Megapool Omdömen

TrustScore 1 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Finger weg von diesem Verkäufer! Ich habe nach der Inbetriebnahme Bilder und Videos der Dokumentation des defekten Artikels gemacht und mehrfach versucht einen Kontakt aufzunehmen. Weder über die E-Ma... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

De levertijden zijn misleidend op de website van Megapool, overal moet jezelf achteraan , Ik heb langer dan 1 Maand gewacht op mijn wasmachine ,niets heb ik gehoord van ze uit zichzelf ,telkens wanne... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Fornuis half maart besteld en betaald via internet. Kreeg bevestigingsmail met voorsteldatum voor uitlevering. Op de dag van uitlevering kreeg ik alleen een stekker en de bezorger wist niks van een fo... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Het apparaat doet niet wat het belooft. Mijn haren zijn hartstikke statisch! Rowenta pakt het wel goed op want het apparaat is inmiddels wel op weg terug naar de fabriek! Jammer want nu ben ik m dus m... Se mer

Företagsinformation

1. TV-butik

Informationen kommer från olika externa källor

TV, Audio, Huishouden, etcetera...

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

1 omdöme under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik wist niet eens dat Megapool doorgegaan was online!!!!!!

Hoi,je weet dat ik indertijd nogal overdonderd was dat de Megapoolwinkels verdwenen waren,per slot heb ik in de jaren zowat al mijn elektrische spullen daar gekocht! Ik was dan ook stomverbaast uit te vinden dat ze nog wel via de computer verkochten.
Ik heb mijn vrieskast nu weer daar gekocht.
En nog steeds een goede afwikkeling; Bestellen,bevestiging en de volgende dag in huis.
De ochtend van de bestelling kreeg ik nog een berichtje welk dagdeel!!!
Perfect dus.
Petro

10 juni 2014
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Vlotte levering. Onverwachte Tegenvaller

Levering volgens opgave, had ook niets anders verwacht.

Het design van deze machine is fraai, bediening is over nagedacht, toch twee vervelende punten na iets meer dan een maand gebruik.
► de watercontainer lekt water bij plaatsing
► de themokan is fraai maar door het design moet je de kan er ver vooroverkiepen om de warme koffie te ontfutselen ;-(

Verder een fraaie machine. Nu de levensduur bepalen ;-)

8 juni 2014
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Service waar je op kan vertrouwen!

Overzichtelijke internetsite van Megapool met concurerende prijzen!
Gemakkelijk bestellen en betalen en de volgende dag in huis. Oude apparaat wordt kosteloos meegenomen door de klantvriendelijke bezorgers. Goede service!!

een lot uit de loterij

een grote verandering in de keuken en dan 10 dagen niet kunnen koken !!!!
maar een 2 pits kook stel en een soort buiten keuken gemaakt
daar wordt je gelukkig van en ook lekker kunnen eten
1 keer afhalen is leuk 2 keer afhalen is minder en de 3 keer kun geen friet of chinees meer zien dus mijn pitjes in de buiten keuken SUPER

prima hogedrukreiniger

Ik heb een Nilfisk hogedrukreiniger gekocht, hij is makkelijk in gebruik, licht in gewicht maar toch stevig, voordelig in aanschaf en de volgende dag werd hij geleverd.
Prima aankoop dus, kan geen enkel minpunt ontdekken. Zowel het apparaat als de service is prima

Super goed

Een vriezer besteld...wat een goede service, vandaag besteld morgen in huis...
Als ik weer iets moet hebben megapool is de eerste

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Topservice: Helder, snel en zeer goede bereikbaarheid!

Na een zeer vervelende ervaring met de levering van een wasmachine via de Mediamarkt (niet geleverd en pas na 3 weken geld terug) de gok gewaagd en een wasmachine besteld bij Megapool. Wat een verademing! Van A tot Z wordt je als klant op de hoogte gehouden van de bestelling en wanneer deze thuis zal arriveren. Bij de klantenservice wordt je echt geholpen en ook de installateurs gaan door tot dat alles tip top is aangesloten. Volledig tevreden!

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Snel en klantvriendelijk!

Via Megapool een nieuwe Philips Sonicare tandenborstel besteld. Super netjes behandeld, direct een bevestigingsmail gehad en binnen een week had ik de tandenborstel in huis. Echt snelle service! Zou zo weer bij Megapool bestellen.

26 maj 2014
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bestel en het is er sneller dan snel

Cool, je moet bestellen bij Megapool. Mijn ervaring was subliem, ik geef ze dan ook een tien. Voor tienen in de avond besteld, de volgende ochtend stond ik versteld. De bezorgservice stond al voor de deur, met een super goed verpakt apparaat. Het apparaat verkeerde dan ook in opperbeste staat. Ik ben super tevree en bij een volgende bestelling doet Megapool weer mee. Super bedankt, een aanrader dus van mijn kant.

22 maj 2014
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Perfect artikel en perfecte levering

De bestelling van de Rio LAHC5 laserontharing X60 verliep makkelijk. Megapool was de goedkoopste en had hem bovendien op voorraad. De volgende dag werd hij al geleverd in een grote doos met de nodige luchtzakken er omheen dus beschadiging tijdens transport was vrijwel uitgesloten. Kortom een makkelijk en snel proces.

Dan het apparaat zelf. Dat wordt geleverd met een duidelijke gebruiksaanwijziging op DVD. Ik vind het wel jammer dat er niet (ook) een link staat naar een filmpje op youtube want eigenlijk kijken we nooit meer naar DVD's. Maar goed, de instructies waren duidelijk en het gebruik redelijk eenvoudig.

Het eerste gebruik is hoopgevend maar je moet consequent zijn in het gebruik om een mooi en blijvend resultaat te krijgen. Je moet overigens wel oppassen met teveel zonlicht na intensief gebruik van de laser maar dat wordt allemaal goed uitgelegd.

Wat trouwens prettig is is het feit dat het apparaat beschermd is tegen gebruik door kinderen. Je hebt een sleutel en een soort van code nodig voordat de laser gaat werken. Je kunt hem dus gerust ergens in een kast laten liggen waar de kinderen erbij kunnen.

In tegenstelling tot de vele apparaten die op de markt zijn die gebruik maken van flitslicht raakt de laser (in principe) niet op. Dus na de eerste aanschaf, het apparaat is niet goedkoop, komen er geen nieuwe kosten bij. Een simpele rekensom leert dan dat je al snel voordeliger uit bent.

Wat mij betreft is Megapool een uitstekende leverancier waar je eenvoudig en snel je spullen thuis krijgt en is de LAHC5 een uitstekende manier om eindelijk eens op een redelijk comfortabele manier langdurig van vervelende haargroei af te zijn.

20 maj 2014

Probleemloos en snel

Ik heb een koelkast gekocht via internet bij Megapool. Normaal ben ik niet zo voor kopen via internet , maar gezien mijn tekort aan tijd dacht ik laat ik het maar proberen.
Wat een verademing!! Bestellen, aangeven wanneer je de levering wilt en klaar.
Keurig op tijd geleverd, en prima communicatie wanneer de aflevering precies zou plaatsvinden.
Zeker voor herhaling vatbaar. Complimenten!!

19 maj 2014
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

nette service

Bij Megapool online bestelde Zanussi Vriezer (opzetmodel) werd door TNT bezorgd.
Oude vriezer gratis meegenomen. Prima service.

15 maj 2014

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.