Det här tycker kunderna
De levertijden zijn misleidend op de website van Megapool, overal moet jezelf achteraan , Ik heb langer dan 1 Maand gewacht op mijn wasmachine ,niets heb ik gehoord van ze uit zichzelf ,telkens wanne... Se mer
Fornuis half maart besteld en betaald via internet. Kreeg bevestigingsmail met voorsteldatum voor uitlevering. Op de dag van uitlevering kreeg ik alleen een stekker en de bezorger wist niks van een fo... Se mer
Het apparaat doet niet wat het belooft. Mijn haren zijn hartstikke statisch! Rowenta pakt het wel goed op want het apparaat is inmiddels wel op weg terug naar de fabriek! Jammer want nu ben ik m dus m... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
TV, Audio, Huishouden, etcetera...
Kontaktuppgifter
Nederländerna
- www.megapool.nl
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Finger weg
Finger weg von diesem Verkäufer! Ich habe nach der Inbetriebnahme Bilder und Videos der Dokumentation des defekten Artikels gemacht und mehrfach versucht einen Kontakt aufzunehmen. Weder über die E-Mail noch über das Reklamation Dokument gibt es hier eine Möglichkeit, mit jemand von der Firma Kontakt aufzunehmen.
makkelijk bestellen, snelle levering
He, ik heb laatst online een tv gekocht bij Megapool. Binnen 5 minuten had ik hem besteld en betaald. ik kon hem thuis of in de buurt bij een afleverpunt laten leveren. omdat ik overdag altijd werk is dat wel zo handig.
na twee dagen heb ik hem al op kunnen halen. ben er super blij mee. Geen stress in de winkel enzo. groetjes , ik ga nog even genieten van het beeld.
Krachtige stofzuiger
Dit is de tweede keer dat ik deze stofzuiger heb aangeschaft. De eerste moest ik helaas wegens de scheiding achterlaten. Ben nog steeds erg tevreden over de zuigkracht. De motor is vrij stil en hij zwenkt heel licht. Niet te hard achter je aan trekken want dan knalt ie tegen je enkels. Als ik de borstel niet gebruik op de gladde vloer zuigt ie vacuum op de vloer. Zo krachtig is de motor. Prijs en kwaliteit verhouding is goed n balans.
een super apparaat
Het apparaat werkt uitstekend.
Wij zijn zeer tevreden over het resultaat van de producten.
De enige minpunten:
Aan de hoge kant en daardoor moeilijker op te slaan.
Snoer is aan de korte kant waardoor je hem dicht bij een stopcontact moet plaatsen.
Huistelefoon besteld, maar display gaf halve cijfers
Defecte telefoon teruggestuurd via procedure. Ruim anderhalve week later een nieuwe gekregen. Duurde eigenlijk wel wat lang, moest eerst onderzocht worden door klantenservice/Technische dienst schijnbaar.
Dus op dat punt kan het wel iets vlotter lijkt mij.
Eerlijk, betrouwbaar, snel en de laagste prijs!!!
Ik ben bijzonder tevreden over Megapool!
Ik had er nog nooit eerder besteld maar kwam deze site bij de vergelijkingssites tegen en kwam als beste uit de test.
Ik was op zoek naar een voordelige maar toch betrouwbare en degelijke broodrooster voor mijn dochter die sinds kort studeert in Breda.
Aangezien ze bijna jarig was, wilde ik zo snel mogelijk een goed apparaat bestellen tegen een zo laag mogelijke prijs.
Bij veel andere aanbieders was de prijs wel lager maar kwam er zo'n groot bedrag aan verzendkosten bij, dat het totaal bedrag veel hoger lag.
Bij Megapool dus niet, echt super!!!
Mijn dochter is er erg blij mee en de volgende keer ga ik zeker weer bij Megapool bestellen!!
De beste prijs
Ik heb het bij megapool gekocht om de interessante prijs, en een goede klantenservice. De webside moet nog veel beter kunnen.
Aanrader
Goede prijs, makkelijke online afhandeling en snelle levering. Product (elektrische luchtontvochtiger) kwam in eigen productverpakking, zonder nog extra verpakking eromheen. Doos was een beetje gedeukt, maar het product zelf had geen mankementen verder.
Mocht ik weer iets nodig hebben, dan zal ik zeker opnieuw Megapool overwegen.
Bosch stofzuiger Relaxx Silence 66 db
De laagste prijs, levering binnen 24 uur. Niets op af te dingen! Goede keus stofzuiger, de juiste leverancier.
soepel, snel en de goedkoopste
Op zoek naar een specifieke radio/cd-speler, via google op Megapoolsite uitgekomen.
Bleek de goedkoopste. besteld, de volgende dag bezorgd.
in prima conditie geleverd.
Aankoop makkelijk en snel bezorgt
Wij zijn erg tevreden over Megapool. Onze bestelling was zoals beloofd op tijd. Netjes verpakt om onnodige schade te voorkomen.
Onze ervaring is daarom erg goed. Wij zouden geen verbeteringen weten.
Megapool.nl
Hallo.
Wij hebben vroeger ook een megapool bij ons in de buurt gehad in leeuwarden.
Waar ik vaste klant was .nu weer gevonden via internet.
Wat besteld en de dag erna keurig bij ons thuis bezorgt.
Ik heb megapool.nl toe gevoegd aan mijn favorieten .
Als we weer wat nodig hebben is megapool.nl een AANRADER.
Groeten anton uit leeuwarden
Prima en zeer snelle levering
Ik beveel dit bedrijf bij een ieder aan
de service is prima en de bestelling is zeer goed gegaan
Prima bedrijf
Duidelijke site, concurrerende prijsstelling product, snel geleverd. Overzichtelijke bestelprocedure, goed op de hoogte gehouden van de vorderingen van de bestelling.
Prima service: aanrader
Bij Megapool gekocht vanwege prettig lage prijs. Maar ook service was prettig: aardige bezorgers, wasmachine 2 trappen op geen probleem, ze hebben de zaak snel aangesloten en gecheckt om te zien of alles werkt. Verpakkingmateriaal en oude wasmachine worden opgeruimd en meegenomen. Enige verbeterpuntje: tijdvenster voor levering ("morgen tussen 9 en 14 uur") is wel erg groot - alhoewel je op de dag zelf kunt bellen voor preciezer tijdstip.
Al met al een aanrader.
prima
korte wachttijd, snelle en goede hulp bij mijn vraag en snelle levering, de volgende dag het product al in huis!
Snel geleverd en goed verpakt
Wederom snel geleverd.
Ook niet onbelangrijk is dat het altijd goed verpakt is.
Dit voorkomt ergernis van transportschade.
Coole prijs, coole site, coole levering, coole kast, kortom cool van Megapool!
Perfecte eervaring! Grote service, kleine prijs.
Van begin tot eind een goed ervaring. De service vanaf plaatsen van de bestelling tot het telefoontje over bezorging was heel prettig. Ik kan Megapool van harte aanbevelen. Met het huide "geen service is te veel service" van zoveel winkels is Megapool een verademing!
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.