ADVOKAT SUHR Omdömen

‱
TrustScore 3 av 5

Det hÀr tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Vi har brugt Advokat Suhr til flere sager, bÄde erhvervsmÊssig og privat. Vil give mine varmeste anbefalinger! Man er i gode hÊnder hele vejen igennem. Rart med en jordnÊr og menneskelig advokat,... Se mer

Företagsinformation

1. RÄdgivare
  2. ÖverlĂ„telsetjĂ€nster
  3. Jurist – egendomsrĂ€tt
  4. AllmÀnpraktiserande advokat
  5. AdvokatbyrÄ
  6. Jurist – fastigheter

Skrivet av företaget

Vi er et mindre advokatkontor pĂ„ MidtsjĂŠlland, og vi er eksperter i mangler ved fast ejendom, herunder syn og skĂžn og entrepriseret, men ogsĂ„ familie- og arveret samt retssager og erhvervsret i almindelighed. Foruden private, rĂ„dgiver vi smĂ„ og mellemstore virksomheder. Vi brĂŠnder isĂŠr for at hjĂŠlpe virksomhedsejere og ivĂŠrksĂŠttere, med de mangeartede udfordringer man som erhvervsdrivende kan stĂžde pĂ„, men bistĂ„r ogsĂ„ mange private med kĂžb/salg af fast ejendom, entrepriseret/byggeri, ansĂŠttelsesret samt familie- og arveret. Vi er eksperter i at fĂžre retssager, og har stor erfaring med bevisoptagelse og syn og skĂžn. Vi er lĂžsningsorienterede, og holder altid fokus pĂ„, hvad der er vigtigt for dig eller din virksomhed. Foruden det at levere grundig og kompetent rĂ„dgivning, er det nemlig vigtigt for os at skabe vĂŠrdi for vores klienter, og derfor har vi altid fokus pĂ„, hvad der er bedst for den enkelte. Det er sĂ„dan, man fĂ„r tilfredse kunder, og det er dĂ©t, vi bygger vores forretning pĂ„. Advokat Niklas Suhr: "Hos Advokat Suhr sĂŠtter vi en ĂŠre i at yde hĂžj faglig rĂ„dgivning i et let forstĂ„eligt sprog. Det er vigtigt for os, at du fĂžler dig tryg, og derfor gĂ„r vi meget op i, at vores rĂ„dgivning skal vĂŠre forstĂ„elig. Hos os, er der ingen dumme spĂžrgsmĂ„l, og det skal vĂŠre let at fĂ„ fat pĂ„ os, nĂ„r spĂžrgsmĂ„lene opstĂ„r, sĂ„ du ikke skal gĂ„ alene med eventuelle bekymringer og tvivl – det er derfor, vi er her." Du kan lĂŠse mere pĂ„ www.advokat-suhr.dk LĂŠs hvad vores kunder siger pĂ„ Trustpilot.

Kontaktuppgifter

3 stjÀrnor
2 stjÀrnor
1 stjÀrna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har inte besvarat negativa omdömen

SÄ anvÀnder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.

Alla omdömen

2 omdömen under de senaste 12 mÄnaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

Hold dig langt, langt vĂŠk

Vi har haft et virkelig dÄrligt forlÞb med advokat Niklas Suhr LillebÊk. Advokaten er i Þvrigt flere gange blev dÞmt af AdvokatnÊvnet til at betale bÞder til Statskassen - hvilket ogsÄ blev udfaldet af vores sag.
En simpel googlesĂžgning kan bekrĂŠfte dette.

Det, der burde have vÊret en professionel og overskuelig sag, udviklede sig i stedet til et langstrakt og frustrerende forlÞb prÊget af manglende fremdrift, dÄrlig kommunikation og gentagne gange helt uacceptabel opfÞlgning.

Vi oplevede, at vores henvendelser ofte blev ignoreret, at vi selv mÄtte rykke gentagne gange for svar, og at frister i sagen blev overskredet flere gange. Som klient forventer man, at en advokat styrer processen, holder styr pÄ tidsfristerne og orienterer lÞbende. Her blev vi i stedet efterladt med fÞlelsen af, at sagen ikke blev prioriteret, og at vi hele tiden selv skulle holde den i live.

