Mijn bestelling is alsnog netjes geleverd. Er zat vertraging in, maar uiteindelijk kreeg ik een nette mail met excuses en zijn de nieuwe pallets keurig afgeleverd.
Det här tycker kunderna
De pallets in 1e instantie zonder waarschuwing afgeleverd... iemand vond het nodig om een aantal mee te nemen, waardoor ik 4 pallets miste van het bed.. pallets online hierover geïnformeerd.. kreeg va... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Pallethandel Online-Pallets voor goedkoop online kopen van alle soorten pallets en meubels: europallets, kunststof pallets, nieuwe pallets, gebruikte pallets en pallet meubels.
Kontaktuppgifter
Baardmeesweg 16, 3899XS, Zeewolde, Nederländerna
- info@online-pallets.nl
- online-pallets.nl
Ber kunder att lämna omdömen
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Bestelling alsnog netjes geleverd
Geen levering, niet bereikbaar.
13 augustus een bestelling geplaatst. Ik heb een aantal keer geprobeerd contact op te nemen om een levering moment af te spreken, nooit iets gehoord. Binnen 2 weken stonden de pallets plots voor de deur. Echter, dit bleken verkeerde pallets te zijn. Verschillende keren weer contact opgenomen en uiteindelijk een reactie gekregen. De pallets zullen omgeruild worden binnen 3 weken. Wéér geprobeerd een levermoment af te spreken, nooit reactie op gekregen. Inmiddels ruim een maand verder. Ik heb nog steeds mijn pallets niet, zit opgescheept met kapotte oude pallets, en nog steeds onbereikbaar. Sterke twijfel dat ik mijn pallets nog ga ontvangen..
Erg laat voor zo veel verzendkosten....
Door omstandigheden zouden de pallets 5 weken laten paspoort bezorgd worden.
Top service en hulp
Duidelijke website en snelle levering
Duidelijke website en snelle levering. Enige dat me verraste is dat ik geen verzendbevestiging of track&trace link heb ontvangen en de pallets ineens bij de voordeur stonden toen ik thuiskwam. Maar zou zo weer hier bestellen.
Terrible experience
Terrible experience.
We called 7 or 8 times this week and sent several emails. And no answer to the confirmation of delivery. We have to cancel the order. Very very bad experience!
Maandag avond besteld
Maandag avond besteld. Dinsdag geleverd. Aardige bezorger. Nog ff mee staan praten. Alles keurig geleverd.
Prima producten en snelle levering
Eenmaal in contact een snelle en correcte levering, op een lastige plek op een Recreatieoord.
Contact maken kan alleen via mail, dat vond ik lastig omdat ik even wilde overleggen over eea. Toen ik werd teruggebeld werd ik goed op weggeholpen
Duidelijke website
Duidelijke website. Makkelijk te bestellen. Snel geleverd. Pallets zien er top uit en heel sterk.
Totaal niet te bereiken!
top service!!
Ik heb geen track en trace ontvangen ik…
Ik heb geen track en trace ontvangen ik heb nu een e-mail gestuurd met wanneer ik het ontvang
Geen reactie maar wel dit sturen
???
De pallets zijn veel te zwak
De pallets zijn veel te zwak en kunnen zeker geen 1250 kg houden. Bij 700 kg zakken ze al volledig door....
Bestelling niet geleverd binnen 24 uur
Bestelling werd niet geleverd binnen 24 uur zoals op website vermeld, maar pas na 5 werkdagen nadat ik gereclameerd had. Reactie was dat men nu 2 tot 5 werkdagen nodig heeft en de website zou aanpassen
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.