MisterBed.nl Omdömen

TrustScore 3 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ons bed ging heel snel kapot. In eerste instantie werd dat met een van de beschadigingen goed opgelost omdat vervangende onderdelen werden geleverd. Maar vlak daarna was het bedrijf ineens helemaal ni... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hoogslaper besteld op zondag. In advertentie stond 5 werkdagen levertijd. Na aanklikken verscheen de tekst extra lange levertijd 10 werkdagen. Maandag ging de telefoon. Mw we komen morgen uw bed... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Net onze bestelling ontvangen...levering zoals afgesproken na overleg.super vriendelijke en behulpzame chauffeur!!! Alles klaar en duidelijk uitgelegd welke pakket bij wat hoort! Ook een reuze goeie s... Se mer

Företagsinformation

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

2 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Goed

prima, snelle levering.
zou leuk zijn als er ook een monteer service beschikbaar zou zijn.

12 juni 2019
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Snelle levering, gebracht naar de 1e verdieping door de bezorger. Pakketten waren 26kg per doos. Product naar wens en zoals op de website staat. We zijn er erg blij mee.

6 juni 2019

Schitterende kast ontvangen

Schitterende kast ontvangen. In elkaar zetten viel reuze mee, je moet er wel de tijd voor nemen en alle onderdelen bij de juiste beschrijving zoeken voordat je begint met 'bouwen', per onderdeel een beschrijving. Service was goed toen er bleek dat er een onderdeel miste. Binnen 48 uur werd dat opgestuurd. Kwaliteit kast is goed.

11 april 2019
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

We hebben hier een bed gekocht mijn…

We hebben hier een bed gekocht mijn vrouw was in verwachting dus een stevig bed voor de zwangerschap is wel zo fijn. We zijn we net ouders geworden, maar het bed heeft ons helaas snel in de steek gelaten. De plank aan het hoofd einde is aan beide kanten ingestuurd. Misterbed verzint excuus na excuus om maar niks te hoeven doen. Via de telefoon wordt ons verzocht een mail te sturen, maar op de mail hebben we nog nooit 1 reactie op gehad. We moeten overal achteraan bellen. Alles is onze schuld bed zou niet op klossen mogen staan (staat nergen). We hebben het niet goed ik elkaar gezet. Ook op vragen kunnen we er voor nu even een plak tegenaan schroeven zodat we wel veilig in bed kunnen liggen krijgen we geen antwoord. Alles moet met hun leverancier geregeld, enorm jammer dit allemaal.

Wel opvallend dat als je op trustpilot een negatief berichtje plaatst ze wel binnen 6 min een reactie kunnen sturen, en we nog nooit 1 reactie op de mail dan wel een door hun geïnitieerd telefoontje hebben gekregen. Gelukkig lezen we nu voor het eerst op trustpilot dat ze berijd zijn een nieuwe plank te leveren. We hopen dat Misterbed woord hout en ons de nieuwe plank kosteloos doet toekomen.

28 januari 2019
Logotyp för MisterBed.nl

Svar från MisterBed.nl

Geachte familie Kattenberg,
Heel jammer dat u zo reageert. Wij hebben zojuist opnieuw contact gehad met de producent, en zij zijn net als ons van mening dat de scheuren in de de ombouw niet het gevolg zijn van normaal gebruik. Desalniettemin zijn ze bereid om kosteloos nieuwe onderdelen te sturen.
Wanneer u nog steeds van mening bent dat wij excuses bedenken om het niet op te hoeven lossen ligt dat echt aan uw interpretatie van een oplossing. De mail die u ons 21 januari heeft gestuurd en wij direct hebben doorgestuurd aan de producent in Duitsland dient in behandleidng te worden genomen. Het is nu maandag 28 januari, u heeft antwoord gekregen met een passende oplossing. Als we eerlijk zijn vinden wij uw bericht nogal ongepast. Met vriendelijke groet, misterbed.nl

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Slecht! Te duur voor de geleverde kwaliteit en service.

Hele dure hoogslaper gekocht voor mijn zoontje. Beschadigde onderdelen ontvangen. Voorstel om deze te vervangen kwam uiteindelijk maar dan moet het bed uit en in elkaar wat je zelf moet doen. In elkaar zetten duurde maar liefst 8 uur met 2 man... (waarvan 1 timmerman is)
Ontzettend slechte kwaliteit, zoon haalt benen en armen open. Ladefrontjes laten los... etc
Volgende keer: Ikea voor fractie van de prijs!

23 januari 2019

Top bedje

Top bedje! Levering was snel en op het afgesproken moment.

24 september 2018
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Goede service, redelijk snelle levering en de producten waren van goede kwaliteit en eenvoudig zelf te monteren. Onze zoon heeft nu een supergave kamer!

21 september 2018
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ik heb een SINSHEIM 4-DEURS KAST…

Ik heb een SINSHEIM 4-DEURS KAST ANTRACIET/SPIEGEL van MISTERBED gekocht van misterbed! Echt rampzalig! De kast valt zo uit elkaar. Ik heb hen gebeld! De medewerker was erg onbeleefd en heeft mij beledigd en de tel opgehangen! Ik was geschrokken hoe hij met de klanten omgaat! Een echte psychopaat!
Nooit meer iets bij misterbed bestellen. Slechte kwaliteit en onvriendelijke klantenservice!!

11 september 2018

Superleuk kinderbedje gekocht

Superleuk kinderbedje gekocht. We werden gebeld om een bezorgafspraak te maken en ze kwamen op de afgesproken dag langs. Het in elkaar zetten viel mee. Mijn dochter is superblij!

10 juli 2018

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.