Det mest alvorlige er jo, at AdvokatnÊvnet senere fandt, at god advokatskik var tilsidesat i flere perioder, herunder ved manglende fremme af sagen, manglende besvarelse af henvendelser og forkert rÄdgivning. Det bekrÊftede i vores Þjne det indtryk, vi allerede havde undervejs, altsÄ at sagen blev hÄndteret langt under det niveau, man med rimelighed kan forvente af en advokat.

For os var det et kostbart, tidskrÊvende og unÞdigt frustrerende forlÞb. Vi vil derfor klart anbefale andre at finde en anden advokat. Vi har haft nye omkostninger til et nyt advokatfirma for at tage sagen, og Niklas har aldrig vendt tilbage pÄ vores Þnske om at fÄ vores penge retur. SÄ - hold dig langt, langt vÊk.

24 februari 2026

Min oplevelse med Niklas Suhr begyndte

Min oplevelse med Niklas Suhr begyndte rigtig godt. Han virkede venlig, imĂždekommende og professionel, og i retten gjorde han det godt. Vi vandt sagen, hvilket naturligvis var meget positivt. DesvĂŠrre begyndte problemerne bagefter. Advokaten aflyste ogsĂ„ sin deltagelse ved et tidligere retsmĂžde fĂ„ timer fĂžr, hvilket skabte stor stress, men jeg valgte at have forstĂ„else for situationen. Efter sagen begyndte det alvorlige problem: jeg modtog ikke de manglende fakturaer, jeg fik ikke svar pĂ„ e-mails, sms’er eller opkald i lange perioder, og det belĂžb, som retten havde tilkendt mig, blev ikke tilbagebetalt. Efter lang tid kom der kun lĂžfter om, at faktura og penge ville blive sendt. Nu er der gĂ„et nĂŠsten et Ă„r, og jeg har stadig hverken modtaget pengene, de manglende fakturaer eller dokumentation for den pĂ„stĂ„ede overfĂžrsel fra november 2025. Det er meget frustrerende. Jeg hyrede en advokat for at fĂ„ hjĂŠlp, ikke for at stĂ„ tilbage med endnu et problem.

19 mars 2026

Fremragende assistance.

Fremragende assistance.

Havde en civilsag omkring uberettiget prisstigning for leje af en gravemaskine hvor udlejeren Êndrede fra timepris til fast pris pr. mÄned uden varsling eller aftale.

Retten var enig med os, takket vÊre Niklas og den mÄde sagen bliver prÊsenteret og taklet pÄ :)

14 januari 2025

Svar frÄn ADVOKAT SUHR

Tak for din feedback, Nick!

Manglende kommunikation/korrespondance

Manglende kommunikation/korrespondance

Jeg vil lige fortĂŠlle mine oplevelser med advokat Suhr.

Jeg kontaktede advokat Niklas Suhr i starten af april 2024 ang. et tvist med VVS’er. Jeg oplevede Niklas som imþdekommende og kompetent til vores sag.

Hele forlĂžbet startede godt, men pludselig var Niklas ikke nem at trĂŠffe, og ringede ofte ikke tilbage. Jeg fĂžler han holdt mig hen og tilsidesĂŠttelse af min sag.

Jeg oplyste, flere gange, over for ham, at jeg Ăžnskede at modtage de dokumenter / skriftlige korrespondancer, han har haft med modparten. Jeg modtog aldrig de lovede dokumenter/korrespondancer fra ham.

Pga. manglende korrespondance, og da jeg fandt ud af, han ikke havde indsendt ansÞgning om retshjÊlp inden sommerferien, som han lovede og pÄstod at have gjort, afsluttede jeg samarbejdet med ham i august 2024.

Efter nogle intense opringninger, modtog jeg det halve tilbage af belĂžbet, jeg deponerede i starten af samarbejdet.
Jeg burde nok have haft hele belÞbet retur, da jeg aldrig modtog noget fra ham om det arbejde, han pÄstod at have lavet.

Min tÄlmodighed og forventning om, at han havde udfÞrt det arbejde, han pÄstod, han har gjort gÞr, at jeg nu har levet pÄ betongulv i 2/3 af huset og uden kÞkken i et Är.

Jeg skiftede advokat, men de mÄtte, efter sigende, kÊmpe for at fÄ dokumenter fra advokat Niklas Suhr.

