sagens omfang og pris og giver altid en ærlig vurdering af, om der er en sag eller om det ønskede resultat er opnåeligt.

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 50 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis efter mer än 1 månad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

2 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Vi kontrollerar omdömen

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Uetisk sagsbehandling.

Efter at have været ude i den mest groteske, uetiske arvesag, må jeg advare andre.
Christina Engestoft Monefeldt udnyttede min fars enkes demensudvikling til at score kassen.
Sagen endte med, at jeg kom til at betale udgifterne til min fars enkes sagsomkostninger samt Christinas salær. Intet andet….. og dette fordi jeg gik med til et forlig efter ca. 3 år. Bare for at få det afsluttet.
Jeg mistede ca. 2 millioner kroner alt i alt pga. dette samt prisfald i boligmarkedet (lejlighed blev ikke solgt, da priserne lå højt), og fordi lejlighed blev ulovlig tømt (jeg skulle arve, næsten alt indbo) med Christinas stiltiende godkendelse.
Ubegribelig uetisk håndtering af en sag!

25 juli 2025
Logotyp för Mieritz Advokatfirma

Svar från Mieritz Advokatfirma

Hej Marianne.

Din anmeldelse har vi set og på den baggrund fundet den relevante sag i vores system.

Vi kan ikke kommentere direkte på sagen henset til tavshedspligten, men blot notere, at du IKKE har været vores klient, men modpart i sagen.

Retssagen mellem arvingerne blev forligt, herunder med viden og aftale om afholdelse af egne udgifter til advokat. Vi kan således ikke se, hvordan du skulle have afholdt Christinas salær, som skrevet.

Vi har ikke kendskab til det videre forløb i dødsbosagen ved bobestyrer og kan ikke forholde os til dine bemærkninger om værditab på ejendommen.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

boopgør kaos og inkompetence

Christina som er en af advokaterne stjal for en uge siden 7000 fra boet hun skulle gøre op. Em dårlig udskyldning om at banken havde gjort en fejl tog hun prudselig 7000 krone for.
Hele forløbet med boopgøret har været fejl efter fejl fra dere side, og hun har været fraværende og lad inkompeyente sekretærer stå med opgaver de tydeligvis ikke kunne klare.
Alt i alt kanont dårlig servise, hvor jeg og min bror føler at de har stjålet fra boet.

27 oktober 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kanon god advokat i køge.

Kanon god advokat i køge.
Har haft fornøjelsen af Christina Monefeldt Engestoft hele 3 gange det sidste års tid.
Rådgivning af først klasse om der er en sag eller ej.
Kanon til nybygger / entreprisekontrakt med husbygger firmaer.
Lejekontrakter og diverse

12 januari 2023

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.