25 april 2024

Hej Kaj

Jeg sÊtter pris pÄ din feedback - selvom jeg selvfÞlgelig er ked af, at forlÞbet var utilfredsstillende. Der er ingen tvivl om, at behandlingstiden af forskellige Ärsager var for lang, og sÄdan skal det ikke vÊre. Det har jeg tidligere beklaget over for dig, og det skal jeg gerne gentage her.

Jeg er glad for, at vi trods alt blev enige om en lÞsning, og jeg hÄber, at I er kommet godt videre.

Mvh. Niklas

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Vi var i en akut situation og blev af

Vi var i en akut situation og blev af advokat Surh mÞdt med forstÄelse for denne. Et meget hurtigt mÞde blev sat op. Han gav sig tid og lyttede. Vore behov blev behageligt og professionelt effektueret med indsigt og indfÞlingsevne. Vi giver advokat Suhr vor bedste anbefaling

6 januari 2025

Svar frÄn ADVOKAT SUHR

Tak for anbefalingen, Bente!

Passiv og utilgĂŠngelig.

Til alle der mÄtte overveje at gÞre brug af Advokat Suhr, ved advokat Niklas Suhr LillebÊk:
Niklas prÊsenterer sig selv og sin virksomhed med lovende ord i form af; Tryghed, hÞj faglig og forstÄelig rÄdgivning, tilgÊngelighed og god kommerciel forstÄelse. Alt det en klient sÞger.
Jeg kontaktede Niklas i oktober 2023 med henblik pÄ bistand i en bodelings sag tilbage fra 2021.
Han vidste hvad han gik ind til og havde alle oplysninger om sagen.
Jeg deponerede i god tro 15.000.- hos ham, i forbindelse med opstart at sagen, i december 2023. Jeg underskrev en aftale kontrakt, som efterfĂžlgende skulle vise sig at vĂŠre mangelfuld og sidenhen misligholdt.
Niklas var let tilgÊngelig frem til aftalen om bistand var indgÄet, men sidenhen har han ikke levet op til 10% af hans egen beskrivelse af, hvordan han Þnsker at fremstÄ som advokat. Han har misligholdt vores aftaler, holdt mig hen og tilsidesat min sag. Han har brudt flere af de advokatetiske regler og ligeledes retsplejeloven.
Nikas var alt andet end lÞsningsorienteret. Han var ikke let at fÄ fat pÄ. TvÊrtimod kunne der gÄ op til flere uger, fÞr han svarede eller vendte tilbage. Dette til trods for gentagende forsÞg pÄ at opnÄ kontakt til ham.
Niklas har pÄ intet tidspunkt holdt mig tilstrÊkkeligt orienteret om sagens forlÞb, ligesom han ogsÄ har tilbageholdt vigtige informationer, der har haft stor betydning for sagens videre forlÞb. Han foruden de 15.000.- jeg deponerede hos ham, kostet mig mere end 70.000.- ved ikke at vÊre tilgÊngelig, ved ikke at fremme sagen med den fornÞdne hastighed, ved ikke at opretholde en god kommerciel forstÄelse og ligeledes ved at misligholde tidsfrister og aftaler. Det er vigtigt at understrege, at det ikke er penge jeg har betalt til Niklas, men omkostninger jeg har haft i sagen forlÞb, fordi Niklas ikke har udvist god advokat skik og vÊret utilgÊngelig.
For nyligt blev det for meget og rÄdfÞrte mig hos AdvokatrÄdet. Jeg gemmen gik ligeledes retsplejeloven og de advokat etiske regler.
Ud af mange brudte, har Niklas eksempelvis ikke overholdt reglerne vedr. de korrekte pris og opdrags oplysninger i den aftale kontrakt vi indgik. Han har ligeledes pÄtaget sig en sag, som ikke kunne behandles tilstrÊkkeligt hurtigt, eller med fornÞdne hastighed. Der stÄr ogsÄ, at en advokat skal holde sin klient orienteret om sagens forlÞb og arbejde for en lÞsning af klientens sag, for de lavest mulige omkostninger, hvilket Niklas ikke har gjort.
Slutteligt kan det ligeledes fra rpl. citeres at fortrolighed og tillid mellem advokat og klient er en nÞdvendig forudsÊtning for advokatens virke. Diskretion er derfor en grundlÊggende bÄde juridisk og etisk pligt og ret for advokater, som skal respekteres ikke kun i det enkelte forlÞb, men ogsÄ i samfundets interesse. Jeg vil ikke gÄ i detaljer omkring dette, men blot pointere at Niklas ikke har formÄet at opretholde hverken diskretion eller integritet.
Jeg anmodede derfor Niklas om at fÄ mine penge retur. Nikas var pludselig tilgÊngelig og svarede promote pÄ min henvendelse. Efter en del korrespondancer med Niklas, der ikke var enig i ovenstÄende, er det nu alligevel endt med, at han har betalt mig mine penge tilbage.
Jeg finder det dybt bekymrende, at en advokat er sÄ passiv og sylter en sag sÄ groft som Nikas har gjort, men sÄ snart advokatrÄdet kommer ham for Þre, sÄ er han tilgÊngelig.
Derfor mener jeg, at det er relevant, at den her anmeldelse er tilgÊngelig for evt. fremtidige klienter. Mit forlÞb, sammenholdt med flere andre anmeldelser herinde, tyder pÄ, at det er et mÞnster der er ved at tegne sig.
Slutteligt, vil jeg gerne understrege at ovenstÄende anmeldelse kun er vedrÞrende min oplevelse og erfaring med Nikas og ikke eventuelt andre medarbejder som mÄtte vÊre ansatte hos eller i direkte forbindelse med Advokat Suhr.

21 oktober 2024

En fornĂžjelse!

Jeg har haft fornÞjelsen af at samarbejde med Niklas, og han har vÊret en fantastisk hjÊlp! Han er bÄde professionel og imÞdekommende, og har taget sig tid til at lytte og forstÄ mine behov. Niklas har guidet mig igennem processen pÄ en tryg og klar mÄde, hvilket har givet mig en stor ro og tillid. Kan kun give mine varmeste anbefalinger!

6 november 2024

Tak for anbefalingen!

Fantastisk oplevelse!

Jeg har haft en super oplevelse med Niklas Suhr. Fra fÞrste mÞde fÞlte jeg mig virkelig godt taget imod. Niklas tog sig tid til at lytte til min situation og forklarede alt pÄ en mÄde, der var nem at forstÄ.

Kommunikationen har vÊret helt i top hele vejen igennem. Niklas var altid tilgÊngelig for at besvare mine spÞrgsmÄl, og jeg fÞlte mig tryg og godt informeret hele vejen.

Resultatet af min sag var bedre, end jeg havde turdet hÄbe pÄ, og det skyldes helt klart Niklas' dedikation og ekspertise. Jeg kan varmt anbefale Niklas Suhr til alle, der har brug for en dygtig og pÄlidelig advokat. Han er virkelig en af de bedste!

12 september 2024

Tak for anbefalingen!

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Advokat Suhr er synonym med professionel grundighed og ekspertise til tiden.

Endnu en gang har Advokat-Suhr varetaget mine interesser til stor tilfredsstillelse for mig.
Vigtige dokumenter er endnu en gang blevet ordnet til stor tilfredshed for mig, og alle tidsrammer overholdt, endda i god tid og til en ualmindelig fair pris.
Advokat Suhr medgiver jeg mine varmeste anbefalinger, og bestemt ikke sidste gang de har varetaget mine interesser.

26 augusti 2024

Tak for din feedback!

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Jeg har ved flere lejligheder gjort

Jeg har ved flere lejligheder gjort brug af Nicklas fra Advokat SUHR og har kun haft positive oplevelser. BÄde ved private- og erhvervsmÊssige sager har rÄdgivning vÊret i top. Han fremstÄr meget kompetent og vidende pÄ hans omrÄde og sÄ oplever vi at han kontinuerligt op pÄ sagerne og let at komme i kontakt med.

1 juli 2024

Svar frÄn ADVOKAT SUHR

Mange tak for din feedback, Troels!

Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

Stopper pludselig med at svare

Hele forlÞbet startede til 5 stjerner, men pludselig kom der ikke lÊngere svar og vi mÄtte rykke for svar ved flere ting i det sidste forlÞb bÄde ved skÞde kontrol og refusionopgÞrelsen. Det er fx. nu 1 mdr siden at ejendomsmÊgler sendte refusionsopgÞrelsen, og der er efterfÞlgende skrevet 4 rykker mails som ikke er svaret pÄ.

Vi har stÄende pÄ skrift at vi har betalt hjÊlp til bl.a. refusionsopgÞrelsen, sÄ vi er bestemt ikke tilfredse.

12 augusti 2024

Hej Stine

Jeg har forsÞgt at ringe og skrive til dig. Vil du give mig et kald, nÄr du har mulighed for det?

Vh. Niklas

Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

Vi har haft en rigtig tréls oplevelse

Vi har haft en rigtig trÊls oplevelse med Adv. Niklas Suhr. Han var meget imÞdekommende ift at udfÞre opgaven, men var efterfÞlgende meget svÊr at fÄ fat i samt sendte aldrig lovede dokumenter. Vi afsluttede derfor samarbejdet.
Vi overfÞrte 8000 i depositum - venter stadig pÄ at fÄ det retur. Der er nu gÄet en uge trods det blev lovet returneret sammen dag:-/

Opdatering: Efter et par ugers rykkere fra vores side, har Niklas Suhr betalt depositum tilbage start juli. Hvis vi ikke havde vÊret sÄ insisterende tror jeg aldrig det var sket.
Og nej, vi Ăžnsker ikke mere kontakt med advokaten.

26 juni 2024

Hej Susanne

Jeg har nu forsÞgt at fÄ fat i dig i over en mÄned, men du besvarer ikke SMS eller opkald. Det er jeg naturligvis ked af, for jeg ville gerne have talt med dig.

Jeg er under alle omstÊndigheder ked af din oplevelse, for sÄdan skal det ikke vÊre - jeg hÄber dog, at du vil bekrÊfte, at I har fÄet det fulde depositum retur, og at jeg ikke har beregnet noget salÊr, for den tid jeg nÄede at bruge.

Niklas Suhr

Arveret

Jeg ringede ang. spÞrgsmÄl arveret og jeg blev overrasket over hvor varm, informativ, grundig og medfÞlt advokaten var. jeg ved godt hvem jeg vil anbefale til andre og hvem jeg selv skal bruge i fremtiden! kunne jeg give 6 stjerner, sÄ havde jeg gjort det!

29 december 2023

Svar frÄn ADVOKAT SUHR

Tak for anbefalingen, Flemming :-)

HĂžflig og hjĂŠlpsom.

Ringede til advokat suhr fordi jeg havde et enkelt spÞrgsmÄl ang arv da jeg lige har mistet min far.
Fik svar pÄ mit spÞrgsmÄl uden beregning.
HĂžflig og hjĂŠlpsom.

Tak for hjĂŠlpen! :-)

1 december 2023

Svar frÄn ADVOKAT SUHR

Selv tak! Du er altid velkommen :-)

Tak for snakken Niklas

Tak for snakken Niklas
Ud fra din personlighed, kan jeg klart anbefale ADVOKAT SUHR â˜čïžđŸ™ƒđŸ™‚

27 juli 2023

Tak for din feedback!

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Super kompetent, menneskelig og jordnĂŠr advokat

Vi har brugt Advokat Suhr til flere sager, bÄde erhvervsmÊssig og privat.
Vil give mine varmeste anbefalinger! Man er i gode hĂŠnder hele vejen igennem.
Rart med en jordnĂŠr og menneskelig advokat, som gĂžr lidt svĂŠrere sager meget nemmere at komme igennem.
Vil fremadrettet ikke gÄ andre steder hen, hvis vi skulle fÄ behov for advokatbistand igen.
Tusind tak for hjĂŠlpen, den er MEGET vĂŠrdsat!

22 maj 2023

Svar frÄn ADVOKAT SUHR

Mange tak for anbefalingen, Sara!

HjĂŠlp til entreprenĂžre

Som nyopstartet, mindre elektrikervirksomhed, med 10 ansatte, har ADVOKAT SUHR vÊret en perfekt samarbejdspartner. Om der skal drÞftes faglighed, eller bare drikkes en sodavand, sÄ er det altid en fornÞjelse at besÞge ADVOKAT SUHR.
Her bliver man mÞdt pÄ sit eget niveau, og der bliver lyttet til ens behov.

12 juni 2023

Svar frÄn ADVOKAT SUHR

Tak for anbefalingen, Lasse!

Detta Àr Trustpilot

LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.

HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.

LĂ€s